Разбира се, има еволюция и опит. Родителите ми продадоха навремето някои супер добри апартаменти, заради проблеми с наематели. За което после всички съжалявахме. Просто съм видял много, даваме под наем откакто се помня. Като бях малък сме давали на вечер на туристи в Бургас и Созопол. Израстнал съм с даване под наем. Имам милион истории. И продължавам да събирам нови. Всъщност, като чета вашите истори май и най-черните наши са били бели кахъри.
В София предпочитам да давам паркоместа и гаражи отделно от апартаментите. Има си пазар поотделно.
За Бургас е по-различно, защото апартаментите са много големи и са в синя зона. А и там имаме много паркоместа.
Отделно разполагам с една торба от Била със скици на имоти, които притежавам в рамките на град София.
Също и парцел в Люлин 2666 кв.м идеален за няколко блокчета. Парцелите са в Люлин, Овча Купел, Суходол, Красна поляна. - за строеж на блокове и малки кооперации.
Щом си толкова навътре в нещата и в наемите и в кварталите, заповядай да направим сделките.