🌞🍼 Слънце, усмивки и глъч – в „Искам бебе“ сбъдна се сън с мъничък глъч!

• 6 154
  • 159
  •   1
Отговори
# 15
Не съм срещала такава лимонада аз. Първата бременност и аз имах много силни киселини и беше ужас, наистина раждането само помогна, но тогава започнаха по-късно, сега тепърва влязох в 7-ми месец и се започнаха, а бебето още е седалищно, не знам като се обърне и ми рита стомаха как ще съм. Мисля да заредя и още някакви гелчета или таблетки да имам за през нощта, защото няма сън..

# 16
За киселини аз пиех поне по половин литър газирана вода с лед и лимон. Помагаше ми и ми беше вкусно. Пийвах си я като влязох в седмия месец грубо... Лятото бях с голям корем (едното ни дете е родено през август, другото - през септември), та ми беше любимо питие през бременностите в летните жеги..

# 17
Аз смучех НеоБианацид и спях почти седнала от 4ти месец нататък заради киселините. Не бих казала, че усещах голямо облекчение от което и да е от двете, но беше по-добре от без нищо.

# 18
  • Замък сред облаците
Лимонадата я има в МАГ Италия и по разни сайтове. https://vnosnipreparati.com/product/gazirana-napitka-san-pellegr … o-limonata-330-ml

И от мен глас за Необианацид и спане седнала 😅

# 19
На мен ми помагаше и студено прясно мляко  за киселините (на малки глътки). Гавискона също вършеше работа (този в сашетата), обаче ми беше отвратителен и карах с дъвчащите им таблетки.

# 20
Ооо, бях забравила, че когато се събудя със задух и парене, отново взимах нещо за киселини и продължавах да спя, но полуседнала с две възглавници 🤣

# 21
Същата!!! Направо върши чудеса. Само няколко глътки снощи и ме спаси от рефлукс и признаци на гадене! 🍀

Лимонадата я има в МАГ Италия и по разни сайтове. https://vnosnipreparati.com/product/gazirana-napitka-san-pellegr … o-limonata-330-ml

И от мен глас за Необианацид и спане седнала 😅

# 22
Записвам се и аз да следя.

На мен и преди и сега за киселини ми помага само газираната вода и да не лежа поне 2 ч след ядене. Опитвала съм всичко - малко кола, прясно мляко, да избягвам определено храни (забелязала съм, че от домат или нещо с домат ми става така).

# 23
На мен за киселините само гелчетата на Гавискон ме облекчаваха вечер за малко. След раждането всичко премина - моята беболина се роди с огромен перчем, макар че това май е по-скоро мит. Бях си научила от кои храни ми става зле и гледах да ги избягвам, макар че стабилно си бях с тежки киселини през целите втори и трети триместър, а и нямаше как да огранича толкова много храни. На практика май само морковите не ми създаваха проблем и изядох страшно много моркови. Също не знам защо когато и да легнех наляво имах много повече киселини противно на съветите и затова спях почти изцяло надясно - та може би виж и при теб дали това прави разлика. Аз също спах полуседнала 🥲

# 24
И аз газирана вода пиех в големи количества (без лимон).

# 25
Благодаря ви много за съветите,  започнах да ям по рано, после разходка и в краен случай Гавискон и засега бива, ама има още време до 9ти месец де Grinning Още не се е обърнало бебето, за да ме рита в стомаха.

# 26
Здравейте, момичета! Реших се да се включа в тази тема Simple Smile С някои от вас вече сме се запознаваме от другата, но ще се радвам да се запознаем и с другите момичета.

Ръстът на ЧХГ за 50 часа в 2.7 пъти най-накрая ме накара да осъзная, че тази бременност е реална. Още имам страхове (май никога няма да изчезнат напълно), но сега чакам с нетърпение петък за първия ми преглед при АГто. Днес съм 4+4 г.с. и засега за щастие, освен периодична чувствителност ниско долу и болки в гърдите, нямам други симптоми.

Пожелавам на всички бременни момичета лека бременност и раждане, а на тези, които още планират - да видят скоро двете заветни чертички! 💕

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 10:17 от unserwahnsin

# 27
unserwahnsin, радвам се да те видя и в тази тема и нека съвсем скоро да почнеш да споделяш и добри новини от предстоящите прегледи! Heartbeat

Аз вече съм в 29+5, по размери отговаря на 30+1, и днес сутринта минахме и последната трета фетална морфология. Бебка е добре, расте си и се храни страхотно и като цяло с ММ излязохме от прегледа с широки усмивки. Пожелавам на Голдън, Бъстед и Мамабеър и при тях също да вървят добре прегледите и скоро да се гушкаме всички с нашите мъници! People Baby

# 28
Честито! Много добре знам това чувство и наистина до края си го има това притеснение. Пожелавам ти лека бременност и да всичко да е наред! Hug

При нас няма нищо ново, аз вече съм в почти 33 гс и почти съм готова с покупките, остава да пера и да подготвям багажа за родилното Grinning
Моето бебе го мерят уж малко, започнах прием на Прегнако и в четвъртък на прегледа ще я мерим пак, дано да е качила повече. Скоро започваме и тоновете .

# 29
Нашето бебче също го измерваха много мъничък.
В 29та беше 10%
31 - 9%
34 - 6%
36 - 15%
38 - 20%
 Роди се напълно нормално бебе,даже май в 30/40%
3.210кг
За нашите гени даже си е голям 😂 Аз съм родена 2.450, мъжът ми 2.700.
Знам, че е важно коремчето да е голямо, другото си е до гени 🩵🍀

Честито! Много добре знам това чувство и наистина до края си го има това притеснение. Пожелавам ти лека бременност и да всичко да е наред! Hug

При нас няма нищо ново, аз вече съм в почти 33 гс и почти съм готова с покупките, остава да пера и да подготвям багажа за родилното Grinning
Моето бебе го мерят уж малко, започнах прием на Прегнако и в четвъртък на прегледа ще я мерим пак, дано да е качила повече. Скоро започваме и тоновете .

Общи условия

Активация на акаунт