Би ли ви привлякъл мъж само защото е висок?

• 5 764
  • 164
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ами това е животът. Дъщеря ми е висока 175 😁.

# 76
Ами ти няма да го отписваш.
Бъдещите жени ще го направят.
Няма как да е 1.6 обаче да има други качества и да е с жена по-висока от него.
Но ако жената е миньонче тогава е друго.

# 77
  • София
И после що били комплексирани ниските мъже Sweat Smile Няма да бъде отписан, но е вероятно да има по-малко избор и да трябва да развие повече други качества за да компенсира. Такъв е животът. Но не е толкова страшно, същото важи за грознички, дебелички и т.н. и от двата пола. Има и по-важни неща от това да те харесват всички мадами, и това е нещо, което е важно да се възпитава, за да не стават после излишно големи драми.

# 78
Много грозно изказване, че мъж под еди си колко не се възприемал за мъж 🤨. Какво да правят те, че такъв им е гена? Не заслужават секс, любов, връзки?

Аз вече търся хубав мъжки манастир за сина си. Да зарязва там каквото учи и да ходи, че се очаква жените да го имат за злобен, комплексиран и още какъв.

Не заради него, но все пак, наистина ли не сте срещали нисък мъж, който да не е комплексиран и злобен. Ясно е, че ниският ръст не е привлекателен, но чак да "върви" с всички отрицателни качества. Но само да кажа, че за много високи жени от друга страна също съм чувала нелицеприятни  епитети. А и както споменах по-напред, ръстът на един човек няма как да е избор,било то нисък или висок. Очила с голям диоптър, плешивост, коса и мн други също.

# 79
  • Далечният изток
Що се припознавате не мога да разбера?!
Говорим за хора, които лично познаваме, може да е един или двама - трима, вие решихте, че става въпрос точно за вашите синове...
Всеки заслужава любов, заслужава връзки, и те ще си ги намерят. Айде вече в манастир ги пратихте, само защото 3 лели от бг мама не харесват ниски мъже...

# 80

Защото и изказванията са в този дух, всички ниски мъже са такива и такива.
Затова попитах не познавате ли ниски, които не са комплекси рани и особено злобни.

Твърде оценъчни изказвания, с които вероятно ще се ръсят и в реалния свят,не само тук.

# 81
  • София
Само ръстът не ми е критерий за привличане. Може да отразя колко е висок, но толкова. Виждала съм както супер готини по 1.90, така и прегърбени и далеч от привлекателни.

Аз съм 166, ММ 176. И токче мога да сложа, и ниски обувка. Да, изравняваме се почти като съм с токчета, но не ме притеснява това. Повече се чувствам некомфортно и като малко дете покрай някой супер висок, който трябва да го гледам с вдигната глава.

# 82
  • Далечният изток

Защото и изказванията са в този дух, всички ниски мъже са такива и такива.

Всички, които ние познаваме. Те със сигурност не са всички мъже на планетата.

# 83
Много грозно изказване, че мъж под еди си колко не се възприемал за мъж 🤨. Какво да правят те, че такъв им е гена? Не заслужават секс, любов, връзки?

Заслужават сигурно, но шансовете им са по малки спрямо високите мъже. Никой не е казвал, че е справедливо. Само факти.

Ако пък този нисък мъж има някакви феноменални качества, може дамите миньончета да се избиват за него.

# 84
  • Обран бостан ;)
Очаквам скоро тема "Колко сантиметра трябва да е мъжкото достойнство, та да го одобрите?

И старите мъжемелачки тука, да извадят шублера.

Истинската патаклама ще е, ако аз пусна тема "Колко килограма трябва да е една жена за да я харесате" Trollface

По темата: Нито ниските мъже ме привличат, нито високите. Точка !

# 85
Очаквам скоро тема "Колко сантиметра трябва да е мъжкото достойнство, та да го одобрите?

И старите мъжемелачки тука, да извадят шублера.

Истинската патаклама ще е, ако аз пусна тема "Колко килограма трябва да е една жена за да я харесате" Trollface

И пак ще стигнем до височината, защото 52 килограма стоят различно на жена 1,58 и на жена 1,69. Wink

# 86
И до женските форми ще стигнем, защото на фигура "пясъчен часовник" й отиват по-заоблени форми, докато правоъгълната трябва да се въздържа от качване на кг. Или както казваше мой колега: "То не е една беля." Grinning

Бънди, хайде, бъди смел и безразсъден, пусни темата! Веднъж се живее!

# 87
Миньончетата също харесват високи, не 190, но поне 170. Имам приятелка 150, ами иска да сложе токче, айде това не е толкова важно, но всички ниски колкото нея или под 170, с които се е срещала са се държали ужасно на тема ръст. Тя нищо не им е казвала, давала е шанс, а те си избиваха комплексите върху. Един даже й беше казал да я повдигне някъде, за да видела нещо, а той 155 😂 .
Аз съм харесвала ниски ..актьори и даже плешиви, но ролята е била адски секси и мъжествена, и после съм проверявала, че всъщност актьорът е бил 170, аз харесвам 180-90, и мм е толкова.
Ръстът може да се компенсира с поведение, но на пръв поглед няма как да се очаква, но под 170 трудно наистина.

# 88
  • София
Е как мъж 155?

Ох, сори, не мога. Двете ми деца вече са над 173. Не мога да възприема мъж, който е по-нисък от тях.

# 89
  • София
Има и такива. Един съученик е не повече от 1.60. Тялото обаче е изваяно, мускули, но ръстът е толкова. Няма какво да направи особено.

Общи условия

Активация на акаунт