🌞🍼 Слънце, усмивки и глъч – в „Искам бебе“ сбъдна се сън с мъничък глъч!

• 6 069
  • 158
  •   1
Отговори
# 150
Честито и от мен! Лек остатък от бременността и дано всичко лошо да е зад гърба ви!
И ние сме на 9 месеца и малко. Много бързо минава времето, но такъв е животът. Няма бутон спри...
Чакам ви всички с прекрасни новини Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 07:30 от Gery666_

# 151
Леко бременеене, момичета! Времето наистина отлита 🥹 Моето момиче е вече на 10м и половина, пълзи, изправя се, не стои на едно място за повече от 5 Мин. Точно на 10те месеца проби първото зъбче 😁 малко се забавиха, така че имахме малко време да се наспиваме понякога.
Ежедневно ми минават мисли и за второ бебе, но също толкова бързо се изпаряват, защото искам още да й се радвам на девойката като единствено дете. Толкова бързо се променя и все повече има личице на малко детенце, проявява си характера и е доста готина.

# 152
  • Замък сред облаците
Слънце, вярно че 3г, аз още смятам от 2025 назад 🤣
Мойто диване направи 3г6м и е най-слънчевото нещо в живота ми. Нищо че ежедневно ми опъва нервите 🤣🤣🤣 Плановете за второ са на заден план за момента.

# 153
слънце и ванила много се радвам за вас, успех и леко да ви е до финал 🍀
Моят син е на 4г1м и вече е едно голямо палаво момченце, напълно съм забравила всичко бебешко вече и също като АА при нас плановете за второ са на заден план

# 154
Слънце, Ванила, много се радвам да ви видя тук 🥰😍🫶 Какви прекрасни новини! Пожелавам и на двете ви прекрасна бременност, за да можете да се насладите максимално. Нека и раждането да е по учебник със здрави бебчета на финал!
Моят бебок преди два дни стана на 9 месеца, но е с габаритите на 14-15- месечно 🤣 /питайте кръста ми, хаха/ Пу, Пу, Пу 🙏🏻 само да е здравичък . От месец ходи по мебелите и постоянно иска внимание, някой да си играе с него, не иска сам, максимум 5 минути 😃 Скоро проби зъб номер 7. Аз много искам и второ детенце, но сега сме се отдали изцяло на момченцето ни. Като цяло финансовият фактор е основен, иначе щяхме да се борим за три. Много се надявам един ден да стартираме за бебе номер 2 и Дарко да стане батко.
Пожелавам от сърце гаденето да спре ❣️
Скрит текст:
Имам ужасен опит с денонощно гадене, че и повръщане по веднъж на ден до 5-тия месец, после инцидентно до края на бременността, но за сметка на гаденето се появиха зверски киселини и рефлукс, но това беше заради големината на бебчо, който много притискаше стомаха ми. Единствено леко облекчение имах от Премезис Плюс(от Турция) в комбинация с Вомакур или Вомитусхил, но при мен си трябваше по-тежка артилерия. Иначе имах и Антиметил за смучене и пиене.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 08:38 от Kactus

# 155
Хей, може ли да споделите конкретни медикаменти/ хомеопатии за рефлукс. Аз имам още от първото тримесечие и вече става непоносимо - не само, че по цял ден ме изгаря, не мога да спя, ами и почнах да повръщам от него.
Лекаря ми предписа Еманера, но и от нея повърнах.
Иначе ползвах шуслерови соли 6 и необионацид, но вече ми става зле и от тях.
Не съм пробвала още лимонадата, ще си взема и от нея.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 10:45 от ВаНиЛа

# 156
NeoBianacid, но не мен не ми понасяше силният аромат и минах на талцид.

# 157
И аз ползвах НеоБианацид, макар че не ми помагаше кой знае колко. Най-голямо облекчение ми носеше реално никога да не съм напълно легнала, дори вечер спях почти седнала, ако съм настрани - наляво. Aко лежиш на дясна страна се изливат повече стомашни киселини към хранопровода.
И също да не се оставяш гладна. Постоянно трябва да има нещо, което да обира стомашните сокове - бисквитка, банан, ядки, нещо просто. Аз нали съм без жлъчка и всичко се излива нон-стоп към стомаха, така се усещам, че трябва да ям - почне ли да ми пари на стомаха, време е Smiley

# 158
На мен ми помага гелът против киселини и рефлукс на doppelherz

Общи условия

Активация на акаунт