🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 18

• 21 376
  • 266
  •   2
Отговори
# 255
Добро утро!

Грозде Hug,благодаря за инфото. Flowers Rose Очакваме Джан да се появи!

В пресата пишат едно и също,което вече си го знаем.Но не намерих друго да пусна.

🆕✒📰🇮🇹Италианска преса. crotoneok.it

„Сандокан“ пристига по Rai 1: Джан Яман участва в приключенията и красотата на Калабрия.

Новият сериал ще се излъчи през декември 2025 г. с подкрепата на Калабрийската филмова комисия и на спиращи дъха места като Ле Кастела, Тропеа и Ламеция Терме.

8 октомври 2025 г.

Нова версия на „Сандокан“, която плени милиони зрители преди почти петдесет години, е на път да се появи премиерно по Rai 1. Кан Яман ще играе Тигъра на Малайзия, заедно с Алана Блур като Мариана, Ед Уестуик като антагониста Лорд Брук и Алесандро Прециози като Янес де Гомера.
Филмът се продуцира от Lux Vide в сътрудничество с Rai Fiction, като международното разпространение се осъществява от Fremantle. Сред нововъведенията: Калабрийската филмова комисия изигра ключова роля в организацията на филма, като подкрепи продукцията и участва активно в търсенето на локации, изграждането на декори и местната реклама.

Заснемането се проведе в различни части на региона: от Ле Кастела (остров Капо Рицуто), превърнат в колониално пристанище, до Тропеа, Джицерия, Коста дели Дей, езерото Лабуан и Ламеция Терме, където беше създаден индустриален заден парцел като част от реконструкцията на английската колония Лабуан.
Подкрепата на филмовата комисия не беше само организационна: беше проведен кастинг за статисти, специални статисти и малки роли, за да се ангажира местната общност.
Планирана за премиера през декември 2025 г., публиката най-накрая ще може да се потопи в мита за Сандокан във версия, която се фокусира силно върху обстановката, териториалното участие и действието.

Желая ви лек ден,без дъжд!

# 256
  • Козлодуй
Той СандоДжан рано или късно ще се появи, все така прекрасен,
ама къде изчезнаха всички девойки, пишещи в темата?
Аз понякога нямам време и да прочета, камо ли да пиша...
Почвам да си мисля, че форумите вече съвсем не са интересни като форма на комуникация... Ама засрамете се, мен ме е срам Blush Само Злати и Гроздето поддържат огъня Heart

# 257
Добро утро,момичета!

Сънчо Hug,наминавай по-често,че останахме малко пишещите в темата. Simple Smile

🆕IG история от Сергей Онопко
✒@onkolocoseye
На този ден, преди година...
Съмнявам се, че някога ще имам възможността да снимам Ян отново, така че се радвам, че имам тази.
@canyaman

интересно видео от ВК,може да го има и в Х или ИГ
https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_551978
🆕от tivùsat
Кабелна и сателитна телевизионна компания
✒🎬 Страхотни истории. Емоции в 4K: Бланка, Инспектор Ричарди, Сандокан, Ние сме от района на Санита.
Следете датите и сезоните на най-очакваната научна фантастика по Rai 4K, по канал 210 на tivùsat, където всеки детайл е зрелище!

Приятен петък ви желая!

# 258
Привет! Simple Smile
Злати Gift Heart Сънчо Gift Heart

Ето го, появи се нашия принц! Heart Eyes "Приключенията" са на път да започнат!
Сандокан идва и ще "омагьоса света", а новият проект започва в Испания, потвърдено! Sunglasses
След промоцията на Сандокан "Много нови и прекрасни изненади ще разкрия", ни предупреждава Джан! Nature Zap
"За мен започва супер продуктивен период и съм много развълнуван от това."
А ние 100 пъти повече! Grinning
Накратко: пътят му става все по-ярък и по-ярък...Nature Sparkles
"всички ще се гордеем"
Вече сме толкова горди, че не бихме могли да бъдем по-горди...Heart

Снимка, която улавя цялото му същество.. проницателен, горд, величествен поглед,
поглед на истински принц! Nature FireNature FireNature Fire

П.П. Не става ясно дали в момента е в Мадрид, както беше казал преди време, че на 6.10 заминава за Мадрид, а на 18.10 отива в Тенерифе, за да започне снимките на проекта..
Ако е там сега, най-вероятно е за да се срещне с актьорския състав и да се интегрира в процеса на снимките, четене на сценария и т.н., но кой ще ни каже, никой Grinning

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 19:10 от grozdence*

# 259
  • Козлодуй

"За мен започва супер продуктивен период и съм много развълнуван от това."
А ние 100 пъти повече! Grinning
Накратко: пътят му става все по-ярък и по-ярък...Nature Sparkles
"всички ще се гордеем"

Обичам, когато работи и има нови проекти Revolving Hearts
Грозде, следи за периода на снимките в Тенерифе, че да запазвам самолетни билети Grinning Ако сега не ида, нема да ида никога...
На мен тази повече ми харесва Heart

# 260
"Много нови и прекрасни изненади ще разкрия", но да видим кога ще благоволи да ни ги сподели Thinking
Появи се колкото да ни пусне мухата.. и сега разбира се, искам да знам всичко, колкото може по-бързо Grinning
А че щял да ни ги сподели след премиерата (както писах по-горе), така разбрах като го прочетох първия път, но съм се объркала в словореда.. не е уточнил човека нищо. Просто ще почакаме малко, както винаги Grinning

Имам чувството, че с проектите на Джан всичко изглежда някак се проточва много бавно.. като раждане на слон Grinning Винаги чакаме толкова дълго, случи се с Виолите, Ел Турко и най-вече със Сандокан, все по различни причини. Да се ​​надяваме, че всичко, което предстои, ще се развие по-бързо.Simple Smile

