Същата работа с яденето на ръцете е и при нас, иска да си набута и двете и да ги яде

Вчера например цял ден не спа качествено, имаше 2 дремки по 30-40 мин. Накрая заспа към 8ч и си викам без да е ял качествено ще ни съсипе през нощта, сън няма да видим с баща му. Към 9 го разбудих, да го преоблека, че сега спим на климатик и му слагам дълги пижами, и да яде - заспа веднага, дори не се носихме на ръце.
Колики няма, нашето спасение е само Инфакол. Няма проблем с изхождането по голяма нужда, прави си по 4-5 на ден.
На мен ми се е случвало да яде навън, понеже не може винаги да се съобразяваме с неговото хранене и да сме вкъщи, нямам проблеми с това. Единствено като сменям памперс е доста неудобно - веднъж в колата, вчера се случи в мола.Поне там имат маса за повиване, въпреки че хигиената беше потресаваща, но нямаше как да го държа с пълен памперс.
Разходките и аз гледам да ги съчетая с някаква работа. Миналата седмица имах драма с него, бяхме сами с колата и като започна да реве неистово, чак до задух, а аз не мога да спра - направо се побърках. И оттогава си казах, че няма да излизам сама с него и. с колата, ще изчакам още 1-2 месеца да поотрасне и евентуално пак мога да се престраша. Затова сега само обикаляме пеша около квартала или ходим до Южния парк.
Започнах да го свиквам на ергономична раница, за да я използвам и нея, особено вкъщи като искам да свърша някоя работа.
Бяхме на преглед при д-р Фурлакис - толкова бързо обясняваше, че едвам му следях мисълта