Чувствам се зле…

• 10 626
  • 230
  •   1
Отговори
# 15
За това казвам да не чака принца или да не намира кусур на всеки.
Трябва да ходи на срещи, да излиза, да усети привличане. Звучи сякаш търси някакъв перфектен, който за да докаже взаимност, трябва да дойде на втората среща с пръстен.

Ако наистина е така, не се страхувай да излизаш на срещи с мъже, които на пръв поглед не ти изглеждат като най-добрия вариант. Аз излязох на първа среща с мъжа ми с пълната увереност, че нищо няма да стане, защото изобщо не ми харесваше външно тогава. Дори първото ми мнение като за личност беше доста слабо. Но още след първата ни среща насаме бях страшно впечатлена. Така че не отлагай „не най-добрите“ варианти

# 16
Ех, защо не съм на твоите години...
Колеги и състуденти няма ли? Приятни запознанства, общи компании?
Хубава ли си?
Що за въпрос е "хубава ли си" към авторката!? Как очакваш да ти отговори? Това са относителни неща. За някой, даден човек може да не е нещо особено, но друг може да намира нещо специално в него. То не може всички да са мис свят! По тая логика грозните хора (според вижданията на някои) нямаше да могат да създават връзки и семейства.

# 17
Не съм човек, който би се поддал на мимолетни преживявания и не бих се хвърлила през глава само, за да има някой до мен. Искам чувствата да са взаимни и от двете страни.

Според мен тук то е грешката - правиш предварителен подбор, а така не става. По-добре се поддавай на мимолетните преживявания, пък то не се знае дали ще оставят само спомен или ще се задълбочат. Аз нямам познат, чиято връзка да е започнала със сериозни намерения. Все е било просто свалка и каквото стане.

# 18
Моля ти се, какви карми, какви кръговрати, млада, права и здрава жена не намира гадже. Каква е причината?
Като те чета явно подбираш принцове, а такива няма. Даже гадже за секс ли не намираш? Или не искаш да намериш, защото търсиш чувства?

Голяма жена си, тия приказки за романтичната любов и чакането са за тийнейджърки.
На 25 ти трябва редовен секс и излизания, а не да мислиш къде е принца на бял кон.
Не е вярно. Няма нужда да си снижава критериите. Точно заради такива мъжете вече не полагат усилия, повечето.

# 19
Mимолетните преживявания избистрят критериите и очакванията, освен че отдавна са абсолюно социално приемливи и за балканския ни маталитет. Дали ще е флирт без секс, дали ще е кратка интимна връзка, отпусни се, наслаждавай се на младостта си, пък ще срещнеш и половинката си.

# 20
  • София
Като не я влече да излиза с всеки, не знам защо ѝ предлагате да го прави.
Като си дойде човека, който ще ѝ обърне носа към себе си, ще излиза и още как.

Авторке, предложения изобщо имаш ли?

# 21
Авторке, наслаждавай се на времето сама. Можеш да правиш много неща. Общувай с хората, но не си снишавай критериите. Това с мимолетни връзки или само сексуални, не е за всеки и е изхабяващо, а не добър опит, който видиш ли много ще ти помогне за добър избор. Но общувай, и не се затваряй у вас, нито към хората.
Да не ти е мъж и деца самоцел. Може да го срещнеш и след 3 години, но дотогава живей красиво и се развивай.

# 22
  • София
Моля ти се, какви карми, какви кръговрати, млада, права и здрава жена не намира гадже. Каква е причината?
Като те чета явно подбираш принцове, а такива няма. Даже гадже за секс ли не намираш? Или не искаш да намериш, защото търсиш чувства?

Голяма жена си, тия приказки за романтичната любов и чакането са за тийнейджърки.
На 25 ти трябва редовен секс и излизания, а не да мислиш къде е принца на бял кон.
Не е вярно. Няма нужда да си снижава критериите. Точно заради такива мъжете вече не полагат усилия, повечето.
Напротив, точно заради такива като авторката, чакащи мистър пърфект, мъжете се отказахме да полагаме усилия към такива особи.

# 23
  • София
Толкова си можете.

Не чака перфектен, а подходящ. И явно не се е появил още, зор няма.

# 24
Да се пробват неангажиращи връзки не значи безразборен секс. Все пак за да се започне флирт трябва да има харесване и привличане някакво. Ние пишем да не ги преценява предварително, а не да спи с всеки срещнат.

# 25
А може да не иска неангажиращи връзки просто. Защо трябва да се примирява с такива? Това не е задължително и точно затова го пиша, защото ми е писнало да го слушам. Няма нужда всички да се държат еднакво, важно е самият човек какво чувства и от какво има нужда, а не да се насилва.

# 26
Ех, защо не съм на твоите години...
Колеги и състуденти няма ли? Приятни запознанства, общи компании?
Хубава ли си?
Що за въпрос е "хубава ли си" към авторката!? Как очакваш да ти отговори? Това са относителни неща. За някой, даден човек може да не е нещо особено, но друг може да намира нещо специално в него. То не може всички да са мис свят! По тая логика грозните хора (според вижданията на някои) нямаше да могат да създават връзки и семейства.
Точно по тази причина не отговорих на този въпрос. За всеки красотата е широко и различно понятие.

Напротив, точно заради такива като авторката, чакащи мистър пърфект, мъжете се отказахме да полагаме усилия към такива особи.
Какви особи?
Аз никъде не съм казала, че чакам и искам перфектен. Защото няма такива хора - дали мъж или жена няма перфектен, а е според усещането към човека.
Простете ако не сте разбрали поста ми, но това са си Вашите разбирания, да.

# 27
Ами, не да се примирява, но все като си представя някой да чака на “сериозен мъж”, който е “със сериозни намерения” в съзнанието ми изниква много неудобна първа среща, на която ще се обсъждат деца, сватби и такива неща. Пък това си е доста отблъскващо.

Те повечето сериозни мъже не знаят, че си търсят сериозна жена, докато не я намерят.

# 28
Ами защото няма как да се увериш, че динята е зряла и сладка без да я пробваш. Само от гледане отвън може да подбереш няколко, струващи ти се обещаващи, ама само пробата показва каква е динята наистина. Кой знае колко супер дини е пропуснала съфорумката оценявайки отвън по кората. Да не говорим, че и сексът и липсва все пак.

# 29
  • София
важното е да сте в духовен мир дори и това да е плод на самозаблуда.
Не чака перфектен, а подходящ. И явно не се е появил още, зор няма.
не врат а шия и зор има. 3 години без секс, чак до тема в бг мама се е стигнало.

Общи условия

Активация на акаунт