И при нас на теста със стволовите клетки излезе възможна непоносимост към кръстоцветни, та може би ще позабавим карфиола и броколито. В консистенцията на изхожданията още първия ден имаше промяна, не ми допада, голямо омазване е, таткото казва, че ароматът е потресаващ😅, но аз още нямам обоняние след ковида и нищо не усещам, той е потресен как е възможно да не ми се върне обонянието при тази силна миризма😅
Rubitooo, на нас ни бяха изписали фенистил капки, едни капки за нос правени в аптека, инхалации с кависепт разтвор, спрей физиологичен разтвор в носа и дърпане на сополите след това, витамин Ц, Биозин кидс и панадол/нурофен. Ужасно беше, той не може да се изкашля хубаво, не търпеше инхалациите и дърпането на сополите, всичко се случваше с голям рев, абе много неприятно и трудно беше... Слава Богу мина!
Genome, жълтък след месото ли ще даваш? Кашите чисти ли ги яде или с плод и кога даваш от тях преди обяда или за следобедна закуска?
Иначе много го мъчат зъбите, докторът каза, че вижда поне 5 тръгнали едновременно, побелели и подути са венците, но не пробиват. Мажа с Дентинокс, има облекчение за известно време, но после пак се завръщат болките, гризе всичко като озверял, не може да спи, голяма мъка. Надявам се по-бързо да пробиват и да отдъхнем малко. След първите два имахме няколко спокойни нощи, надявам се и сега като пробият, да му олекне малко.
Играчки за следващите месеци кой знае какви не му трябват и затова решихме и му взехме вече дървени - низанки, сортери, онези с отварящите изскачащи капачета, писта с колички, топчета, чукчета, които да са му за по-напред и да му опаковаме да къса хартии и пандели
засега ползвам като най-голям ориентир на Хипп схемата, но и на Бионино следя, гледах и на Плазмон, но там ми се сториха твърде големи порциите в началото и я зарязах. До момента съм въвела тиква, картоф и сега сме морков. Предстоят и пащърнак и сладък картоф, оттам насетне гледам уж, че пише за тиквичка, броколи и карфиол, но на два магазина ходих и не можах да намеря такива пюренца, ще ходим тия дни на трети. Минусите да си от малък град...