Седмокласна Изпитна 14.07 - 20.07 До класирането отброяваме, на най-желаното място се надяваме …

• 87 156
  • 1 503
  •   1
Отговори
# 30
И татковците изтрещяха 🤭 Мъжът ми сега поиска и той да проверява инфоприем. Че малко сме ние на опашката, та и той 😂

# 31
При нас изцяло външни бяха квесторите. Никой учител нямаше право да е в сградата на училището.
И при нас. Същото училище. външни квестори.
На мен ми допада смъква някак нивото на стрес поне като си в позната среда.
Едно време помня ни пръскаха из града.

# 32
7 минути от моето върхово онлайн преживяване.
Моето - 8! Направо изпилване на нервите!

# 33
То било интересно на страницата на МОН във фейсбук. Joy

Ето къде ще чакам, докато излезне класирането.

# 34
Аааааа и аз съм на 8 минути. Благодаря за новата тема!

# 35
Виртуалните опашки стават все по-дълги - на мен ми дава 10 минути

# 36
  • София
До тук 1:0 за набора, ще видим МОН какво ще измъти 🤭

# 37
Първото класиране за прием в гимназиите след 7 клас ще бъде обявено днес след 14 часа, съобщават от МОН във Фейсбук страницата си.

# 38
В София не само външни квестори, ами в стаята са с деца от другите класове, а не приятели. За преписване и дума не може да стане. Има камери, гледа се всичко.
Дори да се преписва някои деца вече имат изграден навик в теста да вписват 1-2 грешни отговора, а след това в бланката да си вкарат верните, за да заблудят преписващите. Макар че аз не бих препоръчвала това в истинско НВО. Прекалено рисковано. По-добре квесторът да си върши работата и да не се преписва. Нали седят по 1 на чин, за да не виждат. Жалко е, че има места, където още се оставят деца да преписват, но това само показва, че учителите знаят, че са дали лоша подготовка на учениците си Sad След това и в 12 клас ли щя ходят да им подсказват... По-добре да бяха ги научили на труд, но това е положението.

# 39
До тук 1:0 за набора, ще видим МОН какво ще измъти 🤭
Честито! Видях, че са пуснали резултатите, поне агонията от НГДЕК приключи за някои майчета

# 40
  • София
Аз се отказвам да се редя на опашки, то ще се чуе така или иначе, първо тук. 🙂

# 41
Сайтът е забил и не мога да вляза

# 42
Благодаря за новата тема!
Явно човекът с копчето е ришил да пие трето кафе преди да го натисне!

# 43
Да, и аз смятам да напусна сражението в инфоприем и да изчакам тук благата вест Simple Smile

# 44
Нали са писали след 14ч. Явно ги атакуват отвсякъде Simple Smile Догодина дано си вземат бележка и разпишат графика без да предизвикват истерии. Малко мислене се иска...малко.

Общи условия

Активация на акаунт