Тренировки в домашни условия - 124

• 31 675
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Днес 2 часа Ащанга йога, Първа серия. Бях зарязала Ащанга дълго време, сега я оценявам още повече. Като преродена се чувствах след това, и наелектризирана сякаш. Пиша го почивен, а утре май пак ще почивам. Децата летят нощес, и няма да спя. Ако наваксам със съня вероятно ще е някаква йога, ще видя.

НоуФрейм, аз неусетно слънчасах преди 2 дни, със загрявката на терасата, уж на приятно слънчице. После бях като убита, и лошо ми беше, чак вчера загрях какво стана. Във водата може би те е хванало.

G&B, добре завърнала се! Голяма красота при вас!

Costa, глутеус мост ми е още по-противен, там пък range of motion ми се струва много ограничен. Ще правя хип тръст с лека гира, докато заякна.
И ще мачкам глутеус медиус редовно с тенис топката. Веднага ми помогна, възли били, разкарах ги бързо.

Home Raider, бързо възстановяване! Когато нямам план правя стари любими на Шон, или Beastmode на Каролин, или класически базови самодейно.

# 406
Когато нямам план често си пускам някоя от тренировките на Juice & Toya.

# 407
Здравейте! Гостите си отидоха, изчистихме и си подредихме къщата, която сега ми изглежда огромна и тиха. Благодаря ви още веднъж за коментарите - като видях колко много от вас са на същото мнение като мен и че за вас също би било дискомфортно подобно гости, се поуспокоих малко. При мен всички роднини ми повтарят, е стига де, само три седмици са това и ме карат да се чувствам все едно в мен е проблема.

И да ви кажа какво друго стана - в деня след като заминаха, имах предварително записан час за изследване на TSH (имам хипотиреодизъм). Днес получих резултата и е извън нормата доста, а за последните 13 години го следя и вземам лекарство и никога не е излизал от нормата, след като бях диагностицирана. Това окончателно потвърди, че стреса ми е дошъл в повече. Сега трябва да се успокоя и да си вляза в рутината. Остана само да изчистя гаража и утре планирам да тренирам!!!

Поздрави на всички 🥰

# 408
  • на брега на морето
Аз пък се радвам тук на Майорка да ми идват гости. В Норвегия като живяхме 12 години, никой не искаше да идва. И който дойде(само родителите ми и на мм) - не искаше да повтаря. Е, 3 седмици са много, да. При мен идват за най- много 2 седмици. Радвам се на всички, става весело. Не губя лесно муск. маса, дори и с по 2-3  половинчасови тренировки на седмица( докато имаме гости). Напоследък тренирам много орязано, щото плажният сезон е в разгара си.

# 409
  • на острова на мечтите
От "клечането" /squat дясното ми коляно видимо спадна. Беше по дебело  от лявото преди да започна. Не бях обърнала внимание, но сега виждам явно подобрение . Успях да стигна до 20 минути за две седмици. Ще се опитам да издържа до 30 минути за три седмици. Никак не е лесно, но не се предавам. Добавила съм и ежедневни разходки по плажа с малко плуване.
Как точно се изпълнява българският клек?

# 410
Дани, ето го българският клек. Упражнение, измислено за деветте кръга на ада Joy

# 411
Днес пак преход и плуване.

# 412
Днес бях на виброплатформата, с която тонизират цялото си тяло. Идеален вариант е за дни, в които не съм имала възможност да изразходя достатъчно енергия.
Вкъщи тренирах -с гирички, обръч и лост.

# 413
Днес преполових Епик 2 Hands Muscle

Утре започвам Седмица 6.

Сутринта 90мин Ащанга йога. и домашното с Ваня за клекове.

# 414
  • на острова на мечтите
Costa, 🤗❤️
Вчера голямо топуркане в Alberobello.

Днес ще ходим на Зоосафари.

# 415
Неделната тренировка за приключване на седмицата ми пропадна, но довечера отивам.
Бъргарски клекове не съм правила отдавна, а трябва 😃

G&B, добър старт 🙂

# 416
Съвсем забравих да отчета седмицата. Отметнах първата седмица от Iron YT, като вчера добавих хийт от calatenics series. Единственото, което модифицирах бяха one arm burpees. Не знам дали някоя от вас ги прави, но за мен това е рецепта за травми.
Иначе тежестите ми са между 60 и 90% от нейните, в зависимост от упражнението. Само за RDL, сумо и страничен напад успявам с нейните тежести.
С постоянна мускулна треска съм, движа се като робокоп. Просто няма друг треньор като Каролайн.
А, забравих да кажа, че си продължавам с ходенето всеки ден . Минимум имам 7км,макс 15 тази седмица.

# 417
Costa, и аз модифицирам не само one arm burpees, но и всичко за което нямам достатъчен контрол, и за да избегна контузия.
До гуша ми дойде да се събуждам като разглобена. Вярно ЕГН-то не прощава, но не е ЕГН това.
Изхвърлям леглото и матрака, и спирам пшеницата Отново. Страх ме е от артрит много.
И няма да спирам йогата вече. Огромна грешка беше. Винаги ще намеря време. Младостта свърши, без йога и мобилност не може.

Седмица 6:
Сурия Намаскар 5А + 5Б и ранна  виняса с Емили:

И Вирабадрасана флоу, пак с Емили:

Да е жива и здрава Агент, че сподели! Heart
Точно от това имах нужда. Довечера Каролинка с плитки.

# 418
Тренировките ми с леки тежести и ластици в момента много ми подобриха мобилността и няма да ги спра. Ще редувам тежки и леки, но поне 2 пъти в седмицата ще си правя от сегашните.
Силна съм, издържлива съм, обаче преди да променя тренировките, не можех да си хвана пръстите на краката в легнало положение по корем. Надявам се, че стана ясно какво имам предвид Simple Smile

Преди 3 г. не можех да правя БГ клекове, без да се подпирам или да спирам, заради болки в коленете. С времето заздравих мускулите над капачката и проблемите изчезнаха.

С бърпи на 1 ръка или kick threw мога само да си прецакам китките. Понякога правя бърпитата бавно, с акцент на баланса. Второто го избягвам, суинговете също.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 13:19 от Linofrina

# 419
И няма да спирам йогата вече. Огромна грешка беше. Винаги ще намеря време. Младостта свърши, без йога и мобилност не може.

Да е жива и здрава Агент, че сподели! Heart
Hug
Абс. съгласна! Без йога и мобилност не може!

Току що стигнахме до Скиатос, тренировките ми за следващата седмица ще са Айланд хоппинг енд сън(сет) салутейшънс със местно вино Wink

PS И да ви покажа най-якото! Времето!!!

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 13:38 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт