Размисли - Кой е моментът, който наистина те е променил?

• 2 321
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • Поморие
Хей, здравейте на всички, надявам се да сте добре Simple Smile
Не знам за другите, но аз често се връщам назад в някакви моменти, разглеждам ги наново и търся различни ходове, с които съм можела да подходя тогава.
Та ми хрумна един въпрос, който мисля, че ще е интересен и може на си припомните някакви моменти от живота ви, а той именно е:
○Кой е моментът, който наистина те е променил?
Появата на бившият ми съпруг в живота ми и тежката ни раздяла.
Появата на децата ми.
Пораснах скоростно, помъдрях, но и изгубих вяра в хората, в любовта. Осъзнах, че животът не е приказка, която завършва с "и заживели щастливо", а точно обратното - бъдещето ще е кошмар ако се опитваш да го градиш с неподходящия човек.
Други хора също се подиграха с мен.
Никога няма да съм наивното момиченце, вярващо напълно в добротата и любовта.
Винаги ще живея с "едно наум" и ще бъда независима.

# 16
  • някъде другаде
Моментите , които наистина са ме променили са раждането на децата ми и смъртта ма ММ.

# 17
  • София/Севлиево
Мисля че все още не е настъпил този момент,все същата съм си,просто преминавам през нещата от живота с мисълта "и това ще мине"-хубаво,лошо, всичко минава... По-скоро би трябвало да попитам хора, които са около мен дълги години дали забелязват някаква промяна, защото аз не я виждам...Губих родители,близки,деца(може да са били само ембриони,но сърцата им биеха в мен и не бе никак безболезнено да ги загубя),приятели,създадох семейство,родих две прекрасни деца след не лека битка,срещнах се с аутизма лице в лице,но определено не виждам да съм се променила.Може би съм станала малко по-търпелива,но аз винаги съм била такава-умея да чакам и знам,че накрая всичко се случва както трябва (дори да не искам да е точно така).

# 18
Пожелавам на всеки, който се е загубил, да открие себе си. Животът е хубав, колкото и тежки неща да ни се случват Heart

# 19
Интересна тема за размисъл.

Не знам дали има точно момент в живота ми. Но съм срещала хора, понякога случайни, чиито думи и разсъждения са повлияли много мирогледа ми. Например една непозната жена, която ми каза веднъж - "бъди гражданин на света" Grinning Или пък - "този, който контролира, е този, който има повече информация".

# 20
Телесила, много интересно мнение. Наистина, понякога (не)случайни срещи с хора много променят осъзнаването и мирогледа с едно докосване. Това са много ценни моменти.

Общи условия

Активация на акаунт