Би ли ви привлякъл мъж само защото е висок?

• 5 397
  • 164
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Танче, разбрах те. Но говорим за лични предпочитания. При теб е така - ок. Няма да се бием за мъже сега хаха.
При мен надделява брадата най-вече и да се държи мъжествено, лигави мъже и дрънкащи нон стоп ме изморяват. А такива, които само за себе си говорят, ако ще и всички фетиши да ми покриват (като брада и красиви ръце и някои други неща) пак заминават в небитието.
О, да. Попаднах на мъж, който умее да задава въпроси!
Висок, плешив и с брада! Там съм.

# 106
  • Обран бостан ;)
Да, всеки има различни предпочитания, но мисля че общото е, че всички жени искат по-високи от тях.
Аз брада мразя, а сега е така модерно. Най-много мразя да има брада, а да няма коса. За мен това е като да имаш косми не където трябва, а да нямаш там, където трябва. 😆
Слаби и аз не харесвам, смисъл върлини и кльощи. Предпочитам да тренира, но дори малко мазнини бих приела, само не и слаб.

Това мнение ми напомня един виц, а именно, че след определена възраст, списъка с изисквания на жените има само една точка - мъж. Wink

# 107
А, вервай си. Аз продължавам да си подбирам.
Че и ми връзва.
То не е само да имаш претенции, а и да ги покриваш. Обикновено е взаимно. Като не е - адио.

# 108
  • Обран бостан ;)
А, вервай си. Аз продължавам да си подбирам.
Че и ми връзва.
То не е само да имаш претенции, а и да ги покриваш. Обикновено е взаимно. Като не е - адио.

Написано е "след определена възраст" Wink

# 109
Знаеш, че мен ме обиждат на възраст разни господини недоклатили тук. Точно това ти казвам, не е до възраст, както и Абуто написа - на един мъж му е приятно с жена не само заради сиски и телО. В това е разковничето. Ако е комбо и с поддържана външност, мъжът трябва да е пълен боклук, за да гледа встрани. Тогава такъв на никоя не трябва. :>

# 110
И ей така вметка - много повече мъже си кукуват сами, а не жени.
Жените все пак могат да направят някакви разумни компромиси и все пак се омъжват.
Виж при мъжете там е друго - не била достатъчно красива, слаба, млада, богата дрън дрън....
После пишат по форумите...

# 111
  • Обран бостан ;)
Знаеш, че мен ме обиждат на възраст разни господини недоклатили тук. Точно това ти казвам, не е до възраст, както и Абуто написа - на един мъж му е приятно с жена не само заради сиски и телО. В това е разковничето. Ако е комбо и с поддържана външност, мъжът трябва да е пълен боклук, за да гледа встрани. Тогава такъв на никоя не трябва. :>

Защо така подпали Бази ? Избирай си - не е мой проблем. А и това е просто виц.

# 112
А, ич не съм подпалила Wink Правя си коремните преси и отивам на обяд – имам време да пиша глупости из мама-та и се забавлявам.
Иначе, остави ме мен, много жени на на пенсионна възраст пак избират мъж. Не той тях, те него. Даже бабите са по-взискателни, защото вече са отметнали всичко и хич не им се търпи някой кокошин.
Та, не е релевантен вица.

# 113
  • София
Така си е. С възрастта летвата на търпимост се вдига все повече и повече. С външният вид бих допуснала някакви компромиси, въпреки че дори недостатъците му трябва да са по мой вкус. Но за някои модели на поведение съм сложила твърди граници и не давам да се преминават.

# 114
Така си е. С възрастта летвата на търпимост се вдига все повече и повече. С външният вид бих допуснала някакви компромиси, въпреки че дори недостатъците му трябва да са по мой вкус. Но за някои модели на поведение съм сложила твърди граници и не давам да се преминават.

Ето за това си говорим жените все пак бихме допуснали компромис на тема външен вид.
Какви точно ще са тези компромиси зависи от жената.
Аз например никога не съм се интересувала дали партньора ми има или няма коса - била съм и с почти плешиви и с такива с много коса. Никога не ме е интересувало това.
Телосложение също - била съм и със слаби и с мъже с някой излишен килограм отгоре. Пак не ме е интересувало.

# 115
А според мен жените трябва да си вдигнат критериите, най-вече към личността и за поведение, разбира се. За външен вид трябва просто да ги привлича, но колко пияници имат семейства? Докато мъжете имат страшно много изисквания и претенции към жените, като се сетиш за всичко. И според мен само който мъж не иска, той не се е оженил, жените биха направили всичко само и само да се омъжат и имат деца, говоря за повечето жени без първи брак. Още повече, че жените като цяло са повече. После си научават урока и слагат граници.

# 116
Таня, тук говорим за външен вид - не за проблемни характери.
Колко мъже биха дали шанс на непривлекателна, но добра жена?
Все си преследват к*рвите и дори да се оженят за невзрачната зубрачка пак не спират да се оглеждат за нещо "по-добро".

# 117
  • Обран бостан ;)
А, ич не съм подпалила Wink Правя си коремните преси и отивам на обяд – имам време да пиша глупости из мама-та и се забавлявам.
Иначе, остави ме мен, много жени на на пенсионна възраст пак избират мъж. Не той тях, те него. Даже бабите са по-взискателни, защото вече са отметнали всичко и хич не им се търпи някой кокошин.
Та, не е релевантен вица.

Не се и съмнявам.
В обкръжението си имам 3 жени с манекенски мерки, които от 30 години избират и още не са избрали.
Не е лесно да си жена.

# 118
Ариел, стига с тея заключения.
Не всички мъже са боклуци и не могат са си задържат лигите по всяка преминаваща жена.
А когато свикнеш с един човек, живеете дълго заедно, променяте се и двамата в годините, външният вид съвсем остава на заден план.
Сега не говоря за тотални превъплъщения, въпреки че и такива съм имала от 60 кг.на 105 кг. и даже и тогава неговото отношение не се е променяло.

# 119
Сега като се замислих - имаме в обкръжението си повече необвързани високи мъже, отколкото ниски.

Същото е и около мен, самотни са точно най-високите, останалите всичките са трайно обвързани. Та обобщения от типа всички ниски мъже са злобни комплексари са ми безумни. Аз нямам такива наблюдения.

Ръста ми е сред най-маловажните критерии при избор на мъж. Стига ми да не е по-нисък от мен, а аз съм само 165 см; ама се е случвало чат-пат да си падна и по някой по-нисък. Мъжът ми е около 10-тина сантима по-висок.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 14:34 от Tessaria

Общи условия

Активация на акаунт