Битата родилка в Майчин дом София

• 51 764
  • 1 342
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
За пребит пациент с кървища, счупени глави и подобни травми не се сещам, но за случаи с тези лекари - да.
И понеже виждам, че коментарите са в подкрепа на "заслужават си", хора с такова мислене определено заслужават да попаднат на поредния груб доктор. Каквото повикало, такова се обадила, както се казва..

# 1 201
  • Пловдив
За пребит пациент с кървища, счупени глави и подобни травми не се сещам, но за случаи с тези лекари - да.
И понеже виждам, че коментарите са в подкрепа на "заслужават си", хора с такова мислене определено заслужават да попаднат на поредния груб доктор. Каквото повикало, такова се обадила, както се казва..
Именно - и аз казвам каквото повикало - такова се обадило. Редовно ПЪРВО лекарите са груби без причина и се държат неуважително с пациентите си.

# 1 202
  • Пловдив
Коментирам изключително неприемливо, безочливо и нагло поведение на клиент. Търпяха го. Някак свикнахме, че като сме клиенти и пациенти, можем да правим каквото пожелаем, да се държим арогантно, грубо, невъзпитано и трябва да ни търпят. На мен никога не ми се е случвало да ме подпукат с шамари от вратата на здравно заведение. Голяма късметлийка съм.

# 1 203
  • Пловдив
А с мен са се държали изключително неуважително, без да е предизвикано. Досега не са и били шамари, засега.
НО повтарям - има видео как акушерката бие бебето, то с какво го е предизвикало?

# 1 204
  • София
Нито пациенти трябва да се бият и унижават, нито лекари. Нито пациенти трябва да са груби, нито лекари. Толкова ли е сложна тази концепция? Почнем ли да оправдаваме едните с другите (и то и за действия върху трети), ще има все повече бити и унижавани, и от двете страни.

# 1 205
  • Пловдив
Янтра, нямам вече спомен, но там се оказа грубо нарушаване на работен график и трудова дисциплина, следствие на ненормално дълъг работен ден. Акушерката си понесе последствията, ръководството, позволило този абсурд, не! Самотна майка и прочие утежняващи обстоятелства.....не я оправдават. Лошо е, когато преуморени, емоционално нестабилни служители работят повече от позволеното. Софиямед! Там условията на труд са заробващи. И всички го знаят. И когато си в безизходица.....трагедията е на една ръка разстояние. 🥺

# 1 206
  • Пловдив
Янтра, нямам вече спомен, но там се оказа грубо нарушаване на работен график и трудова дисциплина, следствие на ненормално дълъг работен ден. Акушерката си понесе последствията, ръководството, позволило този абсурд, не! Самотна майка и прочие утежняващи обстоятелства.....не я оправдават. Лошо е, когато преуморени, емоционално нестабилни служители работят повече от позволеното. Софиямед! Там условията на труд са заробващи. И всички го знаят. И когато си в безизходица.....трагедията е на една ръка разстояние. 🥺
Само че не съм уверена, че това е изолиран случай. Просто мисля, че не всичко се заснема. Не твърдя, че няма бити лекари, а че има бити пациенти, които не могат да го докажат.

# 1 207
Половината работещи в България сигурно са минали етап от живота си пред бърн аут или директно изпушили от бачкане и кофти условия. Това не е оправдание да смажеш някого - от бой, вербално, психически или там, както можеш.

# 1 208
  • Пловдив
Бърнаут е състояние, което има нужда от разбиране, подкрепа, лечение и някой, който да ти помогне да го осъзнаеш. Бърнаут е диагноза. Но! У нас това не е възможно. Продължават да работят, притиснати от обстоятелствата. До поредната трагедия. Защото това е трагедия както за пациента, така и за медицинския персонал.

# 1 209
Ама като са толкова съсипани и “бърнаутнати” никой не ги задължава да продължават да работят. Писах по-назад същото нещо, винаги може да си намерят друга по-лека работа.

# 1 210
  • Пловдив
Вероятно, в даден момент, когато, и ако осъзнаят, състоянието си, ще го направят. Направиха медицинска сестра защитена професия, обучението е освободено от такси. Нема ора, баце. Това е положението. Трябва да свикваме.

# 1 211
  • Пловдив
Вероятно, в даден момент, когато, и ако осъзнаят, състоянието си, ще го направят. Направиха медицинска сестра защитена професия, обучението е освободено от такси. Нема ора, баце. Това е положението. Трябва да свикваме.
Добре де, за лекари нема хора, за медицински сестри нема хора, за учители нема хора, за какво има хора?!!?!?

# 1 212
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добре де, за лекари нема хора, за медицински сестри нема хора, за учители нема хора, за какво има хора?!!?!?
За IT и ейчари, нещо кол център, в краен случай офис сътрудник...

# 1 213
  • France
Изкарахте лекарите егати съсипаните и обругани хора. Ще кажеш, че лекар сте виждали само в кабинет?

# 1 214
  • Пловдив
Май за нищо свързано с образование и здравеопазване на възпитаните, грамотни и интелегентни български граждани, няма хора. За лошото възпитание и неграмотност са виновни учителите, за останалото лекари и медицински сестри.

Общи условия

Активация на акаунт