Тренировки в домашни условия - 124

• 30 155
  • 708
  •   1
Отговори
# 705
Хоп-троп аз мислех, че приложението на Каролайн име вече уеб версия и можеш направо на лаптопа да се логнеш. На Хедър е уеб версия и си го пускам директно на лаптопа. От телефона нищо не виждам. За телевизор не мога да дам съвет, аз всичко гледам само от лап топ.
Аз бях тази с Крис и Еди, и аз много ги харесвам Blush

# 706
На карълайн можеш да си го пуснеш на телевизора, мисля, че всеки съвременен такъв има уеб поддръжка...
През телефона също става, но се иска пак умен телевизор... иначе се връзва лаптоп и през него...
https://cgxapp.com e web базирано...

# 707
  • на острова на мечтите
No_frame, видях шведската стена онлайн. Цената й е приемлива и дори струва по- малко от някои модели лост. Обаче като се оглеждам в къщи, няма къде да се монтира 😁, или има прозорци, или мебели. Той и лоста ми е предизвикателство, та засега ще гледам да се справя с него.Увеличавам лека полека времето за висене, но днес изобщо не ми се удаде да се набера😔
Дух, 🤗 Аз лично карам като Costa, гледам през лаптопа, но и телефона ми стига понякога.
Допълвам със снимка на моят лост.

И още нещо 🥰

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 18:28 от danilu

# 708
Да,тренировките ги сваляме на компа,с някаква програма  за даунлоуд ...аз по принцип си имам.човек за тези неща 🤣

Danilu ,ние стената сме я ползвали много малко ,дори на децата, които толкова я искаха им омръзна бързо,така че не съжалявай ...за мен е излишно.

Общи условия

Активация на акаунт