Би ли ви привлякъл мъж само защото е висок?

• 5 401
  • 164
  •   1
Отговори
# 90

Истинската патаклама ще е, ако аз пусна тема "Колко килограма трябва да е една жена за да я харесате" Trollface

Килата не са от значение – аз съм тежка не защото съм дебела, а защото тренирам и мускулите ми са плътни и твърди, а мускулът тежи, не е като кожа и малко подкожна мазнинка. Така че – сложи до мен една 52 кг просто слаба 170 и аз да кажем 60 ще изглеждам по-слаба. Така че – нека са по-леки от мен, проблем с килата нямам, гледам формата.
//
Височината също е относителна при мъжете, ако си 150 жена и 170. Мъж под 170 минава за нисък, но с жена 150,160 не виждам какъв е проблема и за нея не е нисък. Върлина 188 мъж с женичка 155 е комично.

# 91
  • София
Признавам си, че като видя висок мъж с дълбок глас и обрано държание , ми се подкосяват краката и оглупявам.

# 92
Признавам си, че като видя висок мъж с дълбок глас и обрано държание , ми се подкосяват краката и оглупявам.
Тихо сега. Ще обидиш ниските мъже и техните майки.

# 93
Сега като се замислих - имаме в обкръжението си повече необвързани високи мъже, отколкото ниски. Въпреки всичките отчети тук, като цяло сме нация със среден ръст, и за много високите хора има повече чисто житейски неудобства, отколкото за ниските.

Отделно, като изключим спортистите, "обикновените" високи хора в повечето случаи нямат хубава стойка и походка, прегърбени са, а когато са много слаби, и крайниците им изглеждат несъразмерни.

С което пак стигаме, че САМО РЪСТ нищо не значи и не показва. Има още двигателна култура, има цялостна структура на тялото, и още, и още. Явно всеки си представя различни неща под "нисък мъж" и "висок мъж", но нито всички ниски мъже "не стават", нито всички високи са "уау".

# 94

Истинската патаклама ще е, ако аз пусна тема "Колко килограма трябва да е една жена за да я харесате" Trollface

Килата не са от значение – аз съм тежка не защото съм дебела, а защото тренирам и мускулите ми са плътни и твърди, а мускулът тежи, не е като кожа и малко подкожна мазнинка. Така че – сложи до мен една 52 кг просто слаба 170 и аз да кажем 60 ще изглеждам по-слаба. Така че – нека са по-леки от мен, проблем с килата нямам, гледам формата.
//
Височината също е относителна при мъжете, ако си 150 жена и 170. Мъж под 170 минава за нисък, но с жена 150,160 не виждам какъв е проблема и за нея не е нисък. Върлина 188 мъж с женичка 155 е комично.
О не не, 160 жена е средна височина, а не миньон, и няма да иска да е с 170 мъж, поне повечето, тоест тя може да си позволи 180, и дори повече мъжествен мъж, а не да се примирява. Има голяма разлика между жена 150, 160-65. Много мои приятелки са 160 и си имат високи мъже по 180, идеални и красиви двойки. Жените, които са над 170 им е по-трудно с тези мъже в България, и се ядосват понякога, че и 160 жена иска много висок мъж. Grinning Високите мъже предпочитат по-малки жени, а не колкото тях високи.

# 95
Танче, айде остави на мен да преценя, а душа. Simple Smile
Като жена дето е била и с 190 и с 174 мъж. И дето не е 160, а 170. Жена 160 не съм писала никъде, че е миньон, а че може и ток да носи с мъж 170,175 см. Повечето жени в България са около 160-165. Как си представяш всяка да иска да е с мъж над 180 като българинът като цяло не е висок мъж. Нито повечето българки са с високи мъже, нито дори с високи колкото тях.
Та нека бъдем малко реалисти и по-мащабно наблюдателни. Simple Smile

# 96
  • Обран бостан ;)

//
Скрит текст:
Очаквам скоро тема "Колко сантиметра трябва да е мъжкото достойнство, та да го одобрите?

И старите мъжемелачки тука, да извадят шублера.

И пак ще стигнем до височината, защото 52 килограма стоят различно на жена 1,58 и на жена 1,69. Wink
Значи няма нужда от тема. Trollface

# 97
  • Далечният изток
Е мноо ясно, че няма.
Grinning

# 98
Танче, айде остави на мен да преценя, а душа. Simple Smile
Като жена дето е била и с 190 и с 174 мъж. И дето не е 160, а 170. Жена 160 не съм писала никъде, че е миньон, а че може и ток да носи с мъж 170,175 см. Повечето жени в България са около 160-165. Как си представяш всяка да иска да е с мъж над 180 като българинът като цяло не е висок мъж. Нито повечето българки са с високи мъже, нито дори с високи колкото тях.
Та нека бъдем малко реалисти и по-мащабно наблюдателни. Simple Smile
Ами не може, защото аз съм жена 160 и никога не съм харесвала мъж под 180, мм е 190. Мога да ви пусна снимка как изглеждаме даже без токчета идеално, не мога да си представя как би седял някой по-нисък до мен. Изобщо не ме привличал никога мъж под 180, нито ми е мъжествено и не съм съгласна да бъда с такъв, само защото има по-високи жени, които също искат толкова. Съквартирантка 175 й беше мнгоо трудно и търсеше мъж 190 и повече, но за нея 180-185 беше нисък.

# 99
Обикновено ниските мъже гледат да компенсират с тяло - неуморни са във фитнеса! И наистина естетически стоят даже по-добре от една глистоподобна върлина.

# 100
  • София
Аз пък имам два типа мъже. И това го установих наскоро, а то цял живот си е било така.
1. Висок, тъмен, може и леко наднормен с мускули, с дълбок глас, брада... Абе мечка.
2. Около 175, рус, яко фитнес, избръснат.

# 101
# 102
“Глистоподобна върлина” си представям Слави Трифонов на млади години😂 И аз съм мерси в такъв случай😂

# 103
Танче, разбрах те. Но говорим за лични предпочитания. При теб е така - ок. Няма да се бием за мъже сега хаха.
При мен надделява брадата най-вече и да се държи мъжествено, лигави мъже и дрънкащи нон стоп ме изморяват. А такива, които само за себе си говорят, ако ще и всички фетиши да ми покриват (като брада и красиви ръце и някои други неща) пак заминават в небитието.

# 104
Да, всеки има различни предпочитания, но мисля че общото е, че всички жени искат по-високи от тях.
Аз брада мразя, а сега е така модерно. Най-много мразя да има брада, а да няма коса. За мен това е като да имаш косми не където трябва, а да нямаш там, където трябва. 😆
Слаби и аз не харесвам, смисъл върлини и кльощи. Предпочитам да тренира, но дори малко мазнини бих приела, само не и слаб.

Общи условия

Активация на акаунт