Аз започнах да ходя на тренировки, за сега само уикендите. След раждането загубих цялата си мускулна маса и бях като гюле с отпусната кожа. Много се притеснявах да не ми излязат стрии, но за сега държа фронта. Искам да започна и вкъщи да правя упражнения, но е доста непредвидим сънят на бебето и още не мога да се настроя.
Само кръста и гърбът ме болят и то ако седя седнала по-продължително. Пия витамини за общо здраве

Ние сме си на 3 дремки, но усещам, че вечерно време по-трудно заспива и трябва повече да седи в мен. Онази вечер реши, че в 04 сутринта е време за игра и една го приспахме към 5 и нещо. След това целият ден и за него, и за нас беше кошмар. Иначе продължава с ръмжене през нощта. През деня също се буди с рев, но не винаги.
От всичко описано до сега за съня, ние бяхме на този "хал" юли - август месец, когато бебчо беше 2. Да не би регресията при него да е била по-рано?

С храненето също нямаме проблем, наддава си стабилно - вчера го мерих 8100гр, а на 18.09 беше 7500гр.
Смених му бибероните с 4-ти поток, но през първата седмица на адаптация връщаше мляко. Сега добре му понася, слава Богу не се задавя.
П.С В НМ днес пак има намаление