Чувствам се зле…

• 10 626
  • 230
  •   1
Отговори
# 30
важното е да сте в духовен мир дори и това да е плод на самозаблуда.
Не чака перфектен, а подходящ. И явно не се е появил още, зор няма.
не врат а шия и зор има. 3 години без секс, чак до тема в бг мама се е стигнало.
Не слагайте секса на пиедестал, защото съм го споменала.
До темата се стигна, защото не се чувствам на място и търся проблем в себе си. В темата споменах, че ми липсва и подкрепа от мъжката фигура. Само секса ли видяхте?

# 31
Ами, не да се примирява, но все като си представя някой да чака на “сериозен мъж”, който е “със сериозни намерения” в съзнанието ми изниква много неудобна първа среща, на която ще се обсъждат деца, сватби и такива неща. Пък това си е доста отблъскващо.

Те повечето сериозни мъже не знаят, че си търсят сериозна жена, докато не я намерят.
Е, как такива неща ще се обсъждат на първа среща...
Дори не е нужно да говори толкова на първа среща, колкото да слуша. Мъжете по някакъв начин се издават и показват какви са още в началото.

Ако сексът й липсва може да опознава тялото си. По-добре от срещи само за секс.

# 32
Авторке, след като си общителна и обичаш да си сред хора, изглежда странно никой да не те е канил на среща от три години. Може би трябва да се запознаваш с нови хора? Със сегашните познати май сте си твърдо във френд зоната.

И обратното, може би подминаваш потенциала на някого точно от френд зоната.

# 33
Авторке, след като си общителна и обичаш да си сред хора, изглежда странно никой да не те е канил на среща от три години. Може би трябва да се запознаваш с нови хора? Със сегашните познати май сте си твърдо във френд зоната.
Съгласна съм с последното изречение. Със сегашните на никой не гледам като нещо повече от приятели, може би и те. Не съм усетила нищо от тяхна страна.

# 34
  • Melmak
Никой не я кара да си снижава критериите. Не е въпроса да излиза с всеки втори татуиран селяк от чата. Обаче не съществуват перфектни хора, а млад човек постоянно общува, среща се със себеподобни. Някои ни стават симпатични, въпрос на химия е. Какви сериозни неща на първа среща? Излизаш с някого и каквото стане, няма нужда от толкова вглъбяване.

Какво значи, че ти липсва мъжка фигура?
Сексът прави впечатление, защото си на 25 и е странно да нямаш сексуални контакти три години.

Разбирам защо я питат дали е хубава. Като жена, не те ли задяват мъже? Не те ли свалят?

# 35
Аз отговарям от моя съвсем истински личен женски опит.
Аз също имах дълга връзка, тя приключи после дълго бях сама в 20те си години. И тогава на 26 аз използвах тиндър (някакъв вид ап за запознанства, не е нужно да е този). Писала съм и друг път опита си в теми тук и знам мнението на повечето хора, но все пак - аз имам реален, положителен опит в почти същата ситуация.
След отсяване на неграмотни и простаци, още от първото изречение (т.е дори не инвестирах много време) се срещах с няколко мъже, приятни, възпитани, интересни. Излизах на срещи, разходки, правих секс. Всичко беше супер - повечето, с които излязох искаха и бяха с нагласата за сериозна връзка ако ни се получи, някои не бяха, но и аз не бях. Накрая пак там срещнах мъжа ми, харесахме се, излизахме, правихме секс, оженихме се и имаме деца.
С някои от мъжете още се имаме в соиалните мрежи, свестни и нормални са, някои се ожениха и те, имат деца.

Та моя съвет е - сайт/приложение за запознанства. Да, има сумати, които не стават, но точно като навсякъде другаде - има и нормални, свежи хора. После излизай на срещи (не на една на няколко поне), дори и да не се влюбиш до припадък от първото здрасти. Излизането с мъже ще ти даде самочувствие, комплименти, привличане, нови преживявания, може би секс, целувки - абе друга енергия. А пък кой знае, някой от тях може да е твоят мъж:)

# 36
  • София
Мишинка  отпусни се и се наслаждавай на живота. Само с мислене не става иначе всички щяхме да сме щастливи и устроени. Всяко нещо с времето си, когато и ако му е момента. Ако обичаш себе си и другите те обикват. Друг е въпроса дали ти ще ги обикнеш и затова трябва да си с отворено сърце. Всичко идва от нас самите.

