Саксенда не знам какво е, но нормалното сваляне на кг е 3-4 за месец. Не повече. То не може да ядем с години и да искаме за 2 седмици да станем фини.
Правилно е написала slanchezara, тук не търсим диета за определено време. Търсим режим завинаги.
Вие правите това, което е направила ендокриноложката и - била е груба и жената си е тръгнала разплакана.
Истината е, че тя ще постигне много повече с окуражаване и добри думи, вместо вашите критики, че е яла 2 сандвича и адмирирането на гаднярското отношение на лекарят. Защото утре някой такъв лекар бие родилки и на такива хора не казваме Браво.
Лекарят е длъжен освен медицинска помощ да окаже и психологическа подкрепа, да се основават неговите действия на принципите на медицинската етика и морал - предмет, който задължително се изучава във всички медицински университети. И понеже жената не е получила доброто отношение, което и се полага, дайте тука да я донаругаем.
Аз не мога така. Знам, че тази жена заслужава добра дума и е тръгнала по дълъг и труден път, за това, трябва да бъде окуражена и похвалена за добрите резултати.Освен това тя не само се ограничава с храната, но и прави по 15-20 хил крачки на ден, което също е отлична работа.
И нещо повече - тези 10 кг за 22 дни са нормални за хора, които страдат от затлъстяване и са започнали лечение с медикаменти. Истината е, че противно на всеобщото мнение точно първите килограми се свалят най-лесно и бързо. Скоро след това идва сваляне с около 2-3-4 кг на месец.
А вие се научете на един човек, който е в началото на пътя, да не му режете крилата с непремерени думи. Утре може да сте вие на негово място.
. То с отслабването е като онази приказка на Марк Твен, перефразирам - няма нищо по-лесно да се спрат цигарите, аз самият съм го правил 10-ина пъти.