Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 11 045
  • 485
  •   1
Отговори
# 360
Deni Tsvetanova, аз имам Носко за прахосмукачка. Удобен е като цяло, но на мен лично ми е по-бързо и лесно да засмуквам с уста вместо всеки път да вадя прахосмукачката и да я нагласям. Пищенето също е по-малко тогава. Принципно знам, че не се препоръчва дърпането с уста, защото може и родителя да се зарази така, но аз рискувах, че ми беше достатъчно травмиран от другите неща.

# 361
Малката е по същия начин. Има малко сопол, който явно влиза навътре и се получава доизчистващо. Няма нищо на дробове и гърло, и растат 2 кътника. Ама е много упорито това нещо. Вече втора седмица Angry
Аспиратор за сопол за прахосмукачка ползвам откакто беше на 6 месеца и се стичаше назад хремата. Много добра работа върши, въпросът е че реве. Пръскам солена вода изчаквам малко и после изсмуквам.

Ние ходихме до личната.Добре е малкия,кашлицата била изчистваща, чисти са дробовете, гърлото не е червено.Все пак никненето на зъбите допринасяло за разболяване попринцип.Капки за нос Виброцил,Стодал и инхалации,това е лечението.
Да ви попитам, ползвате ли аспиратор за сополки за прахосмукачка?Аз използвам обикновен,но четох,че този бил много добър и се чудя дали да взема.Доста е трудно като трябва да честя сополките Confused

Precious girl случката е ужасяваща. Радвам се, че всичко е наред вече. Аз сигурно щях да припадна до нея. Само като си представя и тръпки ме побиват. Disappointed

# 362
За кътниците,,,месец ,месец и половина Stuck Out Tongue Winking Eye

# 363
Мда... и сега едва едва от едната страна боцка Rage

За кътниците,,,месец ,месец и половина Stuck Out Tongue Winking Eye

# 364
Precious girl, ужасно, надявам се да нямате повече такива епизоди.

При сополи нищо не правя, не спирам и от детска. Само при температура, видима отпадналост, отказ от храна/вода. И това ни е казано и от детската, и от лекарката.

# 365
Аз го откарах на детска сутринта.Обясних на лелките каква е била ситуацията,те нищо не казаха.Подкашля още,сополките са от време на време.Личната вчера разреши да ходи,няма да зарази другите деца,тъй като вече му минава.Пък дано,довечера ще видим ще кажат ли нещо

# 366
И аз днес я водих на лекар написаха, че е остатъчно и утре ще е на ясла. Има сопол от време на време, но не е заразна.

# 367
Как обличате децата сега за навън? И как ще ги обличате зимата?

# 368
Зависи от времето, но слагам боди тип потниче, блузка, по-плътен панталон и яке отгоре. Предполатам, че като стане още по-хладно ще започна да слагам и чорапогащник под панталончето. Взех от Пепко много хубав гащеризон (ватиран ) с яке. Като космонавт е, но от две части и предполагам ще му е по-удобен. Засега му обличам само якенцето.

# 369
Аз обличам с боди дълъг ръкав, блузка и яке,ватирано.Шапка също,сутрин особенно.Чорапогащника като стане още по-студено.

# 370
Като е до 15 градуса е с ватиран панталон, боди с дълъг ръкав, блуза и яке. Под 15 градуса вече му слагам софтшел гащеризона, той доста топли. Шапката също ни е задължителна, че трябва да пазим ушите. Каня се да му взема и термо бельо за по-студеното време.

# 371
С ватиран панталон, боди с къс ръкав, блуза по-плътна, яке, тънка шапка. Ако е по-студено / мокро - със софтшела и по-дебелета шапка. Имам от Лидъл и такова от две части по-дебело за зимата. С ръкавиците е страшен проблем, изобщо не ги търпи и маха всичко...

# 372
  • Варна
И Марти в началото не търпеше ръкавици. Но му показвам , че и другите деца носят, аз също и като излезем навън се захласва с други неща и забравя. Дори вече сам подава ръчички да му ги слагам. Та, свикна някак.

# 373
Момичета сега покрай детето всички ме съветват да купя инхалатор. Вие ползвате ли и какви? Хич не съм на ясно кои са добри, кои са по-малко шумни...

# 374
Нашия е компресорен на Dr. Frei. Само веднъж сме го ползвали досега, та не мога да дам кой знае какъв отзив. Като цяло си е трудна работа правенето на инхалации на малко дете, но все някога ще се наложи и по-добре да си имате под ръка.

Общи условия

Активация на акаунт