Сега пък родилките са глупави и очакват да родят за 2 минути.
Ще ви изненадам, явно, но не раждат само 14 годишни циганки с начално образование. В родилното влизат дами с най-различен статус, включително такива с медицинско образование или биология, физика, химия и тн. Също влизат дами на ръководни позиции всяка в своята си сфера. Дами, работещи в големи компании, лаборатории, агенции, дами със собствен бизнес и тн. Не смятате ли, че е доста по-вероятно ТЕ да пишат подробни разкази за потресаващи раждания на чист български език и не допускате ли, че е напълно възможно да не са хванати от улицата с нулева идея какво ги чака. Около моето раждане (аз съм с докторантура, впрочем, явно е необходима, за да родиш без бой
) всички жени с моя термин бяха изчели тонове литература и за бременността, и за раждането, почти всички са били на курсове за раждане (аз бях присъствено, други онлайн) и повярвайте ми, никоя не е очаквала да я друсат с епидурална без прекъсване и да не разбере, че е родила, камо ли да роди за 15 мин.
Във всеки случай нормален човек с нормален живот, нормална работа и тн очаква да се отнасят с него с необходимото уважение като към човек, а не да го третират като досаден котак, препикал килима, който трябва да се превъзпита като му натъркаш муцуната в пишканото. Извинете ме за изразите, но сериозно, нищо ли не светва на някои хора от десетките разкази за отвратително преживяване по време на раждане та го отдават на лигавене, ниско образование, глупави жени и прочие?
Препоръчани теми