Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 693
  • 661
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Сексът Е важен. Много ми хареса един лаф - сексът в семейството е като банята вкъщи. Няма какво да се лъжем, че не е важен. Аз пробвах да живея без секс в семейството - ами не стана.

# 76
  • Обран бостан ;)
Сексът Е важен. Много ми хареса един лаф - сексът в семейството е като банята вкъщи. Няма какво да се лъжем, че не е важен. Аз пробвах да живея без секс в семейството - ами не стана.
Ох, баня,
ох кеф
селската баня
гулям кеф Wink

Vяsko, и този пост ти лайкнах, тоест харесах те отново Wink но ми се иска и да допълня послеслова: и всяка хвалипръцка държи, независимо каква тема се обсъжда, да вметне колко е красива, желана, търсена, ухажвана, неустоима и т.н. и т.н., което разбира се не помага за казуса, но дано поне подпомага нейните илюзии.
И за да съм по темата - хвалипръцковците, независимо от пола, не задържат интерес. Много са предвидими.

Ти пък, илюзии. Тук са до болка откровени, даже малко скромни, ако питаш мен. Wink

# 77
  • Банско
Интереса на мъжете е: без мрънкане, секс, вкусна храна и почивка, и масаж. Мислех, че са различни, но мноооого от тях са еднакви и искат есно и също. Дори и да минат през различни етапи през живота им , пак исканията им се свеждат до няколко неща.
Иначе за секса, всеки мъж изневерява, но ние не го знаем или уж не знаем.
Все тая, пък от моя страна е важно да си гледа децата, да изкарва пари и отвреме навреме да ме прегърне с хубава дума и целувка.

# 78
  • София/Севлиево
Този въпрос съвсем сериозно ще го задам на ММ.Ние сме от онези двойки, които са заедно от много време,преминали сме през много и хубави и не чак толкова приятни неща,но никога не съм го питала.За себе си мога да кажа,че от първият момент с него се почувствах вкъщи -защитена,на сигурно място,а аз съм зодия рак и домът и семейството са ми най-важни.Той ми е казвал в началото,че просто не съм като другите интересчийка и използвачка,но това го чух много отдавна,мисля че отново трябва да го попитам...
Ния,не всеки мъж изневерява,повярвай ми.Аз познавам поне 5-ма, които не го правят и са с жените си от 20+години (в това число и моят мъж)...По тази логика и всяка жена го прави,но пак не е вярно.

# 79
Интереса на мъжете е: без мрънкане, секс, вкусна храна и почивка, и масаж. Мислех, че са различни, но мноооого от тях са еднакви и искат есно и също. Дори и да минат през различни етапи през живота им , пак исканията им се свеждат до няколко неща.
Все тая, пък от моя страна е важно да си гледа децата, да изкарва пари и отвреме навреме да ме прегърне с хубава дума и целувка.

Това е много тъжно мнение. А още по-тъжно е, че се споделя (все още) от твърде много хора.
Надеждата ми е в младите хора. Дано успеят да променят нещата. Дано.

# 80
  • София
Изневярата не зависи от пола. Има изневеряващи хора, има и неизневеряващи.

# 81
...Той ми е казвал в началото,че просто не съм като другите интересчийка и използвачка,но това го чух много отдавна,мисля че отново трябва да го попитам...
На мен пък това ми е тъжно мнение

Всички други сме интересчийки и използвачки, така излиза

(п.с. такова твърдение от мъж на мен ми е червен флаг, голям колкото Райхстага)

# 82
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Скрит текст:

И изневярата не е за всеки.
Справка, нашумелия случай с Кабот - мъж милиардер, тя се хванала с шефа си.
Айде - хванала се, хванала се, ама вместо да се търкалят в стаята в хотела тръгнали да се натисказт на концерт.
А уж богатите мъже били умни. Да бе !

