) за режима - страхотни сте всички с изграден такъв, дори ориентировъчен, как го правите?! При мен всичко е ден за ден и съобразявам разходките на детето и активностите с моя график. Т.е. излизаме когато аз имам среща/работа, след като съм свършила с чистене, перални и т.н. вкъщи. Понякога излизам сутрин към 9, друг път вечер към 19-20. Иначе разходките ги правя много дълги, съответно като съм по обяд в жегите навън.. неприятно е. Ама някак да изляза без уговорка с някого или друго фиксирано - нямам мотовация! Все си намирам още работа вкъщи или спя/почивам. Добре ми е, но главно заради жегите бих искала да изградя режим и да излизам всяка сутрин рано..
) и следобедите често си поспива и остава време да се свърши нещо вкъщи, успява и да се занимава сам - леглото му се люлее, та му закачам играчката за количката (от онези, които са като гирлянд) опънато по широчината на леглото от едната до другата страна, става като активна гимнастика над него, а в краката му слагам от онези шумолящите меки книжки.. сложа ли му играчките и почва да ги бута, да ги клати, да си играе с тях, с крачетата рита и си шуми с книжките, а от цялото движение леглото се люшка като шезлонг, та дълго си задържа вниманието така, отгоре на леглото има и играчка за кошара, но е просто сиво и бели топчета, не са музикални или нещо електрическо, но като се клати и те се клатят, та ги следи с поглед и като цяло разбрах, че му харесва така, а и си развива моториката
и вечер д/г си знае, че след банята има хранене и там официално дава нощния сън.
Ако някой има интерес да ми пише:) Ползвана е не повече от 5/6 пъти.Аз лично не успях да я наглася така,че да ми е удобна и бебето като ревнеше нямаше време да я нагласям😅
), а нашият така го гълта все едно е най-хубавото нещо, което има. 
Но от няколко дена мисля, че млякото не му стига, защото се буди много изгладнял и се опитва да си набута и двете ръце в устата. 😆 Той е на 6 седмици и яде 7 пъти по 120-125мл. Вашите бебчета по колко си хапват? Препоръчани теми