Заплати в частни езикови центрове

• 843
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Е то ни така, ни така. Няма как да те осигуряват на пълен работен ден и да не очакват от теб да си в езиковия центъра, а не да излезеш, за да свършиш лични задачи. Нормално е при висок стандарт на работа да се подготви план за всеки урок, като това го правят само с новите учители. След 2-3 месеца, ако видят, че се справяш си те оставят да се подготвяш сам и само от време на време правят среща , за да информирани за процеса.
Освен това, щом давате мнение, сте работили там и знаете, че може да се наложи консултация с учител на нов евентуален ученик.
Така е, трудно е с ръководството на Британика, но пък осигуровките са реални ( докато в други центрове наоколо изобщо ги няма) и ти осигуряват целодневна заетост.
Работила съм там преди 5-6 години и не мога да кажа актуалните заплати, но аз лично бях с позитивен опит на работното си място в Британика и аз лично не мога да се оплача. Но разбира се много зависи и в кой филиал си и с кого работиш в него.

# 16
Какво са изискванията към кандидатите за учители?

# 17
Навремето искаха филология или Кеймбридж сертификат, но напоследък изискването е просто отлично владеене на езика.
Опит не е нужен, защото те те формоват по тяхната методика.

# 18
Мерси! А заетостта каква е, по колко часа и колко пъти седмично?

# 19
Ако говорим за Британика, трябва да си там 40 часа на седмица плътно, независимо дали имаш часове или просто административна работа.
Ако говорим за повечето школи, договорът е граждански и ти осигуряват спорадична заетост - предимно вечерни курсове или събота и неделя. Плащат ти хонорар на парче. Работиш, когато са събрали курс, когато все още няма - почиваш.

# 20
  • София
По отношение на повечето школи - това е сезонна работа. Започваш октомври, работиш до към средата на декември. После от януари до пролетната ваканция. После още малко май и край.
Аз съм работила с възрастни събота, неделя или вечерни. И с ученици прогимназия и гимназия - сутрин или следобед, според както им е смяната.

Общи условия

Активация на акаунт