Чувствам се зле…

• 10 467
  • 230
  •   1
Отговори
# 75
Разбирам те! И аз съм от хората, които не могат да поддържат отношения само за секс - не са за мен тези работи.  За да има секс въобще, трябва да има нещо повече.
Напротив, смятам, че от скачане от легло в легло за "спорта" хората се "изхабяват" и то по начин по който стават безчуствени и неспособни да създадат истинска връзка. 

Съвета ми е - давай малко повече време на мъжете. Една среща въобще не може даже да е ориентираща. Излез няколко пъти с някой, преди да го отпишеш. Дори и първата среща да не е била супер, дай им шанс - те също се притесняват и не винаги показват най-добрата си страна.

# 76
Ох, съжалявам, ама звучиш толкова високопарно, колкото една друга тема, дано го срещнеш тоя мъж.

# 77
Ох, съжалявам, ама звучиш толкова високопарно, колкото една друга тема, дано го срещнеш тоя мъж.
Ако уважаваш себе си и не би направил/а компромис със себе си, нека звуча високопарно.

# 78
  • Melmak
Мисля, че проблемите са два:
- малкият град, нямаш добра среда. Просто трябва да излизаш повече сред младежи и явно да ходиш в по-големия град на срещи
- звучиш високопарно наистина. Обръщай внимание повече на химията, има ли привличане, спри да overthink-ваш…

# 79
Наистина звучиш високомерно, претенциозно и леко истерично за мен.
На твое място бих сменила средата, тази компания с хора 10+ години над твоите най-вероятно вече е с деца, друго ниво в кариерното развитие и битието.

Относно запознанствата от Тиндър - била съм на няколко сватби и нито една от двойките не е била в началото “със сериозни намерения за бъдещето”. Погледни практично и трупай опит със срещите, Черна станция го е обяснила много добре. Не са и нужни много обяснения кой какво търси - бързо си проличава.

Успех!

# 80
Може би на срещите си по-скована и дистанцирана. Има похвати, чрез които може да покажеш интерес дотолкова, че уж нищо не правиш, а мъжа действа. Пък всъщност ти го подтикваш. Косата, докосването, излъчването, погледа, позата. Дори няма нужда да си облечена разголено или нещо такова. Нито да говорите директно за секс/връзка.
Не всяка среща трябва да е свързана със секс или семейство, но не ти ли се е случвало да си паднеш много по някого и да ти се запали огънчето?
Излизате, пиете по нещо, забавлявате се.. сега е времето да ‘пробваш’.
Ето, аз също мога да кажа, че не искам да имам фък бъди, защото не е за мен това. Но го казвам, защото съм минала през това.

А какви са отношенията с баща ти?

# 81
Излизай по срещи и давай шансове на мъжете да се опознаете преди да ги отрежеш. Три години без секс на тази възраст на мен ми звучи абсурдно. Всички връзки започват като несериозни в днешно време. Ако чакаш да сключиш брак, че да си сигурна, че мъжът е сериозен и тогава да правите секс, ще има доста още да почакаш. Просто в други времена живеем вече.

Коментарите за мъжете дето трябвали да чистят лед от колата и да поправят шкафове са също абсурдни. Ако си с нагласата, че си търсиш чистач, майстор и строител, който да ти върши работата вкъщи и по колата може би отблъскваш потенциалните кандидати. И на мен няма д ами е приятно, ако усетя, че мъж който уж има интерес към мен, всъщност си търси чистачка и готвачка.

На твоята възраст имах купища кандидати в широк възрастов и социален диапазон. Не мога да се поставя на твое място, струва ми се че нещо е тотално сбъркано в подхода ти към мъжете.

