и се притеснявам, че ако питам ще вземе той нещо да му прави зорлен - та ще се избием там 
и се притеснявам, че ако питам ще вземе той нещо да му прави зорлен - та ще се избием там 
мислих си, че е случайно, но няколко пъти му го пусках и все на едно място реагираше. Позитивното дотук - след ваксините още е крив, не иска да се отлепи от мен, сънлив е, заспива в 23 и се буди директно в 6, заспива пак на шишето, и после почва рев целия ден, не мога да го изкарам на разходка сама вече 4дни, защото не иска да доближи количката, разреди си храненията на 5, защото поне веднъж през деня прави 5-6часа сън, с изключение на днес - заспиваше само в мен, нито гнездо, нито кошара приемаше, може да звучи абсурдно, но докато баща му се прибра бях успяла да отида до тоалетната само веднъж за целия ден, полилавяваше от плач само като се наведа да го оставя някъде. Първите 2дни след ваксините започна да се изхожда на всяко хранене, леко по-рядко от нормалното му, почна и да повръща и да се плюнчи, лекарката му ни каза, че може да е от ротавирусната като ефект, едва днес спря да повръща. Принципно му се случва да върне малко мляко, но това беше два дни на всяко хранене да върне веднъж като фонтан.
и съм решила за всеки повод да му правя такива, та за погачата лицевата им страна беше като покана, а отзад с редове за писане на пожелание и "орисниците" му ги надписваха, а аз ги събрах в една кутийка.
) .
Вечер е същата работа докато го приспим, но поне баща му ме отменя, защото гърбът ужасно ме боли, а вече не е 3кг.
) .
Притеснява ме, че няколко пъти повръща в леглото след хранене и оригване. Винаги се случва следобед. Не мога да разбера дали преяжда, или има друг проблем. Последните 2 дни изяде само 70мл следобед и въпреки оригването след това - повърна. Иначе мисля, че си наддава нормално - вече е 4,7кг. Когато е гладна, започва един истеричен плач, чак дъх не успява да си поеме.. Средата на август сме на ваксини, а ротавирусната вече я сложихме.
Освен това много обича да си яде ръцете, пръстите или ръкавичките. Бибка все още отказва, пробвали сме Нук, Филипс Авент и Бибс и нищо не приема. Сглобихме активната гимнастика и много се радва на висящите играчки, говори им и се смее. Препоръчани теми