Отговори
# 60
Цитат
Heart Eyes Много е готин с тази визия и белите маратонки,
не разбирам защо се харесва с голЕма гелосана лимба
Weary
Няма и да разберем каква е тази мания на Толга по гелосания бретон.
С късата коса е страхотен!
Но няма да откажа да го гледам в нова продукция, та макар и с лимбата. Ще я преглътна.
Много е суетен маминият сладур:

Диди, благодаря за почерпката. Сладоледът е точно за тази жега.
При нас още си е задушно.

# 61
Не се живее вън!

# 62
Аз затова си седя вкъщи около климатика. Опитах се да изляза към 22:00 ч. навън, но не издържах повече от половин час.

# 63
И на мен не ми се отрази добре разходката ама Моли беше на седмото небе.

Започнали са да качват стари сериали ето и този Мачовци на Толгахан е на лице.

# 64

Започнали са да качват стари сериали ето и този Мачовци на Толгахан е на лице.
Почти нищо не зная за този сериал. Гледала съм само отделни видеа, за се порадвам на Толга. Младок е - на 25 години и това е 2-рият сериал, в който участва.
За тези, които се интересуват - ето го резюмето:

Maçolar/Мачовци (2006г)

Семейство Карааслан е добре познато и влиятелно семейство в Анталия и околностите.
Хайдар Карааслан живее с петимата си синове и сестра си. Той е поставил синовете си начело на хотелския, оранжерийния, логистичния и строителния бизнес, създавайки голяма семейна компания.
Пътищата на Хайдар Карааслан и Дениз, която е дошла в Анталия, за да избяга от размирник в Истанбул и кандидатства за работа в хотела, се пресичат в хотела, собственост на Хайдар Карааслан.
Размирникът на Дениз не я пуска и тя ще се изправи срещу Хайдар Караслан. Добавете към това семейните конфликти между петимата враждуващи братя и сестри и се разгръща вълнуваща семейна история.

Снимането на сериала „Мачовци“, който ще се излъчи по SHOW TV през следващите дни, продължава в Лара, Анталия. Продуциран от ANS, сериалът е с участието на Бурхан Йочал, Толга Сайъшман, Гьокхан Тепе, Йозлем Текин, Камил Гюлер и Сейял Танер. Бурхан Йочал, който играе мачо баща на име Хайдар в сериала, който вече е привлякъл значително внимание  каза: „Нашият мачизъм е този, който защитава и насърчава жените. Важно е да се прави разлика между тормоз и мачизъм.“ Йозлем Текин, която играе Дениз, заяви още, че четиримата музиканти, които участват в сериала, ще покажат и актьорските си умения.

# 65
Сега може да го изгледаш като го качват и Гьокхан Тепе играе вътре много го харесвам още от Сълзи на Босфора.

А как пее... Heart

# 66
Сега може да го изгледаш като го качват и Гьокхан Тепе играе вътре много го харесвам още от Сълзи на Босфора.

А как пее... Heart
Диди, можеш да го изгледаш ти, защото знаеш турски език. А на мене ми трябва превод поне на руски език.
Колко епизода е сериалът?

Фотосесия за кампанията #turkishtvshow

# 67
Мисля че е спрян ,но ми направи впечатление ,че Толгахан не е дублиран а това май му беше първата роля?
5-6 серий макс.

# 68
Мисля че е спрян ,но ми направи впечатление ,че Толгахан не е дублиран а това май му беше първата роля?
5-6 серий макс.
Толга участва и в Сърцата на затворниците/Esir Kalpler (2006) в ролята на Левент Ертекин с някаква епизодична роля, но нямам идея кой от двата сериала е сниман по-напред.

# 69
Охоо Серхат , Зейнеп Бешерлер , Айда Аксел другия актьор също е голям тяхен вече покоен актьор.

Намерих този клип от сериала.

Ето ги четири епизода в канала на Сис Япъм

https://www.youtube.com/@sisyapim/videos

# 70
Охоо Серхат , Зейнеп Бешерлер , Айда Аксел другия актьор също е голям тяхен вече покоен актьор.

Намерих този клип от сериала.

Ето ги четири епизода в канала на Сис Япъм

https://www.youtube.com/@sisyapim/videos
Ще ги прегледам и ако открия Толга някъде ще резна гифки и от този сериал.
Богата е творческата биография на нашия красив и много талантлив Патрон.

# 71
Много е зле качеството

# 72
Диди, ти отиде на Kavak Yelleri/Мечтатели (2007-2009), но за този сериал ще продължим утре, че очите ми се затварят за сън.

# 73
Да гледам колко са сладки с Аслъ Енвер която я чакам да се върне някога вече на екран.Хем талантлива хем красива актриса. Кавака на изуст го знам особено третия сезон когато се появява Гювен ми е най-любим.

# 74

Nature Sunrise ДОБРО УТРО*
изживейте един хубав ден!!
Nature Sweat Drops

Общи условия

Активация на акаунт