Седмокласници 2025/2026

• 27 117
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Моето дете може да си измисли да прави всичко друго, за да не чете литературата от списъка/решава задачи. Склонен е да си изчисти стаята пред това да свърши нещо за училище, докато сме ваканция.. Сложихме Гардазил 9, извадих здравно-профилактична карта, поръчах ученическа лична карта в книжарницата, че нямаше и се чувствам като най- ама най- майка на майките- с всичко съм готова Laughing Детето ме настигна на ръст, ама то не е трудно с моите 1,58.. Остарях тия дни с още една година и от тук насетне всичко е единствено нанадолнище и менопауза LaughingLaughing Хубав ден на всички!

# 226
Ааа, Beeps, никакво нанадолнище, да си жива и здрава, много щастлива ❤️. Пък и си е много хубаво без ПМС, спестяваш и някой лев от хигиенни материали. 😉
Много се радвам, че все повече хора поставят Гардасил 9 и че в програмата включиха и момчетата. Моята щерка е с две поставени дози, понесе ги много леко.

# 227
  • София
Beeps, честита, жива и здрава да си!
Моят синковец се завърна в софийското село, след три седмици престой при баба си и още малко почивка на планина. Връчих му купа с книги и сборници. Щял да започне от трудното, "До Чикаго и назад". Ами да ви кажа, и аз съм я чела по диагонал, като не ми харесва, не ми харесва. Не да си оправи стаята, това си го прави, склонен е дворът да прекопае, за да не чете. Stuck Out Tongue

# 228
Beeps, чрд! Всичко най!
Напълно те разбирам за намирането на нещо друго. Днес моето изглади и сгъна доста пране, докато аз си мисля, че чете Немили-недраги.
Кака му пък ми направи закуска и сервира обяд - идилия. Направо се чувствам не на работа, а на почивка цял ден.
И да не си помислите, че това е обичайно поведение. Въобще не е, случва се за първи път. Дано не е последен. Имате ли някоя изпитана готварска книга с лесни рецепти, като за деца?

# 229
  • Бургас
Обмислям да купя тертадки. Като пуснат помагалата в сайта на училището  ще  поръчам и тях. Сложила съм и на двете си момичета Гардазил. С ЛЛ ще се занимавам по някое време,вероятно в началото на септември.

# 230
Beeps жива и здрава да си!

Аз си пуснах да слушам днешното заседание на комисията по образованието. Някой да е гледал от началото? Че при мен записа тръгва от това как Фандъкова апелира промените да влезнат в сила още от тази учебна година, но не разбрах кои промени визира.

# 231
Beeps жива и здрава да си!

Аз си пуснах да слушам днешното заседание на комисията по образованието. Някой да е гледал от началото? Че при мен записа тръгва от това как Фандъкова апелира промените да влезнат в сила още от тази учебна година, но не разбрах кои промени визира.

Тези за автоматичното продължава е в Мг-тата и ПМг-тата.

# 232
Бийпс, честит рожден ден! Здраве и щастие, и лека седмокласна година!

Аз да се похваля видях си грешката в задачата за успоредника, объркала съм височините. Надявам се, че детето също разбра – гледаше ме умно, но с недоверие🤣
Да си кажа и аз като децата, когато трябва да правя нещо, но нямам вдъхновение свършвам хиляди други неща.

# 233
  • shumen
Вееps,честит рожден ден на патерици.Да си жива,здрава и много щастлива.
За намирането на друго те разбирам напълно.Моя е същия.Вчера го похвалих,че взе да чете и да решава задачи,но днес пак го домързя.Било по-хладно и цял ден не се е прибрал,а е навън с приятели.Преди малко дойде,за да се преоблече и да отиде да играят футбол.
Помогала не съм купувала още,а тетрадки има от миналата година останали и няма да бързам да купувам още.
До ЛЛ ходихме по друг повод,но не ми даде здравно-профилактична карта,а каза Септември,но моя е роден и тогава.

# 234
Честит рожден ден, beeps!
Аз по принцип четях всичко от задължителната литература. До Чикаго и назад ми е най-омразното и трудно прочетено произведение. Особено частта с кланицата (не знам дали сега още го учат). По литература съм некомпетентна да помагам. Толкова различно е преподаването от това, което ние учехме, че не смея да говоря за литература. Помагам с тропи и фигури евентуално, но да стигнем до там. Моите още не са си разчистили стаите от миналогодишните помагала. Баткото щял да пази тетрадки да си преговарял.... Мисля да ги накарам да изринат преди да почна с пазаруването на нови помагала и тетрадки. И раници нови им трябват, но и двамата не знаят какво искат... Предстои ни ЛЛ за картони и годишен контрол при очен.

# 235
Моята от миналата година не иска раница. Било ѝ по-удобно с торба – платнена с дръжки и с любим герой на нея. Обаче баща ѝ купи някаква раница с точки от бензиностанция – черна и на нея пише НАСА, е, веднага писна, че била супер и я иска. Така че проблемът е решен.
Тетрадки ще купувам, когато разбера какво искат от училище.

# 236
  • Пловдив
Beeps, Честит рожден ден! Здраве и наздраве!:birthday:Wine Glass

# 237
  • София
Beeps, честита нова година! Жива и здрава!

# 238
  • shumen
Jsed,добре,че ми напомни,че и аз трябва да взема направление за очен и да го заведа,че моя е с очила,а взе да прекалява с екраните.
Раница има от миналата година и засега нова няма да купувам.

# 239
  • у дома

Аз да се похваля видях си грешката в задачата за успоредника, объркала съм височините. Надявам се, че детето също разбра – гледаше ме умно, но с недоверие🤣
Да си кажа и аз като децата, когато трябва да правя нещо, но нямам вдъхновение свършвам хиляди други неща.
Не знам това ли е грешката,но много пъти обяснявам,че при триъгълника и успоредника на  по-голямата страна  съответства по-малка височина и обратното-ха,познайте дали се помни-не разбира се...

Общи условия

Активация на акаунт