# 82
Май нямате представа колко много млади хора живеят без секс в днешно време. Познавам няколко, не 3, а 5 и повече години. Не е правилно, и имат нужда, но всички те искат първо нещо друго, някаква връзка с човека. Но това, което им тежи повече не е липсата на секс, а на опора и мъжка фигура в живота, писнало им е да се справят с всяко нещо в живота си сами, тежи им. Надали възприемат мъжа като чистач на лед, но когато излизаме и мен после мъжа ми ме взема, а те трябва да чистят леда от колата си всяка сутрин години сами ми казват, че им тежи много. Не мисля, че връзките днес започват неангажиращо, познавам и такива при които не. Както и много пробвал да е неангажиращо и винаги свършва по-зле за жената. Може би защото те са все още жени, които не са имали семейство, а повечето пишещи във форума са или женени от дълго време или разведени. Съвсем друго поколение и други търсения.

# 83
  • Out of the Mix
Мишинкаа, как да срещнеш набори или малко по - големи от теб, като движиш само с батковци, в което няма лошо, и си в малък, задръстен, без перспективи град.

Животът общо взето е в София, тук има най - много хора и възможности.

Сама казваш, че около теб и родното ти място са пропадняци, алкохолици и убитаци общо взето.

Остава ти да се преместиш в търсене на нови житейски перспективи, или онлайн.

Нормално е да не можеш да правиш секс заради секса и с презумпцията "отивам на срещата да се видим какво можем", а да искаш естествено да се случи, след задушевна обстановка и след като сте се отпуснали взаимно.

Критетрии за мъж трябва да имаш, но не да си надменна и вирната, защото това отблъсква.
Имаш позиция, държиш достойнство, без пороци, да не пие, бие, самостоятелен, да се отнася добре с теб, да е възпитан и образован, кавалер, то това си личи от самото начало. С такъв съм сигурен не си имала допирни точки, и си личи, особено в "малкия град". Космополитни и готини мъже само в София и на много малко други места можеш да намериш.

На мен не ми звучи високопарно.
Леко объркана и загоряла, да. Smile

Скрит текст:
Може би на срещите си по-скована и дистанцирана. Има похвати, чрез които може да покажеш интерес дотолкова, че уж нищо не правиш, а мъжа действа. Пък всъщност ти го подтикваш. Косата, докосването, излъчването, погледа, позата. Дори няма нужда да си облечена разголено или нещо такова. Нито да говорите директно за секс/връзка.
Не всяка среща трябва да е свързана със секс или семейство, но не ти ли се е случвало да си паднеш много по някого и да ти се запали огънчето?
Излизате, пиете по нещо, забавлявате се.. сега е времето да ‘пробваш’.
Ето, аз също мога да кажа, че не искам да имам фък бъди, защото не е за мен това. Но го казвам, защото съм минала през това.

Разбираш ги нещата, Азарче.
Така, де, като наборка й обясняваш някои неща. WinkHands Plus1

Натанаел, 5 м. отсъствие е много. Верно, бръмчиш с тира, изкарвайки доларес, ама много дефицити има така връзката, със сигурност кръшкаш на твоята (ако имаш), и тя не ти седи вярна, то само с ръчичка и играчки не става, е става, ама дали... Grinning

Скрит текст:
Излизай по срещи и давай шансове на мъжете да се опознаете преди да ги отрежеш. Три години без секс на тази възраст на мен ми звучи абсурдно. Всички връзки започват като несериозни в днешно време. Ако чакаш да сключиш брак, че да си сигурна, че мъжът е сериозен и тогава да правите секс, ще има доста още да почакаш. Просто в други времена живеем вече.

Коментарите за мъжете дето трябвали да чистят лед от колата и да поправят шкафове са също абсурдни. Ако си с нагласата, че си търсиш чистач, майстор и строител, който да ти върши работата вкъщи и по колата може би отблъскваш потенциалните кандидати. И на мен няма д ами е приятно, ако усетя, че мъж който уж има интерес към мен, всъщност си търси чистачка и готвачка.

На твоята възраст имах купища кандидати в широк възрастов и социален диапазон. Не мога да се поставя на твое място, струва ми се че нещо е тотално сбъркано в подхода ти към мъжете.

Е нали в една тема се коментираше "категорично", че сексът е "разменната монета" за връзка - > първо брак, после сексче, след което бебе, ерго само за разплод някоя друга гимнастика, след което приключва. Smile

Не знам за какво "разбиване на лед" става дума, всяка съвременна кола има всякакви подгреви, нищо не разбивам, натискам копче.

Няма лошо да иска сръчен и можещ, оправен мъж (но на 25 рядко има такива), както аз примерно искам знаеща и можеща жена много неща. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 09:21 от Revoker

# 84
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Разбирам те! И аз съм от хората, които не могат да поддържат отношения само за секс - не са за мен тези работи.  За да има секс въобще, трябва да има нещо повече.
Напротив, смятам, че от скачане от легло в легло за "спорта" хората се "изхабяват" и то по начин по който стават безчуствени и неспособни да създадат истинска връзка. 

Съвета ми е - давай малко повече време на мъжете. Една среща въобще не може даже да е ориентираща. Излез няколко пъти с някой, преди да го отпишеш. Дори и първата среща да не е била супер, дай им шанс - те също се притесняват и не винаги показват най-добрата си страна.

Правилно.

Наеми стая в хотел, поръчай румсървиз, пуснете си филм, отиди до банята и се върни само с прозрачна нощница.
Гаранция, че ще го заинтригуваш. Wink

# 85
За жалост май да, за София и Пловдив, що се отнася до необвързани хора, тук със сигурност можеш да срещнеш повече хора. В по-малки градове хората или вече са се оженили, или се познавате, или се местят вече семейства.

# 86
  • Out of the Mix
Бънде, панделката да нe забрави. Mr. Green Joy

# 87
  • Обран бостан ;)
Бънде, панделката да нe забрави. Mr. Green Joy

Прочетох го пандЕлката. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ще си направя още едно кафе. Sunglasses

# 88
Момичето сложно, делово и сериозно говори, тук хотели се наемат, подтиква се към разврат.
Няма да ви огрее с този несериозен подход.
//
Не е сложно никак в по-малък град, но хората понеже се познават и са по-прикрити и дистанцирани. Но в тази ера на технологиите можеш да си общуваш с някой и в Аляска. Честно, не го разбирам това като каже някой, че не може да срещне хора. При огромен достъп до комуникации и хора от цял свят. Ами общувай, пък има камери, видео разговори, като се харесате, срещате се на живо, пък после продължавате и така.
//
върнах се да чета мненията на авторката и допълвам.
Ти не си търсиш мъж за любов. Ти си търсиш баща или приятел за емоционален съпорт. Докато виждаш в един мъж само подобна авторитетна фигура, нито ще се отпускаш, нито секс ще искаш да правиш или да се забавляваш с мъжа. да можете да се забавлявате заедно е част от всяка сериозна връзка, а ти подхождаш като  в учебник: точка 1, 2, 3, няма тръпка, емоция. Така най-много да се наденеш на съквартирант в живота. Обръщай внимание на самите хора, мъже като личности, а не като на потенциален съпорт единствено.

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 10:12 от BasilA

# 89
  • Out of the Mix
Прочетох го пандЕлката. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще си направя още едно кафе. Sunglasses

Мани, че още се освестявам, миналия месец за малко да залитна по едно девойче, ама разума надделя. JoySmile

Вика ми "приятели с привилегии", помислих малко, но сложихме спирачки, много малка беше.

Босилек, може да не знае добре английски.

Плюс това, честно казано това е много рисково и силно непрепоръчително.

Или викаш мъжчетата ще й идват на крак в селото, дай по-сериозно.

На мен нищо не ми пречи, паля колата (догоре е заредена винаги сега лятото), но това е друго, а и трябва мега да съм хлътнал.

Първо да "овършее" тук в БГ, и ако не намери, тогава да ходи "на гурбет". Smile

Общи условия

Активация на акаунт