Тренировки в домашни условия - 124

• 29 646
  • 697
  •   1
Отговори
# 690
Ясно...ами да ти кажа ...то май си е до ментална  нагласа ,защото аз като се включих с вас към новата програма на Хедър ми се стори доста трудна и да кажем не неприятна ,но непривична ,а силовият пилатес просто непосилен....много труден...
Като се върнах към Iron на Карълайн направо си отдъхнах...
Поръчах си ред лайт панел за цялостно възстановяване ,рехабилитация и красота ....другата седмица идва ,надявам се да ми фиксне целия живот ! 🤣🤣🤣

# 691
Да се похваля, имам си лост👍  Преди малко ми го монтира мъж ми. Засега успях само три секунди да вися😁Обаче ММ каза, аз и една не можах.
И клекове вече си правя по сигурно.
Нещо ме хвана мързел напоследък. По-скоро се обезкуражих. Като че ли нямам кой знае какви резултати. Уфа.

Честито, Danilu! Аз също искам лост за вкъщи, но идея нямам къде да го монтираме, за да е безопасно. Може ли линк към лоста и ако може да споделиш къде е монтиран? Знам, че има много модели, някои са малки, други са стоящи на земята и заемат повече място.

# 692
НФБ, това е много интересно. На мен 5.0 на Хедър ми се стори трудна, но по силите ми определено. А точно пилатес за ядро си ги повтарям и сега, много са ефективни. А пък от Iron съм с мускулна треска постоянно. И то сериозна. И правя по две за долна част и две за горна. Не мога пет и цялото тяло го пропускам и ще ги правя накрая заедно в една седмица.

# 693
Опитах се да мина на Крис & Еди, пробвах и Heather Robertson ...
... ако обърнете внимание, много наподобява като "внушение", все пак е различно, но много прилича така бегло погледнато нейното лого като това на Христо Стоичков Simple Smile ...

... еми не знам дали е любов от пръв поглед... хем аз съм тренирал от доста години по програми от нет-а от тук и там взети, като цяло по мое усмотрение, но никога с някаква стратегия или цел, а ей така, колкото да не закърнея... докато преди месеци, не знам колко станаха, момичета от тук - те си знаят кои са Simple Smile ми обърнаха внимание, че докато не хвана СИСТЕМА, аз осезаем напредък няма да видя Simple Smile Еми, на, оказаха се абсолютно прави, то не, че казаха нещо ново, но те бяха повода да опитам, на фона на това, че като мъж не съм се изоставил физически и така, от дъжд на вятър си въртя малко гири, лицеви, това онова...
Но първата структурна и смислена програма, която хванах беше на Карълайн. Явно е любов от пръв поглед Simple Smile
След ютубския IRON пробвах другите известни и... не ми се получава, губя фокуса, разконцентрирам се, не ми е густо на душата и те така Simple Smile
Върнах се на IRON Pro и не съжалявам, че взех App-а Simple Smile

Малко ми е терсене, защото бях свикнал с визията и от тубата, а тя е на 4-5 години по-млада жена. Сега е видимо... не толкова остаряла, колкото мо мъжкарана, но усмивката е същата Simple Smile
Явно си е любов от пръв поглед хе хе хе...

Днес беше IRON Pro program day 7 - UPPER BODY Simple Smile
Много ми харесва колко интелигентно е разработила вдигането и свалянето на тежестите. Не е нужно да се прави с точно нейните, но трябва да се смята пропорционално изменението, защото е важно за хипертрофията.
Тренировки, при които не гледам процентите изминало време, а понякога съжалявам, че са свършили Simple Smile
С изключение на дните за крака ха ха ха Simple Smile

Ще трябва да си купувам още дъмбели Simple Smile

# 694
И правя по две за долна част и две за горна. Не мога пет и цялото тяло го пропускам и ще ги правя накрая заедно в една седмица.
Аз правя не повече от 3 силови на седмица ,два дена имам ненатоварващ пилатес + кардио.Имам чувството, че последните две години се състарих физически, чувствам някакво общо изтощение и се уморявам лесно ,понякога ме болят мускулите ,ставите, чуствам някаква скованост  - стреча ми е задължителен + ходене 10 000 крачки,другото ако нещо не съм ок мога да го скипна без  никакви угризения ...

# 695
Да се похваля, имам си лост👍  Преди малко ми го монтира мъж ми. Засега успях само три секунди да вися😁Обаче ММ каза, аз и една не можах.
И клекове вече си правя по сигурно.
Нещо ме хвана мързел напоследък. По-скоро се обезкуражих. Като че ли нямам кой знае какви резултати. Уфа.

Честито, Danilu! Аз също искам лост за вкъщи, но идея нямам къде да го монтираме, за да е безопасно. Може ли линк към лоста и ако може да споделиш къде е монтиран? Знам, че има много модели, някои са малки, други са стоящи на земята и заемат повече място.

Следя това извънземно момиче, но вместо лост, ето това мисля, че е великолепен уред за домашна тренировка Simple Smile

https://youtube.com/shorts/PMbJ8xGvVi4?si=rPdxOwFBwcV2d_xH

# 696
  • на острова на мечтите
MagiB, благодаря! Моят лост  е по поръчка. Ще го снимам утре. Монтиран е в гаража. Исках да си купя, но за  този купеният, нашите врати не ставали. Щял да спука  рамката. А и нашите врати са ниски, затова ММ с едно другарче ми направиха персонален лост. Не е кой знае какво, но поне е здрав.Утре съм там, че за днес само повисях мноооогоооо малко😁
Нави, мечта е тази шведска стена. Но кой знае къде може да се поръча? А и приспособлението към нея ще в от някой специален спортен магазин. Не съм виждала подобен елегантен уред.

# 697
Шведска стена не е никакъв проблем да се поръча,ние монтирахме такава в детската преди няколко години има и допълнителни екстри-халки ,стълба ,въже ...пиши в гугъл и ще излязат производители..

Общи условия

Активация на акаунт