ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026

• 31 991
  • 582
  •   2
Отговори
# 375
  • у дома с любимите си хора
И при нас класната изрично наблегна,че повече от 5 дни наведнъж не може. И при нас има деца, които отсъстват с месеци и всички са наясно,че им се издават фалшиви бележки, че са болни, защото редовно са засичани от съученици и учители или по улиците, или по кафенетата или по моловете.

# 376
Да, дните са 15, но не повече от 5 наведнъж, а аз искам 6 наведнъж. Ще ходя да говоря с директорката, затова питам доколко е задължително да са само 5 наведнъж .

при нас Е задължително да не са повече от 5 на един път и не по време на класни и изпити. Мисля че класната цитира Наредба за приобщаващо образование. С Бележките от личния също не знам как стават повече от 5 дена наведнъж. Имаше някакви ограничения, повече отсъствия наведнъж по болест бяха май с някакъв друг статут.

# 377
  • На морето!
Коментирахме ли кога приблизително излиза план-приемът за ВУЗ-овете?

# 378
Момичета, моля за препоръка за инструктор и автошкола за шофьорския курс.
Инструкторът към който се бяхме насочили се пенсионира.

# 379
  • София
Моят беше в учебни центрове България, само те в квартала предлагаха теория събота и неделя, че училището и работата не позволяваха през седмицата. Имат занятия на няколко места в София.
Все пак, гледайте да ви е в квартала, за да е удобно за теорията и практиката.

# 380
Мога да препоръчам "нашия" инструктор и школа - бързо и ефективно мина курса. Младежът кара във всички квартали на града. Не знам дали няма да е реклама тук, та ще го напиша на ЛС, ако все още има интерес.

# 381
V-drive в Младост мога да препоръчам засега. Виж рейтинга в мапс.

# 382
  • София
https://www.kalinvalov.com/
Ние бяхме в тази школа - колата тръгва от Плиска. Удобна е за хора от района на Изток, Гео Милев, Слатина и тн. Имаше каране из близките квартали, по магистрала и нощно каране. Изпита беше в района на Гео Милев и Редута.

# 383
  • София
Мога да похваля "нашата" инструкторка - мила и спокойна. Девойката опозна целия град Joy
https://navigator-bg.org/

И повод да се похваля, че имаме пълен комплект шофьори. Вчера в дъжда девойката беше на изпит.

След колко време може да отиде да си подаде документи за книжка?
Батко ѝ не помнеше.

# 384
  • на Мелмак
След седмица, трябва им няколко дни да ъпдейтнат информацията.

# 385
  • София
Благодаря.
Тя искаше още днес да ходи  Joy
Едва я спрях

# 386
  • София
Моят си плати бърза поръчка на шофьорската книжка, толкова мерак имаше. 😂

# 387
  • В светлината на слънцето
Desem, браво на новата шофьорка! Лека и безаварийна! Car

# 388
  • Перник
Благодаря.
Тя искаше още днес да ходи  Joy
Едва я спрях

Поздравления за новата шофьорка!

"Нашият" инструктор така е казал - в деня след изпита се отива в КАТ с всички документи Simple Smile

Е, "денят след изпита" е утре Simple Smile Вече сме трима шофьори вкъщи (поне по документи, щото аз много искам, ама нямам желание да шофирам : D )

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 14:19 от SvetlaK

# 389
  • София

Трудно ми е да кажа доколко изборът на порасналото (тъй де, вече не е точно Врячо, но Поспаланчо не ми харесва) е добър, взе парите, в най-добрия случай половината часове мина, теорията... най-вече сам, на изпит се яви... при половината часове невзети. От друга страна изпитът мина леко, от 1-ви път.Ако те интересува такъв "вариант" за Младост - пиши, ще ти кажа лично школа и т.н.).

Общи условия

Активация на акаунт