Чувствам се зле…

• 10 744
  • 230
  •   1
Отговори
# 60
....
Живея самостоятелно, работя и уча. Не смятам, че имам някакви житейски проблеми, които да ми носят стрес или негативни емоции. Усмихнат и позитивен човек съм. Излизам, забавлявам се с приятели. Водя нормален начин на живот.
И тук идва моят проблем…не откривам човек за себе си. Не го търся буквално де, но вече потребностите ми за близост, интимност, дори и просто мъжко присъствие започват да ми липсват. От три години съм сама, не съм правила секс (знам, че може да звучи глупаво, но сме хора и това са нормални неща в живота). Не съм човек, който би се поддал на мимолетни преживявания и не бих се хвърлила през глава само, за да има някой до мен. Искам чувствата да са взаимни и от двете страни.
...
След като си имала вече дълга връзка, значи си способна на сериозни отношения.
И си усмихнат и позитивен човек, което е супер в една връзка.
Това за женската енергия, която не излъчваш, или за кармата от родителите, не са сериозни неща и го забрави.
Някъде другаде е проблемът.
Имало ли е възможности за мимолетни преживявания, които си отхвърлила?
След като приятелите ти - мъже не те привличат, имаш ли възможности да срещаш други мъже, за да си създадеш възможности за избор?

# 61
  • София/Севлиево
Ще намериш твоя човек ако го потърсиш(сама си написала,че не го търсиш активно).На 25 дето се вика животът е пред теб.А и връзките само за секс не са най-лошото нещо на света (стига някой от участниците да не се влюби в другия,а от другата страна да няма нищо-преживях го на 21 като аз бях тая, която се влюби,но и аз прекратих отношенията,малко след това се запознах със съпругът ми)...

# 62
Скрит текст:
Моля ти се, какви карми, какви кръговрати, млада, права и здрава жена не намира гадже. Каква е причината?
Като те чета явно подбираш принцове, а такива няма. Даже гадже за секс ли не намираш? Или не искаш да намериш, защото търсиш чувства?

Голяма жена си, тия приказки за романтичната любов и чакането са за тийнейджърки.
На 25 ти трябва редовен секс и излизания, а не да мислиш къде е принца на бял кон.
Не е вярно. Няма нужда да си снижава критериите. Точно заради такива мъжете вече не полагат усилия, повечето.

Напротив, вярно е. Тя като не ги снижава, други ги снижават Wink

# 63
  • Fairbanks, Alaska
Аз оставам с впечатлението, че “мъж” е майстор, чистач на лед от колата и такива неща.
Ако тук влезе мъж и напише, че му е писнало да е сам, защото иска жена да му сготви, а не да яде от ресторант нон стоп, ще го набиете с клавиатурите.
Аз с удоволствие бих готвил и за друг човек, освен за себе си. Даже кухнята ще бъде забранена територия за жената, защото си имам мой си начин на действие и обичам всичко да е добре изпипано.

# 64
  • Melmak
Ужас, поредния монк.

# 65
  • София
Не е Монк, а показва отношение и грижа.
Такова трябва да имат мъжете, а жените да се сетят що е то нежност.

Толкоз прост живота, що зорлем някои го усложняват.

# 66
Остава и в дома ми да има забранена територия. Никога не бих го приела, независимо от добрите намерения.

# 67
Е, наистина ли мислите, че човека ще сложи катинар на вратата на кухнята? И ако закъснее от работа, няма да вечерят?
Аз съм се убедила, че ако на единия партньор му е много важно някоя дейност да е извършена по точно определен начин, е най-добре да я върши той в повечето случаи. И всички са доволни.

# 68
  • Fairbanks, Alaska
Чак катинари да слагам... Ако иска да помага, разбира се е добре дошла. Но предпочитам аз да се занимавам с приготвянето на вечерята. Отделно работата ми е свързана с дълги отсъствия от дома-по 5 и повече месеца. Снимката говори красноречиво какво работя.
Ястията, които харесвам, си ги имам записани и като ги правя поглеждам в тетрадката от време на време.

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 21:04 от Natael-1485

# 69
  • Out of the Mix
Аз на малката сладурана не знам какво да й кажа, освен че нищо й няма и... "и това ще мине". Joy

В такъв период си, ще се появи мечтаният "принц".

От кой град си, Мишинкаа?

Епа, излизай, компании това, онова.

Сега трябва да бръмчиш здраво, твоите набори не се спират - правят същото - работят, учат, занимават се с гаджета, набори, по - зрели мъже, всякакви. Mr. Green

# 70
Що не ѝ измиеш зъбите?
//
Много слагачи в тая тема.
Момичето е доста неперсонално. Когато ти липсва персоналност, липсва и човек, който да ти пасне точно.
Като се пробва и научи какво иска и какво ѝ харесва - оппа ще изскочи и изведнъж такъв човек за нея.
Докато кеси скучно в битието си, така ще е.

# 71
  • Out of the Mix
Викаш искаш да тролим ли?

Оки.

Може и нещо друго да направим, измием и т.н., не бери грижа, окей? Wink

Секи случай с теб - йок. Joy

Разликата ви е 26 г., къде си тръгнАла...Joy

Ще те прекръстя вече на Кокблокърката.

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 22:03 от Revoker

# 72
Започни да се оглеждаш и да "излъчваш" сигнали, че търсиш мъж!
Те сега милите са такива плашливи мишлета, че ако не му дадеш знаци, че си го забелязала няма да тръгне да те сваля. Simple Smile

Пробвай практики вскякви женски за привличане на любова. Дали работят няма значение, ама някак човек се настройва на тази вълна и ще видиш, че ще изскочи някое подходящо момче Simple Smile

# 73
  • Out of the Mix
Дорис, викаш да почне да си бае, да й баят, вудо да й правят, магии за любов, да започне да визуализира, да "привлича" с ума. Joy

От целия инфопоток мозъчетата им вече са блокирали, че не знаят кой да следват, гледат и копират инфлуенсър, влогър, или какъвто е там.

Слагаш в уравнението майките какво са им предали, приятелки и т.н., манджа с грозде.

# 74
Благодаря Ви мили хора!
Изчаках, за да не отговарям на всеки отделно , за да не става някакъв “спам”.
Не търся перфектния мъж, аз самата имам рационално мислене и самата аз знам, че не съм перфектна. Няма как да искам от отсрещния да е перфектен, т.е по моите критерии.
За справка бившият ми не беше по моите критерии за красота и поведение, но компромисите поддържаха връзката ни. Разбира се, от двете страни.
Аз говоря за нещо по-дълбоко - взаимност на чувствата от двете страни. Не съм с розови очила и съм наясно с моите недостатъци и никога не съм ги крила.
На първа среща определено темата на разговор не е деца и сериозна връзка, а опознавателни теми. Ако е обратното аз самата бих се дръпнала.
Относно темата с липсваха на секс, която на няколко пъти беше единствената забелязана в поста ми - на мен самата ми е трудно да се отпусна ако “срещата” е само секс. Грешка или не, така функционирам. Трудно бих се отпуснала в такива отношения, защото търся нещо по-дълбоко и съм готова да пренебрегна физиологичните си нужди, за сметка на емоционалните.
Не ми е нужен майстор за битовизмите, а човек, който да респондира подбира с моето светоусещане - морална подкрепа, емоционална интелигентност и физическа интимност.
През последните три години съм излизала с мъже, но винаги съм гледала да са на около моята възраст + -. Разочаровало ме е това, че нямаме допирни точки (и не искам да сме на едно мнение и да имаме едни и същи интереси, да не бъда разбрана погрешно), а просто не сме на едно интелектуално ниво и нямаме един и същи поглед в бъдещето. Пак казвам, че не очаквам на първата среща той да мисли за деца, разбира се, а просто да е поел отговорност за живота и бъдещето си.
Относно Тиндър, имам регистрация, но повечето, които срещам водят до началото на отговора ми - просто секс. Получавала съм съвети от рода на “за какво се пазиш, няма да се изхабиш”, но аз не желая повърхностни отношения. Може и аз да греша.
За града, в който живея от малък град съм. И е пълно с наркомани и пропаднали младежи.
Внимателно подбирам хората, с които общувам. Всички са по-големи от  мен с 10-12 години. И това е мой избор, заради горепосоченото.
Критерии за мъж нямам и не искам да влизам в някакви рамки.
Това е.
Благодаря на всички, които разбраха посланието ми, че не е въпросът само в секса.

Общи условия

Активация на акаунт