Битата родилка в Майчин дом София

• 51 817
  • 1 342
  •   1
Отговори
# 1 245
Освен, ако я осъдят, да съберем пари и за нея. А медицинският персонал ще продължава да тормози безнаказно пациентите и ще ги съдят, ако се оплачат, защото камери няма и всички присъствали ще отричат до дупка. И така, докато на някой не му прикипи и след поредната гавра не се саморазправи.

# 1 246
  • Пловдив
Айде, няма нужда от преувеличения. Направо съм сигурна, че всеки ден до края на живота на Антония ще минава под тежкия знак на случката и че полага неимоверни усилия да не се самоубие. Няма нужда.
Постъпката на лекарката с иска за обезщетение е нагла (приемам, че наистина я е ударила, защото е правдоподобно) и и желая неуспех с делото, но е добре да не прекаляваме с драматизма, защото няма да ни останат силни думи за истински големите драми.

# 1 247
  • София
Освен, ако я осъдят, да съберем пари и за нея.

Помислих си го, ама в такъв случай събираме пари за Шикова, не за Антония... Тя да ни харчи парите... Но бих се включила само за да не трябва тя да и пълни гушата

# 1 248
  • Be realistic - plan for a miracle.
Каквито думи преценя, такива ще използвам Simple Smile
Дали е драматизъм - пак е лично моя преценка.
Не държа никой да се съгласява с мен, но не съм окей и да ми се дава тон как пиша.
Пийс. ✌️

# 1 249
За 0 време биха ѝ се събрали. Ако така стане, аз на мястото на Шикова няма да се чувствам удобно да ги изхарча за себе си. Бездруго не че нещо, ама тя не е примряла за пари, нали има МЦ, АГ е доходоносна специалност.

# 1 250
Е нали бизнес партньорът й събираше данни за други желаещи да съдят докторката с колективен иск? Какво стана там? Предявили ли са, не са ли?

# 1 251
  • София
Едни от най-наглите и арогантни хора са точно лекари, които са си повярвали, че са много велики, много кадърни. Тази лекарка и всички, които са на нейна страна не отчитат ли факта, че една жена няма да почне да си измисля ей така, от нищото, че са ѝ били шамар. Защо вместо да си гледа бебето и спокойствието ще се занимава да търси справедливост. За какво ще е цялата тази драма, ако родилката не е претърпяла огромен шок и абсолютно недопустимо отношение.
Искрено се надявам репутацията на въпросната АГ да е пострадала сериозно и да се замисли защо и дали ще продължава със същите методи.

# 1 252
Да не ви разочаровам, обаче случая вече е забравен. И пациенти ще има докторката, и пари, и всичко каквото си поиска. Явно и доста свободно време има щом е решила да съди потърпевшата.
Все още вярвам обаче във великата мъдрост и безпристрастност на оня горе. И в живота си съм виждала доста въздадена справедливост.

# 1 253
  • Be realistic - plan for a miracle.
Явно и доста свободно време има щом е решила да съди потърпевшата.

И доста болно его.

# 1 254
  • София
Като Магдена се изумявам как жени, иначе еманципирани и отстояващи себе си (в някои случаи дори прекалено) са трайно травмирани какво им казал някой в един объркан момент. Като пълнолетни хора си носим и несгодите, освен позитивите, което включва да не ревем при по-грубо отношение.
Лошото е, че човек не знае какво е, докато не го изпита. Ако жената може да има нисък праг на болка - секциото е изход.  И аз при второто си раждане в един момент помислих "Що не избрах секцио, голяма патка съм".

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 17:49 от Cuckoo

# 1 255
  • Пловдив
Шамарът е проблемът в случая, не болката.

# 1 256
  • София
Шамарът е проблемът в случая, не болката.
Ако бебето е застрашено, защото майката пищи, че я боли и не напъва качествено, кое е по-приемливо?
Шамар или...
Да, в други държави балансират между двете, това трябва да стане и тук. Макар че нямам инфо как е в някоя голяма болница в Западна Европа или САЩ, където раждат на конвейер всякакви жени.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 16:52 от Cuckoo

# 1 257
Ако по-малко жени оправдаваха подобни свинщини и повече жени вдигаха шум, нямаше въпросът за шамарите по време на раждане да се повдига периодично. Не не е не е нормално и никога, при никакви обстоятелства няма да бъде.
И не важи само за раждането, а за грубото отношение като цяло.

# 1 258
Нямам представа каква е била ситуацията, но понякога, ако някой е в паника и застрашава своя и чужд живот, еди шамар е оправдан.  И понеже не знам какво е било не съдя.

# 1 259
Издевателстваха и над мен в Майчин дом, вярно, бой не съм яла. Ако и това имаше - не знам! Грубости и обиди - не им обръщах внимание, но разни манипулации супер болезнени и нарочно причинени да са в пъти по-зле и тежки за мен - защо...? Ей така, да ревеш и да ти се подиграват. Има там една атмосфера, от която част явно е и въпросната докторка, за която "целта оправдава средствата". Но в 21 век е недопустимо с насилие да стават нещата. Като не е вървяло добре раждането, да я приспят и да правят секцио, а не с шамарите... (обидите няма да ги броим, както писах вече.) Стресирана ударена жена по--лесно ли ражда??

Общи условия

Активация на акаунт