68см, 8350гр. е станал. Аз си взех кантар вкъщи, та знаех как върви де.
Бях се заредила с коледни дрешки предварително, не очаквах, че толкова ще дръпне та сега трябва да му ги обличам сега, няма да дочакат празниците и ще купувам пак

Относно празниците, при нас бабите и дядовците го виждат често, но то и с голямата кака няма как да го опазя съвсем. Те си знаят, че има ли болни стоят на страна, за да няма караници
. Мъжът ми е от село близо до града, но имат коледари и може би бихме го завели, за здраве и експириенс. Все още не сме го и мислили, а си трябва, добро подсещане. За нова година обаче сме си решили, че сме си вкъщи семейно на спокойствие. Само ние си, танци, хапване и приказки, честно да си кажа нямам търпение за този миг

Руби мисля, че френдли имат гел за съдомиална ставащ и за бебета, но все още проучвам
Коментирахме го със съседките майки и при тях също отказват по време на цикъл, но едната вече 8м кърми, а другата 10м. Едната беше споделила, че от хормоните ставала по-солена и точно си изменя вкуса и бебето не я иска. Но пък аз като му цедях и давах си я изпиваше. Просто от гърдата не искаше да я суче.