Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 587 918
  • 20 405
  •   3
Отговори
# 19 770
Няма лошо да сме безгръбначни, но поне да не сме идиоти.

# 19 771
Има ли изразена позиция по случая от Асен Василев, че нещо силно се напрегнах?

# 19 772
Аз, ако съм потенциален инвеститор, ще си хвърлям ли парите в някаква дупка от ранга на Азербайджан, Беларус, Индонезия, Пакистан, Монголия, където обаче има проформа европейски регулации и примерно не можеш да караш хората да работят в нечовешки условия или трябва да се правиш, че спазваш някакви екологични норми?

Искате Азия - на ви Азия.

# 19 773
  • Буркина Фасо
дадохме милиарди на ония за неработещи самолети, за Страйкъри, за атоми ...   още 1 млрд. за ООН-2  бълха ни е ухапала. нали сме в клуба на богатите. Grinning

# 19 774
Нула. Точно толкова струва Борисовия евроатлантизъм.

# 19 775
  • Обран бостан ;)
Когато става дума за национални интереси и това, как се представя България в очите на света и особено пред ЕС, където имаме доста преки интереси, не мисля, че личните преференции, дали за Радев, дали за Василев, имат значение, или поне би трябвало да са на заден фон.
В случая тоя подпис на Желязков ни показва като страна в много неизгодна позиция на безгръбначни мекотели, която бърза да се обърне накъдето духа вятъра. Нещо, в което не знам остана ли здравомислещ човек да се съмнява, ама защо и другите хора да го виждат така публично.

А, добрутро.

# 19 776
# 19 777
Хайде да се назначава служебно правителство и да се насрочват нови избори, че тия мафиотите ще ни разпродадат, за да се откупят от Магнитски.
А някакви хора още мислят да гласуват за ГЕПС???

# 19 778
ББ: Каквото поиска Пеевски, аз го изпълнявам.
Това казва всичко.

# 19 779
  • софия

Имат си държава, ползват си я.
Продължават неистовите опити за отмагнетизиране, ползвайки държавата като бащиния.

# 19 780
Отзив за присъединяването на България към Съвета за мир на Тръмп от ДП
https://dnes.dir.bg/politika/peevski-balgariya-shte-uchastva-v-i … ilen-svetoven-red

# 19 781
дадохме милиарди на ония за неработещи самолети, за Страйкъри, за атоми ...   още 1 млрд. за ООН-2  бълха ни е ухапала. нали сме в клуба на богатите. Grinning
Важно е да не сме в Европа и в никакви клубове на богати. Мястото на българите е в Азербайджан, Монголия и Пакистан, нали така

# 19 782
  • Буркина Фасо
Божанката в действие

https://www.facebook.com/watch/?v=1420739589837961

# 19 783
Тръмп нали каза, че който иска постоянно членство, трябва да си плати?
Ако ще е безплатно за бройката, то още утре може да ни бият шута.

Какъв е точно смисъла на това подписване?
Ами ако Народното събрание откаже да ратифицира този документ?

# 19 784
Ако Тръмп поиска милиарди, Бг ще ги даде.
НС ще ратифицира договора. Момчето каквото каже.

Общи условия

Активация на акаунт