Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 604 773
  • 21 078
  •   19
Отговори
# 20 940
  • София
Не мисля, че е имало президент, който да е бил обединител на нацията. Нацията винаги е била разделена заради политическите си предпочитания. Критики и обвинения е имало срещу всеки един президент, но изискването да е обединител на нацията го има само към Румен Радев 🙂

Направих справка в Платеното ведомство. Има 2 заявки за Нашата България едната, от които е от 7.03.2012 г и е оттеглена. Освен име, няма нищо друго запазено - нито цветове, нито изображения.

# 20 941
Изумена съм с мечтата му да имаме икономика като русия. Все пак и най-яростните подкрепители на войната знаят, че русия е във война, все пак подкрепят всяка бомба и всяко убийство, и са наясно.

Също така, знаем, че освен, че искат територия, руснаците на преговорите всеки път поставят искане за отпадане на (безполезните) санкции.

Та - каква ВОЕННОВРЕМЕННА икономика под САНКЦИИ бълнува тоя за България???

# 20 942
Андрей Гюров е приел

# 20 943
  • Другата България
Представям си пък, ако беше фен.
Недей.
Представяй си другите неща, които така или иначе си представяш.

# 20 944
  • София
Сега сигирно ще ми кажеш, че съм копейка.
Не ! Стотинка съм. Wink

Все монети без стойност.

# 20 945
  • Буркина Фасо
няма съмнение в това.
сега и Главчев ще приеме. Grinning

# 20 946
  • София
За КП мисля, че стана объркване, защото от думата "проект", веднага се мисли за партия. Човекът каза, че се занимава с лични проекти, все пак семейство има.

# 20 947
  • Другата България
Форумът е сила, знаех си.
Услужлив потребител ми изпрати снимка на новия проект на КП.
Скрит текст:
Така де, като сме започнали с хипотезите, и подигравките, да са за всички.
Няма само за ББ да има мемета я!
Добре, че никой /или почти/ не вярва на подобни глупотевини.
Това го казвам като бивш фен на ПП, но не и на ДБ. /за протокола/

# 20 948
За КП мисля, че стана объркване, защото от думата "проект", веднага се мисли за партия. Човекът каза, че се занимава с лични проекти, все пак семейство има.
и изрично каза, че партия няма да прави. Остава си в националния съвет на ПП.

# 20 949
Андрей Гюров ме изненада, и то приятно. Не е лошо да се поема отговорност. Сега да видим Йотова дали ще се спре на него или на Главчев. За рейтинга й (ако смята да се кандидатира наесен за президент) ще е по-добре да е Гюров. Предстои да видим. А аз силно се надявам Гюров да запази достойнството и облика си и да не се огъне на натиска, който неминуемо ще последва към него, като (евентуален) министър-председател.

# 20 950
бизнес каза, че ще прави

# 20 951
  • Другата България
и изрично каза, че партия няма да прави. Остава си в националния съвет на ПП.
Да, и аз това последно чух, и четох.
Затова се изненадах, че се спряга като нещо официално, въпреки, че ми беше ясно, че вероятно си е чиста “партенка“. Както и се оказа.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 16:41 от Merri_An

# 20 952
  • София
Ама Мирел, гласувай си за него. Не ни вменявай вина, че ние няма да го направим. Все още живеем в демокрация, или поне докато "не сме взели пример от русия."

Аз последно време основно от феновете на ПП чета опити за вменяване на вина на всеки, който каже, че няма да гласува за тях. То не беше към гласоподавателите на ГЕРБ, то не беше към тези на Възраждане, то не беше към тези на ИТН, сега, като чета темата, тези на Радев са на пангара. Даже рязко ГЕРБ станаха по-приемливи.
Аз бях зарязала темата дълго време, сега бях в болнични и имах повече свобода да надничам по-често тук, то пък съвпадна с оставката на Радев.
Та, вече разбирам защо преди време имаше потребители, които вече ги няма, с различни виждания и предпочитания от масовката. Много агресивно поведение към всеки, дръзнал да каже нещо положително за Радев /в случая/, за Възраждане, за Костадинов, за ГЕРБ и т.н.
И това го пиша като анти фен на гореизброените, мисля е ясно.
Та, не съм изненадана, че ГЕРБ са станали по-приемливи, като нищо и НН ще станат, само да не е Радев.
Той пък ще си спечели изборите и отново ще е много шум за нищо. И като се “сглоби“ с ППДБ /да, да, знам, че и преди сглобката с ГЕРБ същите категорично отричаха такъв вариант/, и ще е “преоблякъл се Илия, ама пак с тия“.
Ама да сме живи и здрави, че това е най-важното.

А що се отнася до КП, няма такова нещо като нов проект. Разбирам желанието да ги сватосат отново с Лена, но това са наистина грозни инсинуации.
Лично той го отрече, не вярвай на жълтури.
Ако днес има ново инфо е друга работа.

Точно така е. Гласоподавателите на Възраждане са прости, тези на ГЕРБ са малоумни, тези на ДПС-НН са неуки, тези на ИТН са смешни, тези на Радев са луди и т.н. Само гласоподавателите на ПП са елита на елита, топ ъф дъ топа, най-интелигентните сред най-интелигентните и т.н.

Относно Кирил и Лена - получи се съвпадение в постовете и на двамата, обявявайки, че няма да са депутати, но ще работят по някакви проекти. Затова реших, че ще работят заедно. Всички знаем, че винаги са били екип. Сватосване - абсурд. Дали има нещо между тях си е изцяло тяхна работа. Щом Миро и Линда са си още с тях, мен личния им живот грам не ме интересува.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 16:48 от Lady Cassiopeia Duval

# 20 953
  • Буркина Фасо
Андрей Гюров ме изненада, и то приятно. Не е лошо да се поема отговорност. Сега да видим Йотова дали ще се спре на него или на Главчев. За рейтинга й (ако смята да се кандидатира наесен за президент) ще е по-добре да е Гюров. Предстои да видим. А аз силно се надявам Гюров да запази достойнството и облика си и да не се огъне на натиска, който неминуемо ще последва към него, като (евентуален) министър-председател.
Йотова ако се спре на Гюров рейтинга и ще спадне.

# 20 954
Живеем в свободна страна, всеки може да си подиграва на каквото си иска. Сега се е паднало на Радев и потенциалните му избиратели, случва се

Общи условия

Активация на акаунт