С какво ви дразнят свекървите? – 166

• 29 149
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Другият син като роди жена му и каза до тука беше с майка ти и баща ти и той там отряза връзки с нея под заплаха да не си вижда детето. Тогава ми се видя много радикално нейното действие спрямо неговите родители, но сега май не мисля така.
Правилно е казала. Вземи да почерпиш опит и ти.

# 256
Анонимен, струва ми се, че проблемите ви тепърва започват. Свекървата знае, че с другия син мачът е свирен и твоя мъж няма да го пусне лесно. Мисля, че историята е с почти предизвестен край. Ако не ти е най-голямата любов в  живота и да не можеш без него, и аз бих посъветвла да помислиш за друг мъж евентуално. Тук не само той ще тича винаги при майка си, но после ще настоява и ти с детето да сте все там за празници, делници, ремонти и други. Не знам какви нерви имаш - помисли си. Поне хубавото е, че няма да си изнеандана, като ти се случи, което пак си е нещо.

# 257
  • Най-красивата страна
Мои близки.Жената има дъщеря и двама сина.Дъщерята е родила.
Тъщата отива да види новородения си внук.
Там е свекървата,която и казва,че тя внук още няма и да не пипа бебето.Внуци ще има,когато се оженят двамата и сина и им се родят деца...

# 258
Леле, свекървата от историята на Вероника е истинско свекървище, направо е свекървещица. Много ми е интересно как е реагирала родилката?

# 259
Майко мила...като имат деца синовете,  аз пък смятам децата са  на дъщерите. Майката е свята. Жалко ,че като стане свекърва изтрещява. Вероникаа, те днес чупиш  ...

# 260
  • Другата България
Що са деление?
Децата са на двамата родители.
И нека не поставяме всички под общ знаменател заради нечие чуждо изтрещяване.

Мои близки.Жената има дъщеря и двама сина.Дъщерята е родила.
Тъщата отива да види новородения си внук.
Там е свекървата,която и казва,че тя внук още няма и да не пипа бебето.Внуци ще има,когато се оженят двамата и сина и им се родят деца...
Това вероятно в някое село?
Или хората не са християни?
Не намирам друго нормално обяснение, не, че това е нормално.

# 261
  • Най-красивата страна
Хората са българи,християни,хора с образование и добри професии,действието се развива в третия по големина град в България.И точно затова се изненадах много.
Дъщерята не знае какво е станало.Тъща и свекърва са били сами в стаята.Майка и не и е казала нищо,за да не я нервира,че кърми.
Според мен това е само началото..
Проблемите при тях започнаха,когато се роди детето.

# 262
Няма делене. До раждането  е майката, както е направил мъжът до тогава, кефа си. И е търпял евентуално  бушуващи хормони, ама не са неговите.
 После става баща и според зависи има деца. Сага започват бащите да се изявяват, до скоро не беше мъжка работа. Тя бебето не дава тази,  та ще се съгласи бащата да го гледа , ама друг път.
 Имаше тук един свекър, що изнасял гърнето на малкото синът му, не било мъжко.  Това ,че някой  е нормален, не е масово още. Пробива път.

# 263
Аз на тази свекърва и се възхищавам на твърдото убеждение, че бебето е на сина и. Струва ми се, че с подобна убеденост могат да се ползват само тъщите. И го казвам от позицията на мъжка майка.

Вероника, много луди хора има покрай теб. Ако не греша, че в момента чакаш момиченце, съветвам те да държиш дистанция от тези отрови и да си пазиш нервите.

# 264
Лично аз, от то този момент нататък, моето дете ще има наистина само една баба и това ще е майка ми.

# 265
  • Най-красивата страна
Да,старая се да стоя настрана.
Наистина роман мога да напиша за моята свеки.
Сега се надява бебето да е Наталия.
Ама няма да стане.Мъжът ми мрази това име,защото го свързва с негова бивша,която му е създала много проблеми навремето .Иначе името не е лошо.Но сигурно аз ще съм гадната пак...

# 266
  • Пловдив
Бебе ли чакаш? Честито. За свекървата знаеш - да не ти пука.

# 267
  • Другата България
Ако лентичката ти е вярна - честит рожден ден на момиченцето ти!
И не позволявай свекървата да вгорчава живота ти. Blush

# 268
  • Най-красивата страна
Благодаря ви момичета.
Между другото,свеки още не се е обадила да честити рождения ден на детето.Няма да се учудя,ако пак е забравила.
Случвало се е да забрави рождения ден на сина си..

# 269
Брей , астрален близнак на сина ми,  и той празнува днес. Трая си ,но ... излезе вече , разконспирираха го.

Общи условия

Активация на акаунт