Дали е готов? Само ме дебме да ми изяде храната .

Ние сме с Isofix база на Maxi Cosi с 360 градуса въртене и издърпване напред. Отново ще вземем столче на Maxi Cosi -
Сегашният стол също е Maxi Cosi - отзад е с базата, а когато сме сами с него в колата, слагам столчето на предната седалка и го "опаковам" с колана.
Малкият отказва да се вози в количка, иска само да гледа. Не смея да му вдигна още наклона, за да вижда по-добре. Обикаляме с раницата. Утре ще има намаления на Najell раниците и ще взема по-хубава. Сегашната не е много удобна.
Бяха ни подарили Embrace - малкият отказваше в нея, продадох я. Също ни бяха подарили на Tula Explorer - в тигрова разцветка. Бях втрещена, също я продадох именно заради разцветката.
Ние имахме драма с памперсите. От Premium Care получи обрив около гениталите. Смених с ДМ - те пък взеха, че пропускат. Една нощ се събудих и го пипам целия мокър. Сега взех Puffies Sensitive - тук пък се боря със закопчалките, докато ги отлепя и половината памперс съм скъсала
Дразни ме това, че няма индикатор колко е пълен памперса както е при Premium Care. Поръчала съм и huggies, както е Harmonie пак на Pampers. Обривът изчезна де.Още борим съня, не мога да кажа за резултат, може би трябва да мине повече време. За себе си мога да кажа, че съм на ръба на нервна криза, недоспала и пред разпад....
Все още доста се буди вечер.
и при нас е така, а преди няколко дни ревна, защото ме видя как му дояждам пюрето, че бях направила повече.
и само 2-3см от нея беше в устата, a другата част я беше глътнал - стана ми лошо. Вече не смея да му ги давам.