За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 17

• 18 393
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Русе
Минавам само да споделя, че започнах "Designated Survivor: 60 Days" . Предвкусвам, че любимия ми "злобар" Чье Джин-Хо няма да е в обичайното си амплоа, но на 100% ГОО ( главен отрицателен образ) ще бъде другия Голям артист Хо Джун-Хо. След уникалната си роля на Хемосу в "Чумонг" съм му простила авансово всички лоши роли. Innocent Дано не се лъжа в предчувствията си! Hands Pray

# 316
  • София
Ау, Tuon, имало живи хора, които са като излезли от аниме! Heart Eyes

Аз започнах да гледам китайско точно като бяха пуснали изискванията за 40 епизода и много мрънках, тъй като Till The End Of The Moon беше пострадал много от това орязване. Сега 40 епизода на повечето са ми много. И след всяка такава драма трябва да почивам известно време.

Китайският СЕМ заседава тия дни, мъдрят поредните глупости, но се говори, че искали да отпадне условието за 40 епизода. Не знам защо - тъкмо успяха да натъкмят сериалите вече в този диапазон, сега пак повече. Ще бъда съгласна единствено ако не правят по два-три сезона, та да трябва човек да ги чака!

# 317
Ау, Tuon, имало живи хора, които са като излезли от аниме! Heart Eyes
Нали,нали 😍
само сини очи му трябват.
Ама то Хоул го има и рус във филма и чак по-късно Софи му разбърква боите и става с черна коса.

# 318
  • София
Нали,нали 😍
Ама то Хоул го има и рус във филма и чак по-късно Софи му разбърква боите и става с черна коса.

Нещо такова ли:

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 15:24 от ElzaFB

# 319
Минавам само да споделя, че започнах "Designated Survivor: 60 Days" . Предвкусвам, че любимия ми "злобар" Чье Джин-Хо няма да е в обичайното си амплоа, но на 100% ГОО ( главен отрицателен образ) ще бъде другия Голям артист Хо Джун-Хо. След уникалната си роля на Хемосу в "Чумонг" съм му простила авансово всички лоши роли. Innocent Дано не се лъжа в предчувствията си! Hands Pray
Уин, ще бъдеш изненадана Wink.

# 320
Нали,нали 😍

Нещо такова ли:

😍😍😍

Виж има прилика.
Сега искам игрална версия на Howl's Moving Castle. Tи дали си го гледа?

# 321
  • София
Joy Heart Eyes Май трябва да пратим някъде предложение за игрална версия! Почти им намерихме кой да играе!

Гледала съм го, той е класика.

# 322
  • Русе
...........
Уин, ще бъдеш изненадана Wink.
Еха! Усещам се като гладно дете пред сладкарската витрина. Joy
Сега сериозно: имам слабост към Джи Джин-Хи и И Бюн-Хун като първите азиатски лица, които са ми направили впечатление преди много години ( от беглите погледи към  ИРИС и Съкровище в двореца). Харесва ми каквото и да изиграят! Така че тук няма да има изненада, а наслада! Blush Изненадата ще бъде (може би) колко на брой са "Лошковците" и как ще се развият образите им. Ако пиша глупости, извинете ме! Simple Smile
2в1, имам въпрос с повишена трудност: преди години по Тв-ята даваха филм или мини-сериал за живота на 4  жени, мисля китайки. От трудностите в младостта им, през  ВСВ и причините за миграцията им в САЩ. Помня финала - 4 стилни дами в едно заведение. А може така и да е започнал, със спомени?! Нещо говорят ли ти моите думи?

# 323
Glass Heart тотално разочарование, само  музиката  е хубава.
И  този  Butterfly  като за  един  път гледане става ,  е  има  и някой  хубав момент  за  зяпане 
 https://www.tiktok.com/@noonaviaa/video/7538247825759554872
Тъкмо щях да  зарежа  Legend of the Female General  и  то взе  вече да става за гледане. Ггя вече не е лигла.
Захапах този When Destiny Brings the Demon и пак съм на кръстопът  -  да гледам или да не гледам вече.
Duel on Mount Hua: The Five - изгледан ,не е нещо особено, можете и да го пропуснете.
The Formless City този  го  почнах  да видя до къде  ще  стигна...

# 324
Загледах на случаен принцип Love and Leashes сериал от 2022 г. В потрес съм,  нали са високо морални феновете, правят живота черен на любимците си за едното нищо и изведнъж...садо-мазо. Тия двамата актьори дали не са безработни в момента?
Изобщо не предполагах, че корейците могат да сътворят подобно нещо, при положение, че като гледам умрелите им целувки и огромен шок  ,,на другата сутрин,, се смея с глас. Шок!

# 325
  • София
Grinning Я, този корейски си го записвам.

Дани, на кой епизод спира да е лигава главната? Още не мога да прескоча 10-ти, не в издържам просто. Даваш ми надежди да го завърша тоя сериал, който за момента ми е най-голямото разочарование от чаканите от мен тази година.

# 326
Някъде между 22-26 , не помня вече точно Innocent от толкова дорамки накуп ,които гледам SunglassesSmile

# 327
  • София
Уф, благодаря. То не е скоро. Явно ще трябва да продължа да си превъртам със спрян звук. Grinning

# 328
Уин, не се сещам за филма, за който питаш.

Enisa60, Love and Leashes е филм, не сериал. Там нещата са други. Във филмите не са хич свенливи, а доста често направо брутални. Цензурата и рестрикциите в телевизията са много повече, защото там се гледа от много по-голяма аудитория на различни възрасти.

# 329
Загледах го снощи, хич не обърнах внимание. Значи сега ще го догледам тайно  Stuck Out Tongue Winking Eye, че домашните ще се смаят...

Общи условия

Активация на акаунт