# 37
  • София
Аз имам въпрос към авторката: как очакваш да започне сериозна връзка?

Обичайно, двама човека се запознават, ако си допаднат - излизат на среща, ако и тук на втора, трета, пета, 10-та. Дали ще продължават срещите зависи от участниците и как се чувстват в компанията  на отсрещния. Или с други думи - всички връзки започват несериозно. И не, не говоря за приятели с привилегии, а нормален живот на млади хора - излизания, компании, срещи и т.н.

Няма как от 2 срещи да се определи колко ще е сериозна връзката, а дори и да е станала много сериозна - пак може да се разпадне. Не казвам, че авторката трябва да си снижава критериите или да се задоволява с посредствени, според нейната оценка хора, но хората се опознават общувайки, правеки неща заедно, после - правейки планове заедно и така. Дай си шанс да я срещнеш тази сериозна връзка, която обаче ще започне като несериозна. Надявам се, че ме разбра и стискам палци да се похвалиш към края на темата, че си намерила онова, което търсиш.

# 38
След като човек достигне средна възраст, последните години започват да минават неусетно бързо. Ако бях на ваше място и търсех сериозна връзка, щях да предприема действия, вместо да търся съвети във форум. Животът е наш,ние го живеем и носим отговорност както за изборите, така и за грешките си.

# 39
  • Обран бостан ;)
Не слагайте секса на пиедестал, защото съм го споменала.
До темата се стигна, защото не се чувствам на място и търся проблем в себе си. В темата споменах, че ми липсва и подкрепа от мъжката фигура. Само секса ли видяхте?

Мъжка фигура без секс ? Astonished

Сериозно ?

# 40
Жената има нужда от опора, кое не разбираш? Има нужда от това някой да я изпрати, да поправи шкаф. И апропо на мен мъж ми е оправял цялата инсталация без секс. Това значи сериозност, не първо покажи гола снимка и после ще видим струва ли си да влагам нещо.
Секса е важен, но е хубав, когато вече харесваш човека и имате отношения.

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 14:31 от Tanya Valcheva

# 41
Мъжка фигура без секс ? Astonished

Сериозно ?

От кога мъжката фигура = секс? Най-вероятно момичето има предвид, че в живота ѝ липсва баща, брат или въобще някакъв мъж, който би могъл да ѝ помага с нещо

# 42
  • над кукувичето гнездо
Съгласна съм с последното изречение. Със сегашните на никой не гледам като нещо повече от приятели, може би и те. Не съм усетила нищо от тяхна страна.
Ами вгледайте се по-добре. Понякога Някой е точно пред носа ни. Все някой гравитира повече наоколо от останалите. Понякога мъжете са неуверени и не смеят да посегнат, но ако им дадеш знак, се осмеляват. Ако си по-хубавка, вероятно смятат, че нямат шанс...парадоксът с хубавите жени.

Усмихвайте се и се забавлявайте! Мъжете обичат да им е леко и приятно. Това ги привлича.

# 43
Приятелите трябва да си останат приятели, по същият начин както и неписаното правило - не излизай със сестра/братчедка на добър приятел. Ако не стане работата после цял живот цупене.

Вие защо не поканите момичето на кафе, пък да ги обсъдите мъжете около вас и ще разберете как да помогнете?

# 44
  • над кукувичето гнездо
Хайде, хайде... Приятели. Доста такива изчезват, ако случайно разберат, че излизаш на среща с някого.

А и има хора, които, докато не ги награбиш, не разбират, че си падаш по тях. Като знам аз каква заблеяна съм била, че и светлинно табло да ми покажат, пак може да не се усетя, че някой има афинитет.

Общи условия

Активация на акаунт