Седмокласници 2025/2026

• 26 052
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
При нас в 7-ми клас часовете по математика са 5 + 1.5 ИУЧ + 2 ФУЧ часа. Отделно имат и още 15 часа иновации математика за годината, които ги взимат наведнъж. Общо са 321 часа за годината.

# 196
  • Където морето целува небето...
342 са при нас ( но и ИУЧ и ФУЧ са само математика в 7 клас). Стана ми интересно, че Вълчев предлага промени, а дори не е запознат с учебните планове и предстои да се запознае…

# 197
При нас ще са също 342 часа. Но аз май претръпнах още миналия месец.
Сегашното училище му е дало много. И да не успее да остане, вярвам, че ще се пребори за друго хубаво училище. През призмата на времето не е ясно кое ще се окаже по-добре, така или иначе, и нищо не е на всяка цена.

# 198
При нас освен математиката има и по 1 час БЕЛ ИУЧ и 1 час БЕЛ ФУЧ (и още 15 часа иновации БЕЛ).

# 199
  • София
Mamma Suzanna, бързо възстановяване желая!
Скрит текст:
Точно го играем този филм с баткото, 2 седмици след операция е.

# 200
  • София
Бързо възстановяване на децата!

# 201
При нас лятото изтича бързо, сякаш вчера завърши. Децата първо при едната баба, сега при другата. Голямата почива активно, единствено чете. Сега нещо се е вдъхновила и рисува, купуват се платна, четки, бои. Аз неразбиращо в книжарницата мигам, когато чуя какви изисквания има😂

# 202
Бързо възстановяване на децата! ❤️
Много бързо минава ваканцията. Решава задачите, които даде учителката.
Поиска да ѝ купя Манга и набързо прочете една книга, сега е на втора. Щом ѝ в интересно, да чете. Това, което на мен ми беше интересно едно време, сега на нея не ѝ е. Различни времена. 😃
Казах ѝ за новия формат, не се впечатли изобщо, щяла да се справи. 😃 Аз се вълнувам и притеснявам кое как ще е повече.

# 203
  • София
И при нас наборът е при баба, там има шанса да изживее ваканция като нашите навремето.
Чете по малко (ама наистина малко, най-много глава на ден), от тази седмица решава по няколко задачи и това е. Не го натискам, следващата учебна година ще е отвратителна, нека си почине.

благодаря ви за пожеланията, момичета Blue Heart

# 204
Ние все още сме на семейна почивка с наборката. Отказва да чете произведенията по литература. Продължава да чете по 2-3 урока от химията и да прави тестове. Много по интересно й било. Произведенията щяла да ги чете като ги вземат на училище. Разчитала и на госпожата от курса по БЕЛ - много хубаво им обяснявала. От курса по математика имахме включване и дадоха помагалото с тестове на БГ учебник за домашно. Щяла да го подхване като се върнем и за 2 дни да го реши Joy Почва да ме притеснява с това отхвърляне на БЕЛ Sad Не знам и с госпожицата в училище как ще се разбере. Надявам се като при брат й в седми клас да сменят преподавателката. Отделно започват най-накрая ремонт на училищната фасада. Най-вероятно няма да приключат до 15 септември и ще е неприятно - прах, затворени прозорци заради шума и т.н. За МОН не ми се говори, че рискувам... Крайно некомпетентна и самоуверена пасмина видях в комисията. Дано не успеят с промените.

# 205
Моята също харесва Манга. Вкъщи дори вече незнам колко имаме при това различни поредици. Заради Манга иска да учи в японската паралелка, искрено се надявам да си промени мнението до края на седми клас.
На мен също не ми се говори за МОН. Ясно е, че всички некомпетентни отиват там само, защото имат съчувствие до небесата и могат да говорят без да кажат нищо с часове и за не специалист звучат умно.... Браво на децата, че въпреки образователните експерти успяват да се образоват.

# 206
Бързо възстановяване и от мен на набори, братя и сестри!
Jsed, и моят няма грам желание за литература.
Ще се оправят децата. За всички има място под слънцето, каквото и да измислят от МОН. Но всяка промяна, особено в последния момент, носи известен стрес.

# 207
  • Пловдив
Да се оправят  дечицата!🙏

На вас "Поздрав😘 ",а на МОН "По-здрав👊"!
Чета ви диагонално,на почивка сме.
Няма да си я развалям, затова и съм решила да не си причинявам МОНски  буламачи. И без това е неизбежно  да се сблъскаме  челно с цялата им "експертна"компетенция септември.

# 208
  • shumen
Моя от как се е върнал от Тайван яко почива.Днес най-после започна да решава задачите от господина отново и да чете"Бай Ганьо".За БЕЛ не ще и да чуе и той.Другата седмица е на Търново при баща си,връща се и заминаваме на почивка на море.Там ми е ясно,че нищо няма да отвори,а само ще ги разнася.

# 209
Ох, и аз да пожелая бързо оздравяване на пострадалите младежи. Чета на пресекулки от плажа и пропуснах най-важното!

Общи условия

Активация на акаунт