Седмокласна Изпитна 21.07 - 27.07 Второ класиране!

• 61 326
  • 1 371
  •   1
Отговори
# 165
Първо желание сме приети - НТБГ - банково дело с НЕ.
Какъв е бала на второ класиране?

# 166
Ние не сме приети въпреки,че минималният бал на паралелката е колкото нашия.Защо се случва това?Сега сме приети в паралелка с минимален бал 119.75,а нашият е 332.5.Може ли да се направи нещо изобщо?

Можете да участвате на 3, 4 и 5 класиране. Друго не. Как се е случило това - грешно сте подредили паралелките ли?

# 167
Здравейте,

аз имам въпрос по механизма за трето класиране. Как се процедира в случай, че искаме да участваме в него, но все пак не й без преди това да имаме информация за наличните свободни места? Кога се очаква да се обявят последните? И ако между 22-24 се запишем в приетата паралелка на 2-ро, ще има ли възможност непосредствено преди трето да се отпишем, ако се обяви свободно място в желаната паралелка и искаме да се борим за него? Как чисто стратегически е най-удачно да се процедира? Предварително благодаря за отговорите!

# 168
Не се е оправило. При мен все още на класиране излиза заявил участие

# 169
  • София
Оправиха сайта- изтриха инфото и в кутийката на второ класиране (в което не е участвал, а стоеше).

# 170
На трето класиране само в едно училище ли може да се кандидатства или навсякъде където има места?

# 171
Навсякъде, където има места. То е като второ първо класиране

# 172
Ние не сме приети въпреки,че минималният бал на паралелката е колкото нашия.Защо се случва това?Сега сме приети в паралелка с минимален бал 119.75,а нашият е 332.5.Може ли да се направи нещо изобщо?

Да не би паралелката, в която сте приети да е сложена по-напред в желанията? Друго обяснение да сте приети там, а не в тази, за която също ви стига бала не виждам...

# 173
  • Пловдив
На трето класиране само в едно училище ли може да се кандидатства или навсякъде където има места?

Първо се обяват свободните места.
След това редите желания като при първо, но за да имате достъп до ситемата детето трябва да не е записано никъде.

Може ли скриншот на казуса с "минимален бал 119.75,а нашият е 332.5".

# 174
Не се е оправило. При мен все още на класиране излиза заявил участие

Трябва да обновите страницата.

# 175
  • Sofia

Трето е като първо, само че се участва само за останалите свободни места.

divane, до 24 юли записвате детето, където е класирано. На 25 юли виждате свободните места за трето класиране, преценявате риска и ако решите да участвате, теглите документите от училището, където е записано детето и между 28 и 29 юли подавате желания в системата, както за първо. Вашето освободено място ще се появи като свободно не веднага, а чак на четвърто класиране.

Когато теглите документите, осигурете веднага да отразят в системата, че детето се е отписало, за да може да редите отново желания, а не да стои със статус "записан" докато някой не се сети да го отпише.

# 176
  • Sofia

Можете да участвате на 3, 4 и 5 класиране. Друго не. Как се е случило това - грешно сте подредили паралелките ли?
Доколкото помня потребителката беше писала, че е получила изключително заблуждаваща информация как да реди желания от една учителка. Това ми говори, че самата тя не е наясно с процедурата и вероятно паралелките не са редени както трябва. Само че тя така го е написала, все едно че друг е объркал и сега ще започне да се разпространява как не е класирано дете, на което му стига бала, а друго го е изместило.... Нека потребителката да пусне един скрийншот, да са се убедим в правотата й.

# 177
Здравейте,

аз имам въпрос по механизма за трето класиране. Как се процедира в случай, че искаме да участваме в него, но все пак не й без преди това да имаме информация за наличните свободни места? Кога се очаква да се обявят последните? И ако между 22-24 се запишем в приетата паралелка на 2-ро, ще има ли възможност непосредствено преди трето да се отпишем, ако се обяви свободно място в желаната паралелка и искаме да се борим за него? Как чисто стратегически е най-удачно да се процедира? Предварително благодаря за отговорите!
Записвате се сега,  след това виждате свободните места за 3-то класиране. Ако има свободно място в желаната паралелка се отписвате и кандидатствате за него. Но, губите мястото от второто класиране.

# 178
  • София
При мене сайтът се оправи, очаквано прекласирана е в 31во

# 179
Честито на всички приети деца и успех на останалите в последните класирания!
Моят син остава в паралелката от 1во класиране - НТБГ - Застархователно и осигурително дело АЕ с ИЕ - бореше се за Електронната търговия със същите езици, нно в последствие си смени желанието и искаше да си остане Застрахователно...така и се случи Simple Smile вярвам, че всяко дете си има определено място, където е трябвало Simple Smile

Може ли някой да ми валидира документите за записване още ведъж:
1. Свидетелство за завършено основно образование (свидетелство 7-ми клас)
2. Входящ номер от първо класиране
3. Медицинско свидетелство за професионналнна паралелка
4. Медицинска здравна карта от личен лекар

нещо проускам ли?

Благодаря Heart

П.С. @sanaka
Благодаря за цялостната компетенция, дискусия и съвети и нах-точната и близка прогноза за бал на 2-ро класиране! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт