Бижута и бижутерски къщи – 3

• 14 148
  • 211
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Точно, и аз това си помислих, а по-назад се писа, че цената била супер висока. Синджирите, които гледам аз, са по 2000 лв., за жалост. Няма как колието да е масивно и да е под хилядарка. Confused

Ще ви питам утре за упътване относно желания модел. Simple Smile

Всеки гледа различни бижута. Със сигурност има и под 2000лв.

# 61
  • Sofia
Ами, по-назад беше дадена конкретна снимка. Аз за подобни верижки (дебели и масивно изглеждащи) коментирам, че не намирам евтини.

# 62
Някой да сподели мнение за Асто голд и бижутата им?

# 63
  • София
Брачните ни халки със съпруга ми са от там. Както и като дете имах техни обеци тип халки. Аз лично съм доволна.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 12:38 от I.R.

# 64
Някой да сподели мнение за Асто голд и бижутата им?
Асто Голд са страхотни - и бижута хубави и качествени, и хора разбрани насреща .....

# 65
  • Sofia
Назад из темите е имало само положителни мнения за Asto Gold. Peace

# 66
Назад из темите е имало само положителни мнения за Asto Gold. Peace
Обаче внимавайте. В сайта има бижута, които са обявени като внос от италианска фирма. Тънки ламаринки по сегашната мода - не ми допаднаха. (аз обаче съм разглезена по отношение на бижутата и купувам само стабилни и плътни).
Но за това не са виновни Асто, ами търсенето на което отговарят. Което е тяхно производство няма грешка. Със сигурност ще ви консултират адекватно и честно и по телефона (ако ще пазарувате онлайн). Наистина имат производствен цех, ходили сме в него.

# 67
Някой виждал ли е из онлайн магазините златно колие с перличка 14 К злато?

# 68
  • Somewhere far away
Последно си купих пръстен с родиево покритие от Хелиос- доволна съм, но се вижда къде е рязан /имам тънки пръсти, нося много малък размер и е по поръчка и почти винаги се налага да се смаляват нещата които си купувам/. не знам изобщо има ли начин да не се вижда тъй като   е тежък и дебел, но все пак го отбелязвам като недостатък.

# 69
  • Melmak

Виждах из сайтовете за перли, май yuno pearls.

# 70

Погледнете в Yuno и Swan

# 71
  • BG-DE
Такъв тип колие трябва задължително да се сваля преди лягане, защото ще се счупи, нали?

# 72
  • София
Да, и много трудно се поправя, ако някоя от частичките кривне.

# 73
  • Sofia
Жалко, че е крехко. Само подобни гладки харесвам , синджири никак.

# 74
Даже не само преди лягане, ами най-добре директно като се прибереш вкъщи, защото някой път се закача при ресане на косата, преобличане, играене с детенце/ животинче.

Общи условия

Активация на акаунт