Отговори
# 480
  • София
Питане за 24.10 - мога ли да доведа фъстък на 6 години на срещата или по-добре да не го водя, че от това ми зависи дали ще успея да се включа Blush
Аз  личнио нямам  против  присъствието  и на   фъстък  сред  лелите Heart.  Другите  да кажат Simple Smile

# 481
  • На планетата Земя
И аз нямам против. Ще му начертаем път, ще му изберем училище, университет и направо го изпращаме Laughing

# 482
  • София
Фъстъка е страхотен, така че нищо против, даже ще се радвам да го видя.
Бройте ме и мен за срещата, ако съм забравила да потвърдя.

# 483
  • София
Дами, звъннах  в  "Лагуна"  да  направя  резервация  за  15  души за петък в 18,  30, но  се оказа, че  поне  за момента    през  седмицата  предлагат само  торти. Друга храна,  при  това лимитирана -  само  през уикенда. А сладките  приказки изискват  все пак хапване и  пийване.  Пък и  за  фъстъка  помислих - няма, я, само  торта да яде. Та  минах  на  следващ  вариант.  Направих  резервация за 24.10.2025  от 18, 30  в "Бурата" на  ул. "Шипка"  34 Simple Smile До  скоро  от мен.

ПП Голям съм шемет..  Първо  съм  загубила  тренинг  за  големи  срещи и  за резервация за такива  и казах  името си вместо  това, че  е сбирка на бг мама.  Затова писах на лични на  чие име  е,  ако  съм забравила някого неволно   - да свирка  Simple Smile. И  на  всичкото  отгоре, бързайки  да намятам еднакво  съобщение  на  всички   с копи/пейст,  при   някои  дами (преди да видя)  съм написала  собствено  си име  с грешка. Да си  добавят  те едно  О на трета  позиция и ще  стане  вярно.. Heart

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 13:18 от Просто русалка

# 484
  • На планетата Земя
Мила Русалке, сърдечно благодарим! До скоро! Flowers SunflowerFlowers SunflowerFlowers Sunflower

# 485
  • Deutschland/HE
Завиждам благородно Simple Smile Приятно прекарване!

# 486
Ако си платила капаро, пиши да знаем и да съберем парите.

# 487
  • София
Ако си платила капаро, пиши да знаем и да съберем парите.
Нищо не  съм  плащала Simple Smile На място - всеки  според режима  си на хранене,  според  вместимостта на  корема  си, според поносимостта си към  твърдо  гориво,  според това дали е  с кола, дали с него има  дребосък  и т.н  фактори.. Joy
Скрит текст:
Колибри,  в  четвъртък  летя  в твоята  посока (като  провинция, иначе не  знам  точно къде  си) и  ако не  си бяхме  променили  плановете,  можеше  отнякъде  да  те  забършем  с  кола  за среща на немска  земя през уикенда.  Но  при нас  винаги нещо  в  движение  се  променя.  Едната  девойка  си  взе отпуска  в петък,   ще ме  вземе  в  четвъртък  от летището  и оттам право  към  Швейцария. В  петък  ще  изчакаме   сестра  й  да приключи  с работата и веднага  след  това  по женски - аз, те  и кучето  ще  отскочим  до  Милано за  петък  вечер,  събота и неделя.  А в  понеделник   си летя  обратно за  София.  Но нищо,  може  следващ  път.

ПП Някъде  тези  дни  точно  трябва  да  е М2  на медиците.  Успех  Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 21:47 от Просто русалка

# 488
  • Deutschland/HE
На около 30км съм от летището, но ти все към Швейцария бягаш. А лекарката не ви ли се сърди? Все без нея хайманите, а тя милата все учи Simple Smile

# 489
  • София
На около 30км съм от летището, но ти все към Швейцария бягаш. А лекарката не ви ли се сърди? Все без нея хайманите, а тя милата все учи Simple Smile
Не се, на нея  сега  най-малко й до  размотаване преди  М3. Но  после,   ако всичко е наред,  ще си  поеме  сериозно  дъх -  да, ще  си работи  още  в клиниката,  ще   търси  специализанстко място, ще  си  чака  апробацията, но  все пак няма  да  е толкова натоварена.  И тогава и тя  ще е   в плановете  Heart

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 23:07 от Просто русалка

# 490
  • София
Първа тук. На вторият етаж сме Simple Smile

# 491
  • София
Дами,  лично на мен  ми беше  много приятно да  видя  стари,  познати   муцуни и  да се  запозная  с нови.   Минаха неусетно  часовете  в  сладки  приказки,  та трябва  скоро да повторим в  разширен  състав. Simple Smile

Fair lady,  благодаря за транспорта  Heart

ПП  Милето  и  Лиани,  вие така  скоростно  се  потопихте  явно  в  сладките приказки и   пътьом (каквито бяхте  запланували на  излизане), че  в гръб   ви  подвиквахме от нашата  групичка  "Чао", но не ни  чухте  Heart

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 23:28 от Просто русалка

# 492
  • столицата
Русалке, благодарим ти за инициативата и отличната организация! Изкарах си чудесно!
Fair lady,  и аз благодаря за транспорта Simple Smile
И да се допълня-чакаме името на един ресторант във Виена, Айла:)

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 23:29 от galimar

# 493
  • На планетата Земя

Русалке, хиляди благодарности за организацията! Момичета, много ми беше приятно да се запозная с вас! Чудни сте всички - свежи, усмихнати, позитивни.

Извинявам се за недоразумението при тръгването, не разбрахме колко от вас ще се качват в кола, викнахме чааааао (но и вие не ни чухте) и леко напред  бъра-бъра Innocent

# 494
Мили дами, благодаря ви за хубавата вечер. Надявам се да се видим отново в по- широк състав.

Общи условия

Активация на акаунт