До астрала и обратно или... какво има "отвъд" - 3

• 2 024
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
И последно тази молитва хубава ли или лоша?

# 16
  • Мадрид / София
Молитвата е много силна и с позитивно влияние върху човека. Когато са я превели на гръцки някои думи са ги оставили буквално като смисъл, обаче да не забравяме, че в Кабала едната част от учението е Нумерология и  всяка дума отговаря на някакъв сбор от числа (сбор от числата на всяка буква в думата). И думите могат да се сменят с други със същия сбор. Така не се променя силата на изречението, но смисъла може да варира и много често да изяснява коя е идеята.

Демон, кой е този Лъвски портал?

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 11:12 от Angela61

# 17
# 18
Уж трябваше да изчезне всичко "старо"...Закова ме в събития и емоции от преди 35 години..Усещам как целия ми житейски цикъл се върти около тях.. Не знам как да продължа обаче 🤔....Дано потока ме води....
Интересно, и при мен изплуваха моменти от преди 15—17 години от сряда насам 🤣 ситуации, които не съм си спомняла или премисляла много време - изцяло ме обсебват 😢 мислех, че са отработени и приети… нищо, ще стане ясно защо и какво.. дано потока ни води 🤞

# 19
  • Мадрид / София
Какво е 3 измерение и защо е важно да го живеем в пълнота - Съжалявам, че е на испански:

Е, при мен единственото е, че ми се струпаха няколко проблема наведнъж и съм в процес на разрешаването им, но вече  това зависи от други хора. Хем е трудно, хем е някак извън и съм нещо като наблюдател. Някаква такава странна ситуация.

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 10:27 от Angela61

# 20
Те са много планетарни конфигурации в момента  и пълнолуние във Водолей имаме. Аз и хората около мен не спят добре напоследък, сънуваме . Молитвата ми харесва повече в “ космическия “ вариант , благодаря , че я споделихте.

# 21
Препоръчвам горещо,който се интересува да прочете книгата Смъртта не съществува на Стефан Аликс. Изключителна!!! И написана страхотно

Общи условия

Активация на акаунт