Днес минах през Лидл и взех ореховото олио, много благодаря!
Успях да се докопам и до една тарамбука 
За моя какво да кажа.. правя по 150мл почти на всяко хранене. Почти винаги ми остава мляко, само ако на предното не е ял много си изяжда всичко. А аз се чудих дали да не му давам по 180.. ама файда. Пюрето днес, също ми остави половината. Забелязвам и аз, че май гъстите не го кефят, днес точно давах на хип картоф и пащърнак. 140мл + 1л АМ + 1/4 жълтък (отделно първо него с малко пюре), после много бавно яде.. рева, дадох 30мл АМ, пробвах още малко, разредих го с малко вода.. Не и не. Не знам дали да не слагам готово АМ, а не сухо.
Иначе имах успех с колектора за урина, сложих го преди дрямка и като се събуди беше пишкал бая, малко имаше и отвън, но повече от достатъчно имаше в плика. Туко-що проверих и урината му е супер. Днес и на ехографа всичко казаха, че е наред. Утре остава Фурлакис.
или пък "малко бебе - малки проблеми, голямо дете - големи проблеми". Днес и на мен ми дойде в повече - с каквото и да го занимавам, мрънка, мрънка, докато не пусне съвсем сирените, видях се в чудо. Писна директно от сън за ядене, а трябваше да му смеся тепърва кашата, и станах разноръка - ту с играчката в една ръка да го разсейвам, ту бъркам кашата с другата, а пробвам ли се да му дам с лъжичката, докато реве, даже не асимилира, че има храна в устата. От яд, че за част от секундата не е дошла храната, чак става червенолилав. Аз затова съм се специализирала по принцип да съм готова с разсипани и смесени пюренца още преди да се е събудил, но с кашата не става, че ще се сгъсти много и ми се налага да разигравам театро. :/ В такива моменти ми се иска да имаше още някой да ми помага, ама това е положението.
Пускай такива коментари покрай ушите. Един ден докато спеше в мен и дойде куриер - възрастна жена. И възмутено ми вика ‘ама на ръце ли спите?’ Казвам - ‘да’ и тя започна да ми обяснява колко лошо било това, но завърши с ‘внук ми само така спеше и на ръце го отгледах’. И се засмях й и казвам ‘значи няма решение’.
И не знам от къде започна да ми вика миличка