Аз със сигурност не съм против ваксините, просто за тази беше хубаво разговор първо ..но както и да е. Обсъдихме с главната лекарка за вбъдеще. Иначе тя работи и в Инфекциозна болница, каза че било пълно с болни деца от Рота, които не са били ваксинирани.
Досега спа, но иначе много плаче днес...сигурно я боли, и си е стрес. Синът ми в това отношение винаги е бил машина. А и не е карал Рота преди 2г.
Когато говорихме с личната му за ваксините почна с това, че има задължителни и препоръчителни, а аз й довърших "като ротавирусната". За мой потрес ми отговори "ми препоръчителна, ама за нас е задължителна и винаги я даваме като трета още при първата ваксинация". Имах намерение да я сложим, но не на първите ваксини и не очаквах да ми отговори така, защото сигурно, ако не я бях питала и тя щеше директно да му я даде без да каже или пита. Очакваме вторник да видим. При тях в кабинета са уж две лекарки '82 и '96 набор. В случая нас редовно ни преглежда по-млада, която е мой набор.
И двете са с малки деца, уж са със съвременни разбирания, но и ние сме решили да ходим на частно, ако има нещо. За ортопед ни казаха чак 4 месец.
Нашето момченце уж няма белези, но на единия клепач като го затвори се вижда малко розово петънце, като зачервени капилярчета. Не знам белег ли е всъщност или просто от капилярите, но се вижда само като спи и си го има от раждането.
Предупреждавам, може да е досадно, ама ми беше терапевтично да излея всичко 😀