Седмокласници 2025/2026

• 27 143
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Marley , честит рожден ден и от мен! Много здраве и щастие ти пожелавам! 🌹

Моята е на село. Взе сборната христоматия. Казах ѝ да научи едно стихотворение наизуст и да прочете откъса от "Немили - недраги". Вчера се чухме по телефона, нищо не е свършила. Чела мангата. 😃 Поне нещо е чела.

# 271
  • Пловдив
Честито на патерици на рожденичките ни!
Здраве  и успешен седми клас ! На  4.08.беше роден моя баща,вчера щеше да навърши 80г. Въпреки,че си отиде преди 17години,на него кръстих малката.Тя  се роди 5 дена след неговата дата.Дано моето 🦁 е така упорито и целеустремено като дядо си!

Ние се прибрахме от Гърция ,сега предстои адаптация към действителността.

# 272
Princess Leia, 🤗
Лъвиците са много целеустремени и упорити. У нас голямата щерка, майка ми, свекърва ми, нейната сестра и на зет ми баба му са все лъвици. И всички до една са супер упорити. 😃

# 273
  • там където има винаги вятър
Danaeka и  _Marley - честити да сте  момичета Flowers Bouquet Flowers Four Leaf Clover За следващите ви рождени дни да имате приети по първо желание деца и да сте People Dancer с Cocktail от радост!

Fortuna и наборката уж почнала "Немили-недраги", обаче вчера си купила някаква книжка, та тя е по-интересна Satisfied

# 274
  • Пловдив
Princess Leia, 🤗
Лъвиците са много целеустремени и упорити. У нас голямата щерка, майка ми, свекърва ми, нейната сестра и на зет ми баба му са все лъвици. И всички до една са супер упорити. 😃
Зодия Лъв си ми е слабост,не само заради баща ми и дъщеря  ми...Не знам,може би защото съм Стрелец(и двете зодии са огнени),но винаги сме били на една вълна за всичко.

Като мине тази  седмица и рождения и ден,мисля да и поприпомня,че има все пак списък с произведения за лятото (имам Христоматии  и произведенията от каката),а може и някоя задача да пореши за спорта.Сега вълнението и е за партито.

# 275
  • shumen
Fortuna,лъвиците сме упорити.
Princess Leia,весело изкарване на рожденния ден.
Мама Яси,благодаря.
Моя е с баща си на село.Звъни сутринта и го питам какво прави и о,чудо,решава задачи,но бил забравил христоматията да вземе или книга.Според мен не,че е забравил,а се е направил на приятно разсеян.

# 276
Danaeka и  _Marley - живи и здрави да сте и двете!

И ние вкъщи сме с една упорита лъвица, но няма шанс горкото с майка скорпион и баща овен. Grinning

# 277
Уау, Mishlence, вие сте супер комбинация. 😃 Ние сме обратно - ММ е скорпион, аз съм овен, наборчето е везна, за да ни уравновесява.

# 278
По този повод да ви разсмея малко. Наскоро ми попадна статия/класация на най-често срещаните зодии на най-зловещите серийни убийци в света. Гледам първите три места (не помня точния ред) риби, близнаци и стрелец. Нашето тричленно семейство е точно с тези зодии ScreamLaughing

П.П. Честито на рожденичките! Живи и здрави бъдете Flowers Hibiscus

# 279
  • shumen
Вкъщи аз съм Лъв,детето е Дева,а майка ми Скорпион.
Мишленце,супер комбинация.

# 280
  • София
Добре че са мончовци, та да вляза Simple Smile
Има публикуван проект за изменение на Наредба 10, където в мотивите е посочена нуждата "да има ясни правила при формиране на бала за класиране на учениците чрез прецизиране на възможните балообразуващи компоненти, при условие че националното външно оценяване се провежда като интегриран тест". Но тук Санака трябва да се включи да обясни какво е новото/промененото, или някой друг с познания по въпроса.
https://www.mon.bg/nfs/2025/08/pr_izm-naredba10-2016-organizaczi … osti_05082025.pdf

# 281
  • София
Това вече наистина е нелепо. Току що я промениха тази наредба и сега - нови изменения няма и два месеца по-късно. Направо е шизофренично. Промените, които визираш, са абсолютно козметични.
Иначе се променили промяната си от юни за преместване в друга паралелка в същото училище. Joy Промени има и по ваканциите, които също бяха променени юни.

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 18:31 от sanaka

# 282
  • София
Така се надявах да кажеш, че математиката ще се взема само един път при балообразуването Joy Нищо, нищо, нека мислим като будисти и да чакаме следващо прераждане.

# 283
  • София
Някъде ще се взима само по веднъж. Така, както беше и досега. Няма промени по същество, просто добавят изрично, че ако тестът е интегрален, ще се взимат общия брой точки от целия тест, та да не се обърка някой, че интегрираните задачи няма да участват в балообразуването. Joy

# 284
Е то общественото обсъждане на заповедта за "интегралното" не е приключило, те наредбата изменят. Не че нещо, показват смисъла от писане на имейли = 0. Или друго - щом не е ненормално да променяме промените през месец, два, то може и занапред в кратък порядък да се изменят измененията на измененията. Обърках се вече.

Общи условия

Активация на акаунт