Седмокласна Изпитна 14.07 - 20.07 До класирането отброяваме, на най-желаното място се надяваме …

• 90 556
  • 1 503
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте! Тихичко чета темата от месеци и се радвам за успехите на децата Ви. За щастие на моето дете правилно подредени училища и приет в желаната от него паралелка. Аз исках нещо съвсем друго, но го оставих той да реши. Никъде не намирам отзиви за 93 СУ. Ще се радвам, ако някой сподели нещо позитивно.

# 736
Много исках в 93 СУ, удобно ни е, но детето се заинати, защото паралелката с първи английски е с профил география. Другите две са с първи руски.
Според мен не би трябвало нещо лошо да има в това училище. На хубаво място е, в приятен квартал.

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 16:10 от Аmanda

# 737
Имам процедурно питане- за 3то класиране в какъв диапазон мърдат баловете, като говоря за гимназия т.нар. Среден ешалон нищо че не харесвам тази дума😃? Нещо че тази година навсякъде баловете са като във първа лига, но говоря за училище например като 32ро?

# 738
Имам процедурно питане- за 3то класиране в какъв диапазон мърдат баловете, като говоря за гимназия т.нар. Среден ешалон нищо че не харесвам тази дума😃? Нещо че тази година навсякъде баловете са като във първа лига, но говоря за училище например като 32ро?

Може да проверите статистиките за миналата година за 1,2,3 и 4 класиране  - https://dideva.alle.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D1%82%D1% … 0%B1%D0%B0%D0%BB/

# 739
Замислих се, защо някои училища искат при записване присъствието на дете и втори родител. Най-вероятно в предишните кампании са били свидетели на семейни драми. А може освен свидетели да са били и потърпевши и родители с конфликт помежду си да са си го изкарвали на училището. Не че това оправдава училището да превишава правомощията си.
За локалните бях писала и ме изтриха, та няма пак да се пъна.
За ниския бал ще кажа, че в много случаи не отразява реално възможностите на детето. Като се сформира класа се вижда кой е влязал с много уроци и кой е разчитал само на акъл. Вторите се справят по-добре в училище.
Синът ми не слуша в час и в резултат на това има пропуски. Учителката го държи на първия чин и го подсеща да слуша, но той има техники как да гледа дъската и да не вижда какво пише на нея. От сега ме е страх за седми клас. Иначе от логопеда и учителката по български при която ходи от време на време получавам отзиви, че той много добре разбира материала. Пожелавам си здрави нерви за след 4 години. Близначката му е от силните деца в класа си и смятам да си я запише на каквито уроци или курсове трябва, пък каквото сабя покаже.

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 09:55 от Monza

# 740
Реваааааа!!!! ВИКИНГЪТ Е ПРИЕТ първо желание в Полиграфията! РЕВАААААА!!!!

# 741
Поздравления!!!

# 742
Браво на детето! Намери си мястото.

# 743
Ехаа, много се радвам за вас Simple Smile Успех!

# 744

Честитооооооо!!!

# 745
  • София
Честито Grinning

# 746
Лелеееее, колко хубаво!!! И аз се разревах... честито и на теб, и на него, и дано му дойде вече акъла след екшъна последните дни!!!

# 747
  • там където има винаги вятър
При нас "рибата е още в морето, тиган не слагаме", т.е. бъдещ седмокласник.

Гледам сега справката на Дидева за първо класиране за нашия град и..."хващам" една паралелка в профилирана гимназия:
Мин.бал  - 332,5
Макс.бал - 462,3
Да кажем че примерно имаме бал 329, т.е. делят ни 3,5 точки от тая паралелка която е по първо желание. Кандидатстваме за второ класиране и чакаме някое дете, за което пък тая паралелка не е първо желание, да се откаже...тогава бала "се размества" - 332,5 точки отиват нагоре/защото някой с 345 т. е решил да отиде в друго у-ще/ минималния ще стане по-нисък и тия 329 точки може да стигнат. Правилно ли разсъждавам. Thinking

За съжаление Санака няма да ни е от полза - в провинцията сме Rolling Eyes

# 748
Честито, IMV !

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 09:54 от Аmanda

# 749
Честито за приема Иве 💖 успех и на двамата другари и дано да си намерят правилните приятели и учители🌷

Общи условия

Активация на акаунт