Осмокласници 2024/2025 - тема 10 - лято, море и още нещо...

• 28 523
  • 769
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Е, ако е директора, той трябва да черпи , доста "стегнат" изглежда... Иначе, явно човека обича да се снима, може да е искал да работи в киното, ама пусто станал Директор на училище... Grinning

# 391
Прибра се звездоброеца от лагера. Много му е харесало. Запознал се с много деца от цяла България.
Днес е на козметик и през нощта пътува за Варна, където вече се е уговорил с колегите звездобройци на 13ти да наблюдават заедно.
Този път разказа повече. Всяка сутрин имали купон на поляната след края на наблюденията.
Истории за развалени тоалетни, откраднати дини, шегичка със "зайците"...
Догодина иска пак и от сега се говори как трябва да стигне до национална олимпиада, за да го вземат после и на лагера.
А аз да ви се похваля за първата излята бетонна плоча - 2.40 на 6 заедно с мъжа ми. Беше голяма сага - ще ви разказвам на следващото събиране.
И молба - търся апартамент под наем в Младост 1 в карето на 125то училище да има 3 стаи, отделна кухня и 2 тоалетни. Ако някой чуе нещо такова моля да ми пише.

# 392
  • София
Никой нищо не пише. Вече си мислех , че има нова тема която изпускам, или че е "9то класиници" Joy   ... сигурно сте на море? ... аз имах ужасно много работа , но тези дни тръгваме пак на море. Confounded....да видим, дали ще се хареса... напоследък.нищо не й е 100% окей

# 393
Ами лято е. Какво да пишем? Виси на лаптопа, не иска да излиза с мен, няма и приятели, с които да излиза. Чакаме след две седмици да й дойде на гости приятелка от друг град и в началото на септември двете ще са на лагер за седмица и то ваканцията свърши. Тази година скучно, но така се случиха нещата у нас, че не можем никъде да мръднем.
Записа втори език френски, избра го пред немски, и чака с нетърпение да започнат да го учат. За съжаление, в нашия град езикът се учи само в 1/2 паралелка и няма курсове.

# 394
  • София
И ние сме си тук и ни пропаднаха плановете за море. Така и не намерихме момент, в който да е удобно да излезем отпуска и апартаментът ни да е свободен. Можехме да отидем за 4 дни, ама тя наборката не държала, нямало да влиза в морето, искала да си седим в апартамента и да си готвим. На мен пък не ми се бие път да готвя на друго място. Помрънках ви. Simple Smile
Иначе тя е по цял ден навън, почти не й виждам очите, нощем играе на лаптопа с приятели до 3:30. Доволна и щастлива е от живота. Нищо не чете, уж преговаря по корейски, но само уж.

# 395
Почти измъчи задължителната литература, преговаря по корейски почти всеки ден. Чете, гледа филми и не излиза. Само с една дружка онзи ден, но моето си е интроверт.
Иначе сложи по още една дупка на ушите. Говори за обеца на веждата...аз отлагам разговора за след следващия РД и ме изнудва за зелена коса.

# 396
  • София
ledenotomomiche, аз зелената коса бих разрешила веднага. Тамън ще се вписва още по-добре в нашия шарен клас. За втора дупка на ушите съм казала като навърши 16, т.е. следващата година. На веждата няма да разреша посмъртно (знам да не се заричам, ама...). Ако спре да я носи остава белег на лицето и това за мен не е ок.
Една майка на момиче от нашия клас разказваше как миналото лято искало да й боядиса косата на червени кичури. Майката не разрешила да ходи на училище с цветна коса. След първия учебен ден се прибрала и казала, че всички момичета почти са с цветни коси. Тя вече също е. Simple Smile Та нашият клас определено е цветен. Тук ще вмъкна, че няма някакви прекалености, голотии и пошли визии, просто шарени весели деца.

# 397
Преди обяд спи, после, ако съм ѝ поръчила да свърши нещо конкретно (ако са 3 неща, "помни" до 2), го прави. Поразгръща някоя книга или поне я мести от мястото ѝ Joy.
Излиза към 17, прибира се към 21:30 и зяпа някакви си глупости в нейната стая. И така всеки ден. Не я знам изобщо яде ли, вкъщи само някаква късна закуска прави.
Ще ходи на море първо с приятелка, после с леля си, с нас малко на планина. И то лятото свърши. От края на август съм я записала на интензивен курс по немски към Гьоте, хем малко да се адаптира и да мине на учебен режим.

# 398
ledenotomomiche, наборът искаше зелена коса в 4 клас. Аз разреших веднага (за голям ужас на родата му по бащина линия). Фризьорката първо го изсветли до платинено русо, за да хване боята. Той като се видя, така се уплаши, че вика - край! спираме дотук! не искам зелено Simple Smile И така си остана светло рус. Обра точките на завършването за 4 клас, голямо шоу беше. След един месец се подстрига нула номер, да се отърве. Оттогава твърдо не иска и да чуе да се боядисва някога пак Simple Smile

Исках да сложа снимка на рус младеж да я видите, но не ми я качва, не знам защо.

# 399
Притеснява ме да няма проблем в училище. Иначе е била до момента синя и розова, като Харли Куин.
Само дано за веждата мине мерака до след няколко месеца.

# 400
Нямам идея, при нас го направихме в края на учебната година, за всеки случай. Simple Smile А и училището беше до 4 клас, нямаше как да го санкционират с каквото и да е занапред.

# 401
Няма ли някакви фейк клипсове за вежда. Примерно като тия за нос, нещо с магнитче.. да мине мерака..

# 402
.

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 13:21 от Bеа_2022

# 403
За щастие наборката няма наклонности да си променя външния вид. Говореше нещо за втора дупка на ухото, но май самата тя не е убедена, че го иска и от месеци нищо не е споменавала. Обаче малката ми, която ще е в 5 клас е залитнала по к-поп и от сега започна да ми говори, колко е хубаво косата да е с цветни краища. Ще си имам ядове с нея, но съм категорична, че докато зависи от мен, това няма да се случи.

# 404
  • София
Ние сме на село с наборката, братовчедите ми си дойдоха от чужбината и по цял ден смях и веселие, почти не пипвам аз телефон. Наборът е в Софето под грижите на батко си - вчера се претрепал с колелото, само ожулвания са, за щастие. Мрънка много за електрическа тротинетка, но аз и ММ сме категорично против и наборът се противи на решението ни по негов си начин. Наборката по едно време искаше лилава коса - с някакви пудри от dm мина номерът тогава.
Нещо много бързо ми се изплъзва лятото, не ми се иска Hug

Общи условия

Активация на акаунт