Интересно с какво му е "задържала интереса".
Предполагам с цитати от "кама сутра" ? Wink

Ама иначе секса ИЗОБЩО не е важен, да не си помислите, че казвам нещо друго. Trollface

# 83
Изневярата зависи от запълващите личен живот интереси и какво носи удовлетворение. Ако те са свързани със секс и възхищение от външен вид е разбираемо едно поведение, ако са свързани с друг вид признаване на други качества ще е друго.
Доколкото ми е известно на човек му е важно да го видят, признаят, похвалят, приемат по някакъв начин . Така че да се чувства стойностен. Сега кой по какъв начин е друга работа. И това важи и за мъже и за жени.
Сега ако говорим за мъжа в случая -той ако има поле на изява и се опитва да бъде признат в някаква област , която да не е секс и мачо , то няма да си губи времето с тези неща и ще се концентрира на интереса си.
Т.е. ако не искате мъжа ви да се опитва да е нещо по-особено чрез свалки и мачовщини, то му позволете да се изяви по друг начин. Купете му мотор, едно ферари, резервирайте му членство на писта на Формула1  или му вземете комплект най-хубавите въдици и достатъчно добра моторна лодка ... край на иронията . да си вземе сам

# 84
  • София
За огромно съжаление, и новото поколение търпят тъпи връзки, само и само да са във връзки. С дъщеря ми много си говорим и обсъждаме приятелките й - възраст около 20.

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 15:52 от Rockstar

# 85
...Той ми е казвал в началото,че просто не съм като другите интересчийка и използвачка,но това го чух много отдавна,мисля че отново трябва да го попитам...
На мен пък това ми е тъжно мнение

Всички други сме интересчийки и използвачки, така излиза

(п.с. такова твърдение от мъж на мен ми е червен флаг, голям колкото Райхстага)
И на мен...звучи все едно тя нищо не иска от него, и просто носи удобство и спокойствие. От тези мъже, които ги е страх някоя жена нещо да не им вземе.

# 86
Един мъж, казвайки, че е намерил жена- неинтересчийка всъщност не знае какво го очаква. Примерно, седи си тя вкъщи 20- 30 години без да работи и чака той да издържа семейството.

# 87
Аз категорично отказвам да приема, че мъжете са някакви безмозъчни същества, дето така са готови във всеки удобен момент да изневерят, че даже и не разбират кога го правят.
Като бях млада, имах приятелка, която ми пробутваше теорията, че всички мъже изневеряват и тогава си мислех, че е много удобно да прегърнеш тая философия и да си напълно безкритична към тях. 30-тина години по-късно все още го мисля това.

И на мен...звучи все едно тя нищо не иска от него, и просто носи удобство и спокойствие. От тези мъже, които ги е страх някоя жена нещо да не им вземе.
Човекът може просто да се е изразил дърварски, щом живеят 20+ години и тя казва, че са щастливи, по-скоро бих заложила на липса на изразни средства, отколкото на скрит проблем Grinning

# 88
Най-добре да не го пита отново, викате.
Да не вземе да се окаже, че няма интерес.

# 89
Съгласна съм с повечето мнения. Като че ли сте изчерпали въпроса, но ще е хубаво да се включат още мъже в дискусията.

Единствено бих добавила едно свое наблюдение, без претенции за общовалидност: мъжът, също като жената, обича възлюбената да му се възхищава и да го желае. Не защото ѝ е необходим, нужен, полезен, не защото прави живота ѝ по-лек, въпреки че това са безспорни плюсове, а да е преди всичко, на първо място желан, избран, просто защото е той. Така както мъжете желаят жените, поне в началото. Да го гледаш и да си мислиш “Ба*ти якия”. Не ми трябваш — искам те. Дори понякога да ми правиш ежедневието по-трудно.

Но живеем в цивилизация, в която мъжете отдавна са отстъпили на жените привилегията да бъдат красиви и всичко, което следва от това — да бъдат обекти на възхита, да са ценни, просто защото съществуват, със самото си присъствие, като произведения на изкуството, като украшения или скъпоценности. Да, жените имат и много други, реално полезни функции и, да, това отношение понякога води до подценяване и възприемане на жената само като красива обвивка или сексуален обект, но тук говорим за ефекта върху мъжете.

Та като не могат да бъдат красиви, на мъжете им остава единствено да бъдат полезни. Ценността им се обвързва с някакви конкретни функции, дехуманизираме ги и ги превръщаме в полезни инструменти, както жените — в красиви картинки. Затова и казват: “Искаме просто уважение” — защото не смеят и да си помечтаят за възхищение.

Общи условия

Активация на акаунт