Някой е изсветлил снимката, така чертите му се виждат по-добре.
Погледа му е убийствен.. хем величествен Wear Crown хем плейбойски Nature Fire
погледне ли те така, единственото ти желание е да Му се поклониш Joy

Сънчо Hug какво да следя, човека каза на 19-ти. И беше казал, че до Коледа ще е там. Проверих, няма директен полет, ще трябва с прикачване. Може да си устроиш прикачването да ти е в Рим на 19-ти, така може да се паднете в един самолет, а може и на съседни места Joy

# 261
Добро утро,момичета!

Грозде Heart....Сънчо Heart

Очакваме Джан и премиерата на ''Сандокан''! Blue HeartNature FireNature Dizzy

Приятна събота ви желая!

# 262
  • Козлодуй

Не да се поклоня, сигурно в краката му бих пълзяла Animal Hear No Evil

Сънчо Hug какво да следя, човека каза на 19-ти. И беше казал, че до Коледа ще е там. Проверих, няма директен полет, ще трябва с прикачване. Може да си устроиш прикачването да ти е в Рим на 19-ти, така може да се паднете в един самолет, а може и на съседни места Joy
Само не разбрах що се изниза така тънко по тъча...заедно ще ходим, дири билети, аз ще уредя спането Grinning
(директни без прекачване май няма)
Злати Purple Heart Hug

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 17:21 от Lunen_sun

# 263
Скрит текст:

Не да се поклоня, сигурно в краката му бих пълзяла Animal Hear No Evil

Сънчо, уби ма, душа! Искрено ме разсмя, смея се с глас Joy

Още един нов прекрасен кадър от АXN Португалия Heart Eyes
Джан на всички Сандокански снимки е с царствена аура! Wear Crown

и статията от португалците:

Джан Яман се завръща в AXN с новия международен блокбъстър „Sandokan: The Pirate Prince“
Джан Яман се завръща на португалската телевизия в епичен стил. Турският актьор, вече добре познат на публиката на AXN от сериали като "Erkenci Kuş" ("Мечтаеща птица") и "Viola Come il Mare", сега се готви да изиграе един от най-емблематичните литературни герои на всички времена: Сандокан, легендарният Тигър от Малайзия.

С легион от фенове по целия свят, актьорът пресича границите между Турция и Холивуд, поемайки най-амбициозната си роля до момента, водеща на една от най-очакваните международни продукции на годината. Известен с харизмата си, Джан Яман се утвърди като една от най-големите звезди на европейската телевизия. Неговата гъвкавост, от романтика до екшън, го е превърнала в постоянно появяващо се име в мащабни продукции.

Скрит текст:
...
Преди премиерата си по AXN, „Sandokan: The Pirate Prince“ ще има ексклузивна прожекция на фестивала Tribeca в Лисабон през октомври. Това ще бъде първият път, когато португалската публика ще може да види сериала.

Това събитие ще включва британския актьор Ед Уестуик, известен с ролята си на Чък Бас в „Клюкарката“. В този нов сериал актьорът играе безмилостния лорд Джеймс Брук.

Що се отнася до португалския телевизионен дебют, „Sandokan: The Pirate Prince“ ще се излъчва през декември по AXN Portugal и ще се превърне в акцент в програмата на канала през този празничен сезон.

https://www.magazine-hd.com/apps/wp/can-yaman-nova-serie-sandoka … wick-estreia-axn/

Джан пак се появи днес, пуснал е 2 сторита от фитнеса. Този човек е жива машина! Да ходиш постоянно на фитнес не е лесно.. трябва дисциплина!! Възхищавам му се много - винаги е в топ форма!
(Турските колеги могат само да си водят бележки! Joy)

видео с тренировка -> https://x.com/sofia01945498/status/1977000566183329851

Best Movie® (Най-разпространеното месечно списание за кино в Италия) са коментирали последната публикация на Джан. Изглежда, ще го интервюират..Sunglasses

# 264
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за споделеното! HugRevolving Hearts

Желая ви приятна неделя!

# 265
  • Козлодуй
Стори от Джан в ИГ, чете на испански Purple Heart

Това е книгата “Играта на душата”на испанския автор Хавиер Кастильо.
Ето част от ревюто:
“Искаш ли да си играем?
Ню Йорк, 2011 г. Петнадесетгодишно момиче е намерено разпнато на кръст в крайно предградие. Watch Triggs, разследващ репортер на ManhattanPress, неочаквано получава странен плик. Вътре има снимка на друг тийнейджър със запушена уста и с белезници, с една единствена анотация: «GINA PEBBLES, 2002».
Тригс и Джим Шмоер, неговият бивш професор по журналистика, проследяват момичето на снимката, докато разследват разпятието в Ню Йорк. Така те ще влязат в религиозна институция, където всичко е тайно и уникална загадка, пълна с напрежение, в която ще трябва да дешифрират три въпроса с невъзможни отговори: какво се е случило с Джина? Кой изпрати снимката и най-важното; Свързани ли са двете истории?”

# 266
Добро утро,момичета!

Сънчо Hug,благодаря за инфото.Джан усъвършенства испанския си език.

https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_552519

Скрит текст:
🆕IG история от Илкер и Гюлдем
✒Екип ❤🧿@cuneytsayil
@ilkerbilgi @nazz_oz
@bozothekng

🆕IG история от Назлъ
✒Моите ранни неделни птици💕
@ilkerbilgi @guldemcan
@cuneytsayil

Скрит текст:

и от Гюлдем