КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 10 (Сезон 4)

• 58 185
  • 746
  •   2
Отговори
# 735
Няма как без тази игра, винаги ражда много скандали. Даже в Mr. Cash я повториха, но там беше с туист (и тук да кажа, че там игрите са много добри, нямат равни в друго шоу).
Във втори сезон например точно след тази игра тръгна туиста на сезона - беше им обещана награда и Томас мислеше, че ще е имунитет или гласове, затова се нареждаше за всичко на първо място. Така издразни всички и го номинираха, а наградата беше просто сухи пасти.

Отвратителен коментар за Йоана от Божидарка. Дори и да беше инвестирала много, може ли така да говориш? Никаква роля не играе, тя е комбинация на нисък интелект, високо самочувствие и откровена злоба.

Хайде да вкарват вече Биляниш.
Инвестирала аз го разбирам ро този начин: Тренира, храни се здравословно и т.н. Защо всичко казано трябва да е негативно? Или само ,защото Божидара го е казала е лошо? Инвестиция си е да..тук не броим даже :гърди,нос ,устни,скули и прочие...😅😅
Айде, айде, опитвате се да ѝ припишете думи, които тя самата няма да се сети да употреби. Точно за финансова инвестиция и корекции говори. Йоана не тренира много, не знам за храненето, но със сигурност щеше да използва друг подбор на думи, ако говореше за това, че набляга на грижата за себе си.

# 736
Сезонът е посветен на мацките с раздвоение на личността явно. Щом и Лина ще се превърне в София, нещата стават сериозни. Joy

# 737
Да ходят да се лекуват.

# 738
Да ходят да се лекуват.
Подкрепям.. много анти сезон. Букет от психични отклонения. Наистина е трудно за гледане и за мен е най-слабият сезон до момента.
Догодина се надявам да няма сезон и Ицака да престане да обира приятелките с раздвоение на личността от Любка. Досадно е и от предния сезон се бута кума му, сега шаферката.. Павел не знам как издържа..
Искам да видя откъс, където Яни, Гуспата и синче и Крум, “тестват” играта с надяждането с торта и безумната игра между Даниела и Йоанка.

# 739
Съвсем ясно е какво има предвид Божидара под инвестиция. Все инвестиции, които и повечето ѝ приятелки са направили, ама айде.

# 740
Не е лошо и тя да инвестира в нова коса 😀

# 741
Четох един коментар в тик ток - ТЯ Е ЕСТЕСТВЕНА, затова ѝ е все тая за косата. Така че, дами, искам ви винаги с мазна коса и в истерично настроение за максимална автентичност. Grinning

# 742
Сигурно и миглите в стил споминал се паяк са естествени.

# 743
И косата със сигурност по рождение ѝ е такова 2006-чалга русо.
Естествено изглеждаща е Лина (без значение дали има корекции или не, не знам и не ме интересува), но Дарко и Снежина е далече от това.

# 744
  • Paris
Не каза ли и Божидара, че има корекции някъде в предните епизоди, когато говориха с Грозденка?  Може и да греша. Гледах и инстаграма. На снимки го докарва, но когато говори пред камера с толкова злоба цялото и лице се смачква, та дори и да инвестира повече във външен вид, то като си си лош човек отвътре пак ще си личи.

# 745
Не каза ли и Божидара, че има корекции някъде в предните епизоди, когато говориха с Грозденка?  Може и да греша. Гледах и инстаграма. На снимки го докарва, но когато говори пред камера с толкова злоба цялото и лице се смачква, та дори и да инвестира повече във външен вид, то като си си лош човек отвътре пак ще си личи.

Зъбите си е правила.Ако това се брои за корекция. 😅

# 746
ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА ТЕМА И АНКЕТА

Топ 3 за най-симпатичния участник:

1. Алпер Чочев - 17.6%  
2. Денислава Велкова 10.3%,
3. Владимир Северинов 10.1%

Пълните резултати:

Гласували: 141 души

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 16:18 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт