Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 4 981
  • 201
  •   1
Отговори
# 105
Em22, възможно ли е да не е от зъбите това будене? Може евентуално да е от преумора - доста късен час за лягане имате. Казвам го, защото и моето така се буди по нощите, а няма избиващи зъби, но още свиква с една дрямка на ден и се преуморява.

# 106
И аз съм за евентуално проблеми в режима, отколото зъбите. Ако искаш кажи какъв ви е режима в момента. Това будене толкова рано след лягане също би могло да значи кратък последен интервал.

# 107
Има един избил кътник, друг надут.. но и аз мисля, че буденето точно час след заспиване май не е от зъби. През деня иначе всичко е в устата за чесане.
Става 7-7:30, 12:30-12:45 заспива обеден сън до 14:00-14:30 (предния месец се будеше в 15:00). Опитвала съм от 21:00 да го приспя.. мъка голяма.. буди се и пак в 22:00 си заспива. Виждам, че интервала вечер е по-голям. Вчера дадох на обяд капки, но повърна (предполагам защото се беше налял с вода). Ще изчакам ден -два и пак ще го пробвам с капките.

# 108
Има един избил кътник, друг надут.. но и аз мисля, че буденето точно час след заспиване май не е от зъби. През деня иначе всичко е в устата за чесане.
Става 7-7:30, 12:30-12:45 заспива обеден сън до 14:00-14:30 (предния месец се будеше в 15:00). Опитвала съм от 21:00 да го приспя.. мъка голяма.. буди се и пак в 22:00 си заспива. Виждам, че интервала вечер е по-голям. Вчера дадох на обяд капки, но повърна (предполагам защото се беше налял с вода). Ще изчакам ден -два и пак ще го пробвам с капките.

Г/д изглежда нормално. Опитай се да нямате по-големи разлки от 15мин т.е сутрин ставане в 7-7:15 или 07:15-07:30 (което си в удобно). Така и за спането. Според мен там е разковничето. Защото така един път може да будува 11:30, а друг пък към 12ч, и тези 30мин да ви правят проблема. По-скоро гледайте да имате към 12ч будуване. Явно затова не иска да ляга в 21. Ако сте станали в 07:30 до 12:30 и спане до 14:30 (примерно). По-скоро лягането му ще отиде до 21:30, затова и не му се спи и ти като натиснеш и той си дремне малко и става. Грубо казано, зависи и как го изморяваш през деня и т.н. Според мен като не му се спи вечер още 15мин се занимавайте. По принцип трябва да го оставиш и той като заспи това е времето от будуване още от което се нуждае.

# 109
До кога се дава АМ сутрин? За вечери знам,че може и до 2.

# 110
Според мен трябва да се спира сутрешното мляко. Аз го спрях малко след годинката. Сега е само на 150 мл за заспиване.

# 111

Маги Пашова има пост по темата от преди няколко дни
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1178681317628728&set=a.410633197766881

Като няма правило кога трябва да се дава. В книгата й доколото си спомням има примерни менюта и там по различно време се предлагат. Аз давам сутрин и вечер, защото така си е свикнал, а и като тръгне на ясла няма как през деня да му давам

# 112
И аз за момента давам и сутрин и вечер. Ввчер понякога пропускам ако е хапнала повече.
Момичета, такова чудо с тези зъби до сега не е имало. Нищо не иска да яде..

# 113

Маги Пашова има пост по темата от преди няколко дни
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1178681317628728&set=a.410633197766881

Полезно е това, мерси. При нас това в 5-6 взе да го пропуска, а и да го има пие към 100 мл. Вечер също толкова.

Обаче като не яде през деня не мога да ѝ откажа и мляко, особено ако се събуди и е много неспокойна. Ясно ми е, че е гладна.

# 114
Скрит текст:
И аз за момента давам и сутрин и вечер. Ввчер понякога пропускам ако е хапнала повече.
Момичета, такова чудо с тези зъби до сега не е имало. Нищо не иска да яде..

Същата работа е при нас.. Явно си е някакъв период - докато не избият всичките и не дойде нещо друго Nerd

# 115
Аз давам АМ за приспиване.И то не всеки ден.
Моят син е основно на хляб,сирене и домати.Солети също.Отказва всякакви манджи,дори и плодове.Притеснявам се с това неядене.Като казвате за зъби,в момента при нас излизат два наведнъж.

# 116
Моята пие АМ за вечеря, после яде от масата докато вечеряме. Нощем има 1 или 2 хранения според това дали се е хранила добре през деня и кога е заспала за нощен сън

# 117
Моята вдигна темперетура, лошото е, че съм на гости на нашите. Надявам се да са зъбите, че току що се връщаме от спешния център, в който нямаше лекар. Казаха да редуваме Панадол и Нурофен и ако не спада сме за прием. И ще трябва спешно към София..
И пак съм бясна на тъпия термометър, който ми набутаха. Всеки път мери различно…

# 118
Аз давам АМ за приспиване.И то не всеки ден.
Моят син е основно на хляб,сирене и домати.Солети също.Отказва всякакви манджи,дори и плодове.Притеснявам се с това неядене.Като казвате за зъби,в момента при нас излизат два наведнъж.

Опитвай да не даваш алтернатива или поне не често. Знам, че е трудно. Минахме през период на откази. Направо... не искам да си спомням. И продъжавай да предлагаш неща, който не иска.

Някой, който има и по-голямо детенце дали може да каже кога ще започнат да имат търпение на книжките да им изчетеш съдържанието (и то говоря за съдържание от 2 изречения на страница Grinning). Само ги прелистваме тези книжки наляво надясно

# 119
Моята скъса две. Хвърлих ги, други две с твърди корици изяде. Как да четеш на това дете, като е терминатор 🤣

Общи условия

Активация на акаунт