Тренировки в домашни условия - 124

• 30 696
  • 714
  •   2
Отговори
# 555
Имах изключително натоварена седмица на работа, изключително малко сън, но приключих седмица 2 на 21 Day Fix Extreme Real time.  Днес - малко релакс в планината ❤️

# 556
Вчера- AM обичайното стреч и батут
PM -40 мин плуване и упражнения във вода .
Усилията ми почнаха да дават резултат, тялото ми се оформи , имам прогрес с целулита Sunglasses

# 557
  • на острова на мечтите
Привет, уважаеми дами! Имам нужда от съвет. В едно от последните видео  Vania съветва да се прави вес, т.е. да се виси на лост, дори само за половин минута. Много полезно за рамене и разни болежки, свързани с гръб, рамо и врат. У дома нямам. Възможностите са две : да си купя лост, който се монтира на врата, или да си направя такъв я гаража. Проблемът с лоста на вратата е, че у дома вратите на са много високи. Ще вися с подгънати крака. Цената и при двата варианта е еднаква. Но за вторият вариант ще чакам повечко, че зависи от ММ 🤪
Днес започвам да тренирам. Нямам вече оправдания. А и вие ме мотивирате с вашите постижения. Успешна нова седмица!

# 558
Привет Simple Smile аз съм твърдо на пилатес, осма тренировка за днес. Попаднах на много приятен испаноезичен канал. Нищо не разбирам от този език, но много добре ме зареди с настроение и добра тренировка се получи, препоръчвам: https://www.youtube.com/watch?v=oCH7P3rlxr0

Не помня кой имаше спининг у дома (май Дух), оказа се, че имат доста такива, пускам целият канал: https://www.youtube.com/@SicloOficial/videos ,а аз със сигурност ще пробвам още няколко пилатес с тях.

Дани, по повод на лоста: имахме над две години на касата на вратата. Син ми правеше какви ли не неща на него. Доста го използваше. Аз висях, и да, със свити крака, и не е оптимално. Друго си е да се отпусне цялото тяло. Ако имаш къде на по-високо, слагай... и почвай от сега с мърморенето, току виж до края на деня вече е монтиран Simple Smile
Да ви е хубава седмицата!

# 559
В стаята на тийновете монтирахме лост на стената, касите ни са много високи.
Вися там, и в парка, като в парка ми е доста по-удобен хвата. Висенето има няколко начина, сега вися със събрани крака и активиран корем по минута, няколко пъти на ден. Не съвсем отпусната. Нещо като hollow man от вис. Много е яко. Джеф го препоръчва.
Ще се уча да правя набирания, за кой ли път, но този път ще успея. По-силна съм.

Започнах деня с 90мин Хата йога асана практика, основен комплекс, и си спомних началото ми преди 30 години. В съвсем различен свят се намирам, и съм безкрайно благодарна на съдбата, че започнах тогава. Heart

Постепенно програмата ми придобива ясни очертания- йога и мобилност сутрин, всяка сутрин, вечер йин йога, ако има време и е без силова. Силови 4-5 седмично вечер, или в обедната почивка, ако имам такава.
Днес официално започвам протокола на Ваня- 30 дневна схема, и месец с Хата Йога, основен комплекс всяка сутрин. Ако искам друга йога, ще е в друга част на деня.
Седмица 1: клек 30мин, 2. 5х висене, 3. Животинско пълзене, 4. Инверсии.

Отивам да тичам в обедната пауза, и малко калистеника в парка.
Довечера Каролин, задна верига. Започвам Седмица 8 от Епик 2.

Edit: Animal moves- Пълзящи движения

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 13:25 от Dez

# 560
  • на острова на мечтите
Ок. Благодаря за съветите? Наистина висене със свити крака не е най-доброто решение. Ще започна да ръчкам половинката.
GVH, до края на деня няма как да стане, но поне другата седмица 🙏🤞
Дез, както винаги полезна❤️

# 561
Дез какво представлява този протокол на Ваня ? Това мацката с клековете ли е ?

# 562
Каролайн пусна първата тренировка от Iron Pro в ютюб, по случай 4 млн subscribers.
https://youtu.be/-ZToTce0sWM?si=hnjeyVxHAxwO2elq

# 563
Дез какво представлява този протокол на Ваня ? Това мацката с клековете ли е ?

Да, ето го:
Ти беше на "ти" с английския, доколкото помня. На предната страница в поста съм описала съдържанието в кратце, ако някой се затуднява.
В див възторг съм, честно!
И през ум не би ми минало да клеча толкова дълго, въпреки че Маласана си я знам, и правя, уж правилно. Но седиш ли дълго, ухааа! Невероятни неща се случват. Така че и вярвам, и продължавам.

Направих Каролин, Ден 37, и без страх правих над 6?серии май се събраха хип тръстове с 15кг, което за мен е постижение. Завърших с 5х20 суинга с пудовка, и релаксирах 1 час.
Чак сега отивам да тичам. Днес почти не работя, и се възползвам. Тази идилия бързо ще свърши.

# 564
А мерсаж много Дез и на Коста за лег дей-я от Iron pro.

# 565
Здравейте и от мен свърши отпуската, която мина само в плуване, гребане с борда и много почивка:). Днес вече си казах хайде малко по сериозно:). След два неуспешни опита да довърша IRON мисля,че сега е момента и така ден 1 крака доволна съм въпреки, че към края ми се разтрепериха краката.Храната успявам да я контролирам.Лека вечер на всички.

# 566
Дез, много полезна информация, благодаря.
С каква диета съчетаваш този спорт ?

# 567
Дез, много полезна информация, благодаря.
С каква диета съчетаваш този спорт ?

С калориен дефицит, но въглехидратите са ми височки. Последните дни пак над 100гр. - плоски праскови, пъпеш....
Засега мазното си стои. До 1500 кал.

# 568
Момичета, бихте ли ме насочили към силови тренировки без тежести за момента за начинаещи? Коя програма би била подходяща според вас при проблеми с периферната нервна система, имам изгладена шийна лордоза и ошпяване и от там болки в раменете, изтръпване на пръстите на ръцете и т.н Кои програми да погледна?

# 569
Ден 2 от Iron -горна част .Нещо превъртам ли и аз незнам с мускулна треска съм от вчера на крака и дупе и след днес утре най-вероятно и на ръцете ще имам ,но много ми харесва тази болка.Чувствам се страхотно:)

Общи условия

Активация на